Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość campunella

jak poderwac zonatego

Polecane posty

Gość sfhkls
Jesli nie jest z nim szczesliwa to dlaczego ma sie meczyc ??? Zycie jest tylko jedne

Gość campunella
Nie chwalac sie jestem ładna ,szczupła mam długie włosy i jestem najładniejsza żoną wsrod wszystkich zon kolegów no i najmłodszą, bo srednio o 7 lat . Czesto ludzie mi sie dziwią ze z nim jestem i ze do niego nie pasuje. Ale macie racje nie ma to jak spaprac sobie zycie a potem plakac po nocach. Mąz juz wcale ze mna nie spi czuje sie strasznie jakbym byla jakim grubym , starym paszkwilem ,a on po prostu juz dawno mnie nie kocha tylko jestesmy razem z powodu dziecka, domu, kredytu. Kiedys mnie to balało jak mowil ze wezmie ze mna rozwód a teraz bym sie cieszyła.

Gość NieLizMnie
Hmm ja bym cb wzia na ostro :P

Gość SVEN SIEGAKOLANA
mi by odpowiadało tak bzykać żone kolegi propozycja jak najbardziej stosowna

Gość sfhkls
Nie jest cb wart i juz znajdz sobie kogos kto pokaze ci co to jest milosc !

Gość kolka123456
nie proponuje ci sie brac za zonatego, bedziesz miala tylko klopoty i nawet jesli mu sie nie uklada z zona to nie liczylabym na to ze za jakis czas staniesz sie ta jedyna...

Gość campunella
kiedys wlasnie dowalał sie kolega mojego M do mnie ale odmowilam . Wiec teraz pomyslałam ze to chyba normalne ( prawie) . Tylko boje sie ze on np. powie mojemu ze toja Zona sie do mnie dowala . Co o tym sądzicie mozliwe ze by powiedzial?

Gość SVEN SIEGAKOLANA
ciekawe czy moja żona też się nad tym zastanawia? Jestem troche skurwysynek dla niej

Gość kolka123456
zapewniam cie : to nie jest normalne :) trzeba brac pod uwage jeszcze jedna rzecz, mianowicie zona moze byc wybuchowa i jak sie dowie spusci ci wpierdziel, przynajmniej ja bym tak zrobila :D

Gość campunella
kolka: to teraz wykrakałas ona taka jest taki babochłop nie bylo by za fajnie.:P

Gość kolka123456
hehe no widzisz, trzeba brac pod uwage wszystkie warianty :D

Gość sfhkls
hehe kupuj creatyne i na silownie jak pokazesz jej bicepsa to ucieknie :D

Gość campunella
SVEN - kolezanka ostatnio powiedziala mi ze przypominam jej Małgorzate Rozenek " perfekcyjną Panią domu " :)

Gość SVEN SIEGAKOLANA
no może narobić siary jak chuj. Ja jakbym się dowiedział że moja się puszcza to zrobił bym tak, zaraził się HIVem i ją zaraził i tego skurwysyna też pośrednio oczywiście. Więc lepiej to przemyśl

Gość SVEN SIEGAKOLANA
Fajna babka z ciebie poważnie

Gość campunella
wiecie ta jego zona to nic w sobie kobiecosci nie ma .Nie maluje sie , na obcasch nie chodzi , wlosy wiecznie tłuste no obrzydliwa baba .A on takie ciacho wysoki , zbudowany , ładny po buzi.

Gość sfhkls
Przeciez nawet jej nie znasz

Gość SVEN SIEGAKOLANA
choć posuwałem taką co twierdziła, że jest podobna do Angeliny Jollie mi ni w ząb nie przypominała, ale chuda i wysportowana to była

Gość SVEN SIEGAKOLANA
a co komplementu jebnąć nie można?

Gość campunella
ach SVEN usmialam sie no ale dobrze , dobrze musze posłuchac co ma facet do powiedzenia w tym temacie .

Gość SVEN SIEGAKOLANA
Wiesz co jak choć odrobinę czujesz coś do męża to nie rób tego. Bardzo łatwo będzie ci uwieść tego gościa kilka dyskretnych gestów i kochacie się jak szaleni. Ale kurfa ciężko później wrócić do normalności.

Droga autorko. Najpierw rozwiedź się z obecnym mężem, potem sobie szukaj kochanka. Zachowujesz się jak smarkata nastolatka, z gilami w nosie. Proponuję na początek wytrzeć smarki w spódnicę matuli, otrząsnąć się, porozmawiać z mężem, uzgodnić wszystko, jak przystało na dojrzałych ludzi, działać i na końcu układać sobie życie z nowym mężczyzną. To takie trudne?

Gość SVEN SIEGAKOLANA
wiesz co mam dla ciebie taką propozycję. Chcesz się wygadać to wal do mnie pogadamy i może ci trochę ulży.

Dodam, że facet, owszem, może (ale nie musi) pójść z Tobą do łóżka, aby zaspokoić swój zwierzęcy instynkt, tyle tylko, że dla niego zawsze pozostaniesz k****. Który mężczyzna chciałby się wiązać z kobietą, która zdradza swojego męża? Chyba ktoś na wskroś nieodpowiedzialny i głupi. Chcesz być szanowana? Bądź uczciwa!

Gość SVEN SIEGAKOLANA
nie no żonaty nie ma co tak ostro krytykować, ale osobiście uważam, że w małżeństwie się pierdoli to lepiej odejść niż bawić się cudzym mężem

Gość campunella
do meza nic nie czuje ale to nie takie łatwe sie rozwiesc. wlascie wrocic do normalnosci jak ja bym na tym grillu siedziala przy nim pewnie bylabym speszona .( znam sie zaraz farba ) . Dobra dam sobie spokój moze predzej stary złozy pozew to wtedy bede myslec.

Gość campunella
ale to dziala w dwie strony dlaczego ja jestem kurwa bo sie z nim puscilam ! a on nie . On tez jest lujem .

Gość SVEN SIEGAKOLANA
słuszna decyzja pierdol te podchody bo od tego to same kłopoty mogą być. Poruchacie się trochę a później kurefski niesmak pozostaje

Gość tak tak wy wszystkie
gdybyś mu się podobała inaczej wyglądałaby wasza znajomość znasz go 5 lat i mało rozmawiacie , on nie zwaraca na ciebie uwagi , uważaj zebys z ta swoją chcicą nie osmieszyła się przed nim a on nie powiedział twojemu mężowi np. takie coś , uważaj na swoją zone bo pcha sie na huja sama