Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem dziunia no1

podziekowania dla gosci???

Polecane posty

Gość jestem dziunia no1

hej dziewczyny mam pytanie, czy wy dajeciue swoim gosciom jakies upominki cos na miano"podziekowania dla gosci???" bo ja nie do konca jestem przekonana ale jak macie jakies ciekawe pomysly to moze sie przekonam>>>

Gość u nas każdy z wychodzących
gości dostał jako podzękowanie pudełko z ciastem, poza tym zarowno podczas składania życzeń, jak i podczas rozmów z gośćmi na weselu każdemu podzękowaliśmy za przyjście

Gość i dzieli nas już
powiem tak, ostatnio byłam na weselu i połowa gości chyba nawet nie wiedziała, że podziękowanie w formie pudełeczek w kształcie sukni ślubnej i fraka to jest podziękowanie i polowa ludzi nawet tego nie wzięła tylko zostało na stołach. Jak już robicie podziękowania to warto napisac na nich jakąś formułkę

Gość pm2011
My też daliśmy na pożegnanie placki. Osobiście jestem przeciwna wręczania prezentów typu figurki/magnesy/zdjęcia lub inne pierdółki. No ale co kto lubi....

Gość **x**
z reguły u nas nie dostaje się nic na koniec imprezy, tylko raz zdarzyło się, że było ciasto i 0,5 l wódki. Ja zrobiłam samodzielnie takie pudełeczka symboliczne, które leżały przy talerzach gości. Było na nich napisane "Dziękujemy za przybycie i życzymy udanej zabawy", w środku była czekoladka.