Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość doonosicielka

jak poinfomowac dyskretnie osobe,ze ktos włamuje sie mu na poczte

Polecane posty

Gość doonosicielka

jest pewna babka, ktora wlamuje sie swojemu bylemu facetowi na poczte(wiem o tym, bo kiedys sie wygadala), bez przerwy wchodzi i czyta biznesowe informacje, a ta babka potem to wykorzystje. Mam ochote powiedziec co wyprawia ten babsztyl. co radzicie?jak mu "doniesc"

Gość kamienieSzalchetne123
Zadzwon z zastrzeżonego tel i mu powiedz. Dyskretnie sie nie da :)

Gość doonosicielka
jak wysle mu maila to ona moze pierwsza otworzyc i skasuje wiadomosc, a co do tel.to może mnie poznac przez tel. wole zostac anonimoa, bo nie chce robic sobie wrogow, ale ten babsztyl przsadza!!!!!!! a znowu jak wysle maila to bedzie znany nummer IP???

Gość paweł.biedronkaa
ja też czytam cudzą pocztę i moja ex

Gość doonosicielka
no i jak?? jak to załatwic??

kup starter za 5 zł. i wyślij mu wiadomość na telefon, wyrzuć kartę i tyle- ty nic nie wiesz!!! tylko jesli to ona złamała hasło to nie bedzie dla niej problemem zroic to ponownie

Gość doonosicielka
sweet----tak właśnie zrobie, ale ona jest za głupia żeby złamacv hasło, ona poprostu znała wcześniej to hasło i dlatego wchodzi... nic więcej nie zrobi ten tłumok...szkoda mi tego faceta....

Gość doonosicielka
ale napisac po imieniu, ze whodzi ona mu na poczte??czy jak to napisac??

Gość a czy ona o
tym mówiła tylko Tobie? Jeśli tak to szybko może się wyjaśnić kto na nią doniósł.

Gość doonosicielka
tak, kiedys sie wygadała, ale już pewnie o tym nie pamięta, jej syn też wie,że włamuje sie na tą poczte, ale dla niego jest to na plus.

Gość powiem i ja .........
napisz mu że jego była przechwala się że zna hasło na jego pocztę i korzysta z jego informacji biznesowych a nie rzadko je wykorzystuje i radzisz mu zmianę hasła bez informowania jej o tym

Gość a po co się wtrącasz?
masz ochotę na tego faceta i chcesz go jej odbić czy o co chodzi? Baby są okropne, powiesz coś w sekrecie i wszyscy w koło ten sekret znają :( A gdzie solidarność jajników???

Gość przecież na swojej
poczcie można sprawdzić datę ostatniego logowania, ta baba nie jest tego świadoma widocznie, a jej były może też nie

Gość doonosicielka
absolutnie nie chce go odbic, mam męża i dziecko i nie w głowie mi takie rzeczy, on może mieć problemy przez nią.

Gość doonosicielka
ona jeste za tępą babą i nie wie o takich rzeczach. Rozbiła małrzeństwo, a teraz jeszcze chce mu napsuć w interesach.

ale to jego problem a nie twój..

Gość niby jak można sprawdzić
datę ostatniego logowania? :classic_cool: chyba tylko na jakikimś googla mailu zreszta kto to pamięta

Gość a jaj mail na
interii i tam też można sprawdzać datę ostatniego logowania do a po co się wtrącasz? a gdyby tobie ktoś grzebał po poczcie to nie chciałabyś wiedzieć?

Gość doonosicielka
Tak, to jego problem, ale uważam, że trzeba go wkońcu uświadomić, jakim prawem ona pzegląda prywatną poczte????

Gość doonosicielka
co radzicie napisac mu w tym smsie?

Gość napisz mu
że jego była (podaj jej imię) zna hasło do adresu e mail i często korzysta z informacji, które on na tym koncie. A tak naprawdę jeśli chce sprawdzić czy ona faktycznie tak robi to powinien założyć drugie konto, wysłać do siebie wiadomość z informacją, że ona włamuje się i czekać co zrobi z tą wiadomości. Pewnie usunęłaby i wtedy by wpadła.

nie, nie chciałabym wiedzieć. Zresztą w mojej poczcie nie ma nic, co musiałoby być ukryte przed innymi. Ponadto jeśli z kimś jestem to wiem czy można mu ufać czy nie. Samemu trzeba dojść do tego, że coś jest nie tak. A ty jesteś pewna, że ona nie wymyśliła takiej historyjki? I faktycznie tam grzebie w tej poczcie? W jakim celu? Dowodów "zbrodni" szuka czy o co chodzi?

Gość doonosicielka
a jak się zczai, że to ja mu powiedziałam???może lepiej bezimiennie napisac, ze wlamuje mu sie ktos na poczte?

hmm, a to jego była? Hahaha no to napisz w tym smsie - radziłabym zmienić hasło w skrzynce mailowej. Życzliwa :)

Gość doonosicielka
jestem w 1000% pewna, że tam grzebie, bo jej syn z nim wspołpracuje i tłumaczy jej nawet maile po angielsku.

Gość dziwna jesteś
nie, nie chciałabym wiedzieć. Zresztą w mojej poczcie nie ma nic, co musiałoby być ukryte przed innymi. Ponadto jeśli z kimś jestem to wiem czy można mu ufać czy nie. Samemu trzeba dojść do tego, że coś jest nie tak. W takim razie daj nam hasło do swojej poczty. A poza tym nie czytasz uważnie. Tamta kobieta nie jest już w związku z facetem, któremu szpera w mailu.

Gość to można zgłosić na
Policję i jeszcze sprawę facet może jej wytoczyć. :D Niezła mamuśka z synkiem. On powienien wiedzieć z kim pracuje.

Gość doonosicielka
Tak, dokładnie, oni nie są już razem.