Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezmózg.

gówniarze się seksu zachciało :(

Polecane posty

Gość bezmózg.

Witam. Mój problem jest nstepujacy: od początku wakacji zaczęłam uprawiać seks. Najpierw z gumka, tylko kilka razy.[w lipcu] I tu pojawia się pierwsze pytanie czy rozpoczęcie życia seksualnego mogło miec wplyw na miesiaczkowanie? Mój okres zwykle trwał 5 dni. Pojawiał sie roznie. Co 30-33 dni. Ale gdy w lipcu dostałam miesiączkę która trwała 7dni. [Od 15 do 22 lip.] dodam też że pojawiła się przed czasem.(nigdy nie miałam regularnego okresu) powinnam dostać ją około 6 sierpnia ale nic z tego. no i w miesiącu sierpniu do tej pory nie dostałam miesiączki, wspolzylam bez gumki, ale chłopak wyciągał przed.(wiem że jestem głupia że się na to godzilam) . mam mało stresów(nie licząc kilku kłótni z rodzicami i siostra. kiedy to poważnie było ostro), czy to że to że teraz raczej całymi dniami siedzę, a wcześniej spedzalam czas aktywnie może mieć wpływ na to? albo to że w czerwcu bralam 2 antybiotyki, a teraz w sierpniu biorę Amotaks? od wczoraj (20.08) mam taką wydzielinę z pochwy, bladoróżowego koloru. zapachu nie umiem określić. nie wiem co się dzieje :( Jeżeli któraś z Was szanowne panie dotrwała do końca, i chce mnie opieprzyć, bądź doradzić to bardzo o to proszę.

Gość bezmózg.
WIem, że jest coś takiego jak przedwczesny wytrysk. nvm. testu nie mam gdzie kupić niestety do ginekologa tym bardziej iść nie mogę.

Gość rteeerer
Ile masz lat?

To nie przedwczesny wytrysk.Podczas stosunku facet delikatnie wypuszcza nasienie i nawet o tym nie wie.Wytrysk nastepuje potem.

Gość arya
testu kupic nie mozesz do ginekologa isc nie mozesz co za brednie ??

Gość bezmózg.
Dobrze. masz racje. mój błąd. A lat stanowczo za mało ;/

Gość Palomaaa
W każdej drogerii czy aptece dostaniesz test. Nawet na stacji benzynowej

Gość Ahmed jest inteligentny
no to dziś jest 37 dzień. Może jestes w ciąży?

Gość bezmózg.
Trochę daleko od drogerii, aptek i stacji mieszkam. a w zwykłym sklepie, nawet jakby był to by mnie prędzej na stosie spalili niż sprzedali [uroki mieszkania w małej wsi]:) ale w sumie spróbuje kupić.

a nawet 38

Gość gdhzthz
no napisz ile masz lat

a chłopak ile ma lat?

Gość rteeerer
Niestety wstyd mi o tym mowic ale 9 miałam dostać okres i do teraz nie mam, lat też mam stanowczo za mało, gówniara ze mnie, tak to jest jak się myśli pupką... Tylko, ze nam raz spadła gumka (8.08), a przy drugiej okazji, w piątek (17.08) pieszczotki ... Tak sie podjaralismy ze tylko na chwilke włożył. Niby to nie takie straszne ale kolegów troche jest w sokach. W dodatku po tym jak wyciągnął włożył paluszki :P Aż śmiać mi się chce jaka jestem nieodpowiedzialna i bezmózg...

Gość 42941245
wsiadaj w pks i jedz kuop ten tes i nie wydziwiaj....znowu pokazujesz jaka jestes dziecinna bo nawet nie umiesz zakupic testu.... ja jakbym miala takie cos to bym na glowie stanela a kupila... glupia bziagwa z ciebie... to jakies prowo... gimka do garow kartofle obierac a nie tu wypisywac....

Gość 42941245
zatkalo?

Gość I co tam odkrylas cos jeszcze
jedz kupic ten test ,albo zamow sobie przez allegro