Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Minadia

Brak bolacyxh jajnikow podczas okresu

Polecane posty

Gość Minadia

Witam. Jak w temacie: czy moze sie zdarzyc taki cykl w ktorym podczas okresu nie bola jajniki mimo ze zawsze dawaly mniej lub bardziej o sobie znac?. w tym cyklu bolaly mnie tylko plecy na dole...

tak, moze sie tak zdarzyc;p ja np tak mam jest czasem tak, ze przez 3-4 cykle bolaly mnie jajniki jak cholera, a pozniej np przez 2 cykle okres przyszedl i poszedl bez zadnych bólów jedynie co to piersi mnie pobolewaly, ale jajniki ani troche:)

Gość Minadia
@metuferet- po 1 nie idiotka. Po 2 kto daje Ci prawo wyzywania mnie?;/ Czy ja Cie wyzywam od idiotek, trolli internetowych itd? Nie. Więc oczekuje tego samego. A dla Twojej informacji, 80% kobiet ma tzw bolesne miesiączki, kiedy to skręcają się z bólu ponieważ bolą je m.in. JAJNIKI, głowa, plecy itd.. I TO JEST NORMALNE. Stąd moje pytanie, czy brak bólu jajników jest normalny. Od gwiazdki ( za co dziękuję:*) otrzymałam odpowiedź, że jest- i super. Więc zanim zaczniesz oczerniać ludzi, poczytaj troche.

Tak tak jajniki :P W jajników leci ci krew i to jajniki sie kurczą, co sprawia ból :P Boże widzisz i nie grzmisz!!! I jeszcze ty mi kazesz czytac???? Dziewczyno naucz sie czegokolwiek i ciele kobiety zanim pojdziesz w swiat glosic ze bola cie jajniki podczas miesiaczki :P

Gość jjio
hahah no ciekawy rzeczy tu czytam :D

Gość Ciastkokofrancuskie
metuferet to i tak nie daje Ci prawa do pojeżdzania jej. Ja też myślałam, że to ból jajników, jak i większość kobiet;/ nie zgrywaj takiej mądrali. Mogłaś zwrócić uwage w miły sposób, tak jak użytkownik gwiazdka

@meturefet jesli my jestemy idiotki, to w takim razie, co masz w podbrzuszu jak nie jajniki? nie wiem, nie znasz sie a wypowiadasz sie... nie twierdze, ze z jajnikow leci krew, ale bole miesiaczkowe sa spowodowane skurczami jajnikow...nawet masz tabletki rozkurczowe... @Minadia nie ma za co:*

"Bóle są efektem skurczów MACICY. To ten sam rodzaj bólu, jaki odczuwa kobieta w czasie porodu, ale oczywiście podczas miesiączki jest on dużo słabszy. Macica ma skurcze cały czas, ale w normalnych warunkach są one bardzo łagodne i w sumie nieodczuwalne. Zadaniem skurczów jest pomoc w złuszczaniu się śluzówki macicy, tak aby umożliwić powstanie nowej warstwy, żeby kobieta w razie zapłodnienia mogła przyjąć w macicy jajeczko". MA-CI-CY a nie jajników, zapiszcie, zapamiętajcie i wstydu sobie nie róbcie 😴