Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość campunella

jak poderwac zonatego

Polecane posty

Gość campunella

Kurcze bardzo podoba mi sie kolega mojego meza ,mam na niego taka chcice ze szok. zawsze mi sie podobal ale on ma dystans do mnie jak sie spotykamy ( wszyscy razem) prawie ze mna nie rozmawia.Choc chyba podobam mu sie .Teraz dowiedzialm sie ze nie ukalada mu sie w malzenstwie mi z reszta tez i ma jakas panne na boku. No i ja zobaczylam nadzieje ze moglabym tez byc taka jego panna. Jak mu dac to do zrozumienia.Dodam ze znam go 5 lat ale nie jestem osobiscie z nim blisko od ostatnich spotkan zaczynam zaadywac do niego i troche sie lamie , no chyba ze boi sie mogo M. Czy to w ogole dobry pomysł ? Ach jak sobie pomysle co ja bym z nim robila w łozku.

Gość interenetowy doradca
pokaż mu tzipe reszta sama pójdzie

Gość kij_w
być jego panną? jak mu sie podstawisz, to pewnie i zerżnie, ale na więcej nie licz i nie płacz potem, że wykorzystał i zostawił

Gość campunella
hm wiem na nic nie licze tzn. ze zostawi zone ja meza i bedziemy zyc dlugo i szczesliwie. No tak wiem kurcze ,ze tez on musi byc jego kolega.Boje sie ze jak zloze mu jaks propozycje to on powie to mojemu M, albo nie odmowi i kurcze bedzie mi glupio chodzic do niego na grilla jakby nigdy nic.

Gość weqwweewe
oooo ujawniła się kolejna szmata na Kafe

powierz o tym mezowi moze on porozmawia z kolego i jego zona na ten temat a powtem zostawi cie w pizdu :O

Gość interenetowy doradca
właśnie pogadaj z mężem, może on zna go lepiej.

Gość jak można zabierać komuś męża
jak można zabierać komuś męża? to, że im się nie układa, nie znaczy, że się nie kochają.. A dzieci? dlaczego jesteś taką egoistką? jeśli z Tobą nie rozmawia to widocznie nie ma o czym, nie ma ochoty na rozmowy, nie traktuje Ciebie poważnie tak jak Ty jego.

Gość campunella
szmata nie szmata moj m nie robi nic na P ma mam 30 lat a zyje kurwa w celibacie co 3 msc straszy mnie rozwodem huj niech sie dzieje co chce . Z reszta kolega obecnie zdradza zone wiec jak by cos powiedzial M to ja tez bede zyczliwa a z reszta powiem ze on chcial a ja mu odmowilam i sie msci.

Gość campunella
tak bardzo sie kochaja sam powiedzial mojemu M ze jest z nia bo maja dziecko dom i kredyt. Z reszta u mnie jest to samo .

Gość campunella
up

Gość jdjdjjd
jak to mawia moja przyjaciolka "ja sie nie bawie w takie rzeczy, ale zonaty facet to najprostsze co może być"

Gość campunella
no widze ze nikt nic nie poradzi, ale dobra, juz sie zdecydowalam. myslicie ze mowic mu ze mam aids? jebac to, przypudruje troche krosty na pupie i sie nie pozna, dosc celibatu, niech maczuga uderzy w macice!

Gość campunella
Oczywiscie to na gorze to podszyw. Nie mam aids tylko syfilis, ale lekarz powiedzial ze jak bede pila duzo jogurtow to nic sie nie stanie. Zreszta co to za seks w gumie, moj maz zawsze ubieral sie w kombinezon batmana taki gumowy i seks byl slaby. Mam nadzieje ze kolega meza bedzie bardziej jurny.

Gość campunella ha ha
bardzo smieszne podszywie

Gość meksykanin z lupa
nie bądź cipa flirtować nie umiesz? zagaduj i dawaj jasne sygnały,niby przez przypadek dotknij itp

Gość campunella
no to tez wlasnie tak robie zagaduje a ostatnio co nigdy nie pije namowil mnie na piwko . On jezdzi na motorze - gadka szmatka a potem mowi ( przy wszystkich) to co jedziemy?? albo zawsze siedze obok niego a ostatnio usiadl wizawi mnie. To nie wiem- no wszak mialam kusą kieckę :) Hm musze mu sie bardziej przyjrzec , poczekac , zakumplowac przy piwku. Kurwa ale mi wszedl do glowy czuje sie jak zakochana małolata.

Gość aleś ty głupia i prymitywna
Miejmy nadzieję, że czegoś takiego nie zachce.

Gość campunella
a dlaczego glupia i prymitywna ?? Takwy to tylko obrazac umiecie. Pisze na erotycznym bo chodzi mi o sex , no ale widze ze tu same cnotki niewydmki. A wasi kochankowie to niby sa stanu wolnego? Na chlopski rozum po 30 trudno o wolnego kochanka.

Gość twój (niby)mąż
Bardzo żałuję, że nie jesteś moją żoną. Z przyjemnością zakopałbym cię żywcem w ogradzie.

Gość sfhkls
Czy ty wiesz ze mozasz dokonca zniszczyc swpj i jego zwiazek i przyjazn twojego meza z nim rob co chcesz ale bedzie lipa jak cos nie wypali :/

Gość campunella
O i takich zyciowych porad potrzebuje :) wiem , wiem no bedzie kaszana moj to na 100% wezmie rozwod i to z mojej winy wiec bede miec przejebane z reszta mam male dziecko i boje sie ze mi je odberze no bo matka kurwa tak powie w sadzie. Kolega hmmm, mysle ze jego zona mu wybaczy pewnie wiedziala o jego wczesniejszych zdradach np. o tej obecnej jego pannie dąsa sie ale powiedziala ze rozwodu mu nie da. A i on pewnie nie chce od niej odejsc tylko sie zabawic. Ach chyba bede musiala pozostac na platoniczym zakochaniu.

Gość campunella
A ja , a ja zostane sama , zamieszkam z rodzicami z traumą kurwy .

Gość sfhkls
hmm a nie podejrzewasz meza o zdrade czo coss ?? miala bys pretekst :D

Gość campunella
nie maz nie zdradza - nie dosc ze jest malo atrakcyjny to jeszcze od jakiegos czasu ma problemy z erekcja . Z reszta on to w ogole ma malo chyba testoseronu w lozku to zawsze taka powolna mamyja :) Moze i bym nie myslala o zdradzie ale on jest bardzo nie dobry dla mnie. Nie szanuje mnie traktuje jak sluzaca . Musze go sluvchac nie moge mu sie przeciwstawic bo zaraz awantura i gadka - my nie mozemy byc razem. Juz raz wyrzucil mnie z domu a teraz sredno co 3 msc straszy rozwodem . Jestem z nieszczesliwa .Jak twierdzi on ze mna tez. Mam bardzo skąplikowane zycie rodzice i przyjaciele pewnie by sie cieszyli gdybym sie od niego uwolnila.

Gość SVEN SIEGAKOLANA
ładna jesteś?

Gość sfhkls
Emm no to lipa :/ Z jego przyjacielem napewno sobie nie ulozysz zycia jesli juz to przelotny seks w sadzie dziecko najczescuej przyznaja kobiecie chbe ze znajdziesz sobie jakiegos innego z ktorym bedziesz szczesliwa

Gość sfhkls
i wttedy ty wezmiesz rozwod :p

Gość SVEN SIEGAKOLANA
ludzie to potrafią sie upierdolić