Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość radek123

brat przyrodni

Polecane posty

Gość radek123

rok temu dowiedziałem sie, że mój tata ma jeszcze syna [ z inną kobieta, w wyniku romansu w czasie kiedy był jeszcze z moją mamą (ale mu wybaczyła) ] no i to mój brat przyrodni. W pierwszym momencie kiedy dowiedziałem się o nim byłem zły, nie chciałem go znać(chyba ze względu na mamę) a w związku z tym że on jest jedynakiem, bardzo chciał mieć brata a ja go olewałem. Jesteśmy w tym samym wieku. Minął rok i dużo o nim myśle. Czy jest sens rozpoczynania kontaktu? Dodam że mój tata jest za, niestety moja mama jest przeciwko jakiemukolwiek kontaktowi z nim. Jaka jest wasza opinia?

No a ile masz jezeli mozna zapyatac, chyba umiesz juz decydowac o sobie i podejmowac decyzje, czy caly czas rodzice to robia? Jak ty to widzisz?, jakie masz osobiste odczucia? Widzisz problem?

Gość radek123
mam 21 lat, chcialbym sie z nim zaprzyjaznic, ale biore pod uwage to ze wtedy moja mama zostala zdradzona. I nie wiem co myslec?

Ale ten chlopak nie jest temu winny, to raczej twoja mama powinna z twoim ojcem ustalic, szczerze mowiac jest po ptokach:-( a twoj przyrodni brat moze sie okazac fajnym kumplem. Nie wiem taka moja opinia zrobisz jak uwazasz, ja tez mam przyszywane rodzenstwo i dobrze sie z nimi czuje. Nawet lubie ich ojca:-) normalny facet, do mnie tez nic nie ma, stalo sie i tyle, bledy rodzicow nie wasze.

Gość radek123
dzieki za odpowiedz, bede staral sie nawiazac z nim kontakt