Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żenada heheheheh

Dlaczego kobieta może mieć wady,byc brzydka a facet nie ???

Polecane posty

Gość żenada heheheheh

Przeczytalem w jednym temacie wypowiedz pewnej kafeterianki :O zeby facio spotykal się z ta dziewczyną, ona go denerwuje, nie podoba mu sie ale zeby dal jej szanse, bo wyglad to nie wszystko i male cycki czy garbaty nos potem staje sie mniej wazny :O a dlaczego nie spotykacie sie z niskimi facetami, ktorzy mają brzydkie twarze, blizny? przeciez same powtarzacie ze wygląd jest najwazniejszy? a co tu widzimy? Ciagle tematy : Poznałam faceta z sympatii ale mial 175 cm zamiast 180, fajnie sie gadalo ale mnei oszukal :O GLUPIE KROWY

Gość gegrre
a wczoraj był temat, gdzie laska pisałą, że poszła na randkę z netu, facet okazał sie małym , grubawym obrzydliwcem. I co jej wieskzość napisała? Że jest idiotką, bo patrzy tylko na wygląd i powinna dac mu szasę. Podejrzewam, że pisali tak faceci. Więc, jak sam widzi....

Gość :),
zarowno mezczyzni jak i kobiety zwracaja uwage na wyglad

Ahh tam przesadzasz:) Swojego życiowego partnera poznałam przez internet..kiedy dowiedział się,że mam 176cm wz. i podobają mi się wysoscy faceci powiedział ,że ma 185cm wz:) w rzeczywistości okazał się równy ze mną,może 2 cm wyższy. Nie zrobiło to dla mnie wielkiej różnicy:) Leci już 3 rok kiedy jesteśmy szczęśliwi:) Nie warto pakować wszystkich do jednego woreczka:)

Gość dissolved girl
Wszyscy zwracają uwagę na wygląd. Jak ktoś sobie i innym próbuje wmawiać, że jest inaczej to jest cholernym hipokrytą.