Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Samotna_31

Gdzie znajdę dawce nasienia

Polecane posty

Gość Samotna_31

Bank spermy odpada - chciałbym chociaż porozmawiać z dawcą

Gość Żonaty30l
Po co? Aby alimenty od niego ciągnąć? :P No w sumie... to zależy, czy nasienie ma być zaimplementowanie bezpośrednio z penisa, czy strzykawka starczy. Jak chcesz. Z chęcią bym się zgłosił na ochotnika, ale seks odpada :)

Gość Samotna_31
Nie zależy mi na alimentach, chyba że dawca chce koniecznie łożyć na dziecko :) nie mam jakiś konkretnych wymagań, długo bym szukała takiego pana?

Gość Samotna_31
@Zonaty, małżonka nie miałaby nic przeciwko byś wziął udział w tej formie pomocy?

Gość Żonaty30l
Jeżeli zaproponowałabyś seks, to chętnych miałabyś na pęczki. Męskich dziwek masz pełno wokoło siebie. Nawet nie trzeba się zbytnio wysilać przy rozglądaniu. Co do strzykawki: znajdą się i tacy, ale będą chcieli na tym zarobić. Ciężko będzie znaleźć kogoś interesującego, kto wg Ciebie byłby idealnym kandydatem do przekazania swojego materiału DNA, nie chcąc nic w zamian ;)

Gość weqwweewe
Wszystki radzę przeczytać pierwszy post autora/ki tematu

Gość weqwweewe
A ja radze bardzo uważać, bo mozna wdepnąć w ... alimenty ,a "mamusia" bedzie miała za co żyć.

Gość Żonaty30l
Nie mam pojęcia, czy by nie miała nic przeciwko temu. Nie rozmawiałem z nią nigdy na taki temat. Pewnie by się obawiała od strony prawnej (mam na myśli alimenty) Gdybym był sam, z miła chęcią bym pomógł, bo są kobiety, które pragną mieć potomka. Poza tym, wiesz, omijając banki spermy, musisz się liczyć z tym, że dawca nasienia może być na coś chory (nie masz w 100% pewności, że jest zdrowy, a legitymowanie się świstkami od lekarza, że jest się zdrowym nie rozwiązuje innych problemów)

Gość postępująca kobieta to skarb
nie orientuję się, ale z tymi bankami to chyba też nie jest tak, że wchodzi kobieta z ulicy i mówi "zapłodnijcie mnie" a oni to robią, bynajmniej mi się to wydaje nielogiczne

Gość ja byłbym chętny
:)

Gość Żonaty30l
Jak się posiada odpowiednie środki finansowe, to nie widzę problemów z bankami spermy. Poza tym "spotkanie" z dawcą nasienia nie musi się skończyć na pierwszej wizycie. Nie jest powiedziane, że po pierwszym wprowadzeniu nasienia do pochwy Pani zajdzie w ciążę. Może być tak, że takich "spotkań" będzie musiało się odbyć więcej. PS Dlaczego zależy Ci na tej formie zapłodnienia?

Gość Samotna_31
A co myślicie o szukaniu takiego pana na czacie regionalnym, wiem zwykle siedzą tam napaleni faceci na seks może znajdzie się jakiś chętny pomoc? Zapłodnienie tylko przez Inseminacje

Gość Samotna_31
Tak liczę się z tym że za pierwszym razem się nie uda, dlatego wolałabym by był to Pan z mojem miasta/okolicy

Gość Żonaty30l
A jakie to miasto, jeżeli można wiedzieć?

Gość Żonaty30l
Z napalonymi prymitywami daj sobie spokój. Lepiej się trochę pomęczyć i znaleźć odpowiedniego kandydata, a nie pierwszego, lepszego reproduktora. Gorzej, jak taki byczek przekaże swojemu potomstwu swoje geny nie najlepsze geny: czyt. brak inteligencji, cwaniactwo, nieróbstwo, kombinatorstwo etc :)