Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iPhone

kochanki,przytulanki,przyjacolki

Polecane posty

Gość koronkowaona
przyjaźń między kobieta a mężczyzna nie istnieje poza związkiem...trzeba mieć cholerne szczęście, żeby zakochać się, związać się i potem przyjaźnić....w moim związku nie ma czułości...i z tego powodu czuje niedosyt...nie przyjaźnie się z nim bo okazało się ze to co budowaliśmy wspólnie dla niego nie ma żadnego znaczenia...co kilka lat powinno sie zabiegać o wzgledy drugiej osoby..takie odnawianie narzeczeństwa....wtedy moze nie było by braków...ale cały w tym ambaras zeby miec na tyle tolerancji i na tyle zyczliwości by oboje to chciało

Gość iPhone
he tak znajde ale kiedy?raz za mlody raz za stary a jej jak nie bylo tak nadal nie ma:-(

Prawda jest taka ze codzien trzeba dbac o ogien w zwiazku.Tylko jest jeden problem,do tej czynnosci musza sie przykladac oboje zainteresowani. niebieskozielona chyba czas przewietrzyc Twoja sypialnie:P

Gość Mężczyzna :):)
Osobiście mam przyjaciółkę 8 lat. Przytulamy się na powitanie, dajemy nawet buziaka, bez problemu mówimy o swoich problemach. Ona ma partnera i ja też jestem zajęty. Jednak ta przyjaźń jest silniejsza. Wymykam się z domu by z nią posiedzieć i pogadać. Ona jest jak akumulator i po spotkaniu z nią czuję się świetnie. Rozumiemy się doskonale, nie ma miłości w naszym układzie. Wadą jest to że ona mnie się podoba ze wzajemnością. Teraz w sobotę doszło do tego że staliśmy w drzwiach i był między nami necking. Miłe uczucie. JEdnak nie chcemy psuć naszej przyjaźni, to było impulsywne i bardzo mnie się podobało. Fajnie mieć osobę z kórą możemy pogadać, tulić się, na którą możemy liczyć.

Gość Mężczyzna :):)
Niebiesko zieIona..! Piliśmy już nie raz winko, szampana itp. Nawt będąc tylko sam na sam. Nie kocham jej lecz bardzo mnie się podoba, myślę ze przez te 8 lat to już by dawno coś wynikło. Ona ma Wady których bym nie chciał widzieć u mojej żony. Jednak te wady mi nie przeszkadzają w przyjaźni.

To bedzie tak.Kochanek zamieszka i powiekszycie rodzine,a miedzy czasie sypialnie bedziesz wietrzyc nowym nabytkiem?:P

Gość Missima
iPhone - tak, wiek ma znaczenie, bo każdy ma jakieś upodobania. Jedni lubią starszych, inni młodszych etc. Z yego co czytam, Ty wolisz młodsze. Jak ktoś lubi wszystko, to nie lubi albo lubi też nic. Jestem od Ciebie starsza o trzy lata i od zawsze lubiłam towarzystwo starszych facetów, o 10 - 14 lat. Tak już mam, to mi odpowiada. Mojemu kochankowi tym bardziej. Czytają Twoje wypowiedzi, coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że silnie poszukujesz pięknej seksownej kochanki, ale sam chyba do końca nie wiesz jeszcze jaka ona ma być jeszcze?? Tą przyjaciółkę miałeś już w trakcie małżeństwa? Całuski:-)

ja np swoją przyjaciółkę poznałem przed ślubem. Często się wymykaliśmy by pogadać i pobyć w swoim towarzystwie. Dzień przed ślubem to z nią spędziłem na długich rozmowach.

Gość jajka z majonezem
przytulanki całowanki drzenie rąk i godziny na rozmowach - kiedy to było??????? zbyt dawno temu :(

Gość sex sex sex
wykluczone na sile nie szukam. dla mnie wiek nie ma znaczenia miale mlodsza kolez.ale kreca mnie i to na maxa wrrrrr........ Starsze .....

Żona jerst tolerancyjna. Jednak wie o spotkaniach ale nie wszystkich. Kiedyś widywaliśmy się częściej. Teraz jak się wyprowadziła do innego miasta to max 8- 10 razy w roku (na takie dłuższe rozmowy). Nic nie dochodziło między nami jednak po co ma się żona denerwować.

Gość iPhone
bylem kelner-barman 12l toche sie naogladalem na Piekne Panie :-) nie mam upodoban konkretnych bo to ma byc spontan ma byc fajnie milo mlodsza to nie warunek starsze tesz lubie bardzo ;-))

Gość jajka z majonezem
taaak żony denerwowac nie można to prawda

Gość jajka z majonezem
bardzo starsze??????

niebiesko zielona przeciez mowie ze musisz przewietrzyc sypialnie z ktoregos z panow;) Jak szukamy kcohanki/a,to przeciez nie dajemy ankiety do wypelnienia,samo wychodzi w praniu:)

Gość jajka z majonezem
pa pa

Gość gioana
wątek poszukiwawczy...? a Ty Zboczony cos szukasz? ;)

Gość gioana
iskierek, emocji, inteligencji, przyjemności, adrenalinki, gadaninki ...i najlepiej z pd-zachodniej Polski :P

Gość Tycjant
Szukam przytulanki . Co za wspaniałe słowo! W domu dupczanka na boku przytulanka, a w pracy przyjaciółka.