Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kafemamusia

Hemoroidy po ciąży

Polecane posty

Gość kafemamusia

Idę dzisiaj do lekarza z hemoroidami ehhh ale się stresuję nie wiem czego się spodziewać i jak wygląda badanie, miał ktoś podobny problem?? jestem rok po ciąży a mam ich coraz więcej takie skórki wystają a przy większym posiedzeniu na wc mam grudy :( sama nie wiem czy to na pewno hemoroidy bo nic mnie tam nie boli i nie swędzi.

Gość halu haluuu
prosze daj znać jak bedziesz po wizycie bo ja mam podobny problem :(

Gość kafemamusia
dam znać co i jak ale strasznie się wstydzę badania, niby u gina też się pokazuje najbardziej intymne miejsce ale pokazać duupę to jeszcze gorzej ;) mam tylko nadzieję że więcej nie będę musiała iść na taką wizytę.

Gość niuu
idziesz do proktologa?

Gość kafemamusia
właśnie nie do proktologa ale do urologa zajmującego się również chirurgią i chorobami odbytu, mam też problem z kolkami nerkowymi i liczę na załatwienie obu problemów na jednej wizycie ;)

Gość byłam
byłam na takim wstępnym badaniu...nic przyjemnego jak Ci ktoś grzebie tam gdzie słońce nie dochodzi, ale jak mus to mus ;)

Ja mialam ten sam problem z hemorodiami po ciazy. Nie piekly mnie, nie krwawily ale rosly coraz wieksze. W koncu poszlam do sklepu zielarskiego i dostalam czopki propolisowe.Stosowalam tylko jedno opakowanie.Od razu byly efekty, po skonczonej kuracji wszytsko ladnie poznikało.Polecam Wam

Gość PięknyPrężnyPachnącyDydol
Częściej uprawiajcie seks analny. Hemoroidy nie biorą się z niczego.

Gość kafemamusia
ja kupiłam dwa opakowania czopków hemorectal są po ok 10zł więc nie tak dużo ale nic się nie zmieniło i postanowiłam nie inwestować w leki na własną rękę tylko odważyć się i poradzic lekarza bo szkoda kasy a nie jestem pewna czy to hemoroidy bo są różne choróbska podobne z tego co czytałam po necie jakieś zakrzepice szczeliny itp idę się szykować i wieczorem napiszę co i jak ale denerwuję się jak przed jakimś egzaminem ;)

Gość byłam
ja najpierw poszłam do lekarki ogólnej, popatrzyła i nie zauważyła nic na zewnątrz ( miałam to szczęście że jeszcze jakiś praktykant był ;) ) więc poszłam do specjalisty. To ten kazał się wypiąć i zbadał od środka...no jest stres, ale w trakcie badania mija bo jest już wszystko obojętne ;)byleby się wyleczyć...u mnie nic nie wykazało więc teraz czas na kolonoskopie;/

ja jestem zawsze za lekami ziołowymi, nigdy nie chodze najpierw do apteki ;) ale to jest leczenie na własna reke, ja miałam to szczęscie, ze mi od razu pomogło.

Gość byłam
też próbowałam najpierw na własna rękę, bo nie lubię chodzić do lekarzy i rzadko ich zaszczycam moją osobą ;)...ale jak nie pomaga to nie ma co zwlekać

Gość kafemamusia
już po :) lekarz był bardzo sympatyczny, musiałam się wypiąć na czworaka opierając na łokciach założył rękawiczki jakiś nawilżacz i wsadził paluch samo badanie nie było bolesne jedynie odczuwałam dyskomfort że ktoś mi w tyłku grzebie ;) nie stwierdził nic konkretnego guzków nic, żadnych dolegliwości nie mam oprócz wystających skórek czasem wyłażą guzki, powiedział że skórki już nie znikną jedynie mogą się zmniejszyć :( przepisał czopki posterisan h oraz maść pimafucort oby pomogło, ufff jak się cieszę że już po wszystkim nie wiem czemu tak zwlekałam z tą wizytą pewnie gdybym się tak nie wstydziła to teraz nie miałabym tyle tych skórek więc dziewczyny nie czekajcie jak macie podobny problem bo się pogorszy! jednak moje kolki nerkowe okazały się być może endometriozą tym jestem załamana bo pół roku temu inny urolog stwierdził kamicę nerkową ale nie miałam kamieni tylko piasek w moczowodzie nie wiadomo czy już wtedy to była błędna diagnoza a badał mnie również wtedy gin który to samo mówił, no to teraz mam dopiero problem jutro muszę znaleźć gina żeby to obejrzał bo urolog się nie zna ale nie podobał mu się jajnik :(

Gość agula8
współczuje tego badania:/-dzielna jesteś, ja też miałam problem z hemoroidami po dwóch porodach, ale pomogło szare mydło i provag żel-ten drugi bardziej na gojenie krocza ale może na hemoroidy tez pomógł. Przy czym wystarczy jakieś zaparcie i troche się odnawiają:/