Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość quque

Czym się różni karta graficzna NVIDIA GeForce 610M od NVIDIA GeForce 610MX

Polecane posty

Gość quque

Znalazlem asusy w których jest podobna karta graficzna, jedna NVIDIA GeForce 610M, a druga NVIDIA GeForce 610MX. Nie mogę znaleźć żadnych informacji na temat NVidia GeForce GT 610MX. Czym różni się od wersji bez X na końcu? Czy na tej karcie póją gry typu gta4?

A Ciebie google bolą, czy co? Minimalne wymagania sprzętowe: * System Operacyjny: Windows Vista - Service Pack 1 / XP - Service Pack 3 * Procesor: Intel Core 2 Duo 1.8Ghz, AMD Athlon X2 64 2.4Ghz * Pamięć Ram: 1.5GB, 16GB Wolnej przestrzeni na dysku. * Karta Graficzna: 256MB NVIDIA 7900 / 256MB ATI X1900 Zalecane wymagania sprzętowe: * System Operacyjny: Windows Vista - Service Pack 1 / XP - Service Pack 3 * Procesor: Intel Core 2 Quad 2.4Ghz, AMD Phenom X3 2.1Ghz * Pamięć Ram: 2 GB (Windows XP) 2.5 GB (Windows Vista) * 18 GB Wolnej przestrzeni na dysku. * Karta Graficzna: 512MB NVIDIA 8600 / 512MB ATI 3870

Gość quque
Nie, no tak to wydaje mi się ze chyba będzie okej :) ale co z tym NVIDIA GeForce 610M od NVIDIA GeForce 610MX bo nigdzie nie ma na ten temat wzmianki może któraś jest lepsza? sorry, ale ja to kompletnie zielony jestem w te sprawy dlatego was chciałem się poradzić, może ktoś się orientuje:) lapek ma dysk 500 gb kartę to drugą 2 giga i intel core i3 2,3 gz