Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość justkikol

Czy to byl gwalt?

Polecane posty

Gość justkikol

hej, powiedzcie mi jak widzicie ta sytuacje. Nie mialam wogole ochoty na seks przez dlugi czas. Tego dnia moj chlopak zaczal sie do mnie dobierac - dawalam jasne sygnaly - zabieralam jego rece z mojego ciala i mowilam ze nie mam ochoty na seks ale on dalej mnie namawial i dotykal a ja dalej zabieralam jego rece od siebie ale on dalej odstawial przy swoim i tak sie to powtarzalo i brnelo coraz dalej. Az w koncu uleglam. Nie dobrowlonie tylko pod jego presja. Doszlo do seksu, nie bronilam sie. Zaczelam plakac... Wtedy w koncu przestal.

Gość kawiareczka
ciężko powiedzieć - moim skromnym zdaniem to nie było normalne zachowanie, coś jakby "prawie gwałt" nie chciałabym z kimś takim więcej uprawiać seksu, chyba miałabym uraz po tym bardzo długo

Gość twoje zycie
tak, to byl gwalt. psychiczny. fizyczny tez.. twoj chlopak ciebie nie szanuje- jak jestes madra to zrozumiesz to i go zostawisz. ale jak znajac zycie jestes naiwna i zakochana

Gość twoje zycie
werewer- takich jak ty to trzeba wytepiac, szybko i skutecznie- swiat bylby piekniejszy

Gość YAN CHERCE
vieviór na prawdę głębokie to co napisałeś

Gość YAN CHERCE
a tak na temat to zwykły gwałt masz debila nie chłopaka

Gość katialokaki
Juz go dawno zostawilam.

Gość justkikol
juz go dawno zostawilam

Gość hamulcowy
Nie to nie. Jak tego nie rozumie to znaczy,że ma Cięgdzieś. Ja mam chyba odwrotnie, jak raz usłyszę"nie" od swojej dziewczyny to potem sama się musi starać bym zauważył że jej sięchce ;)

Gość kebfe
gwalt kontorlowany ale bez przesady z tmi dziecmi to ktos juz pojechal po bandzie

"gwalt kontorlowany" I co jeszcze ? "Zabójstwo kontrolowane" , "pobicie kontrolowane" ? Super.

Gość justkikol
Lubię gumełe balonełe nie byl pijany. Srodek dnia - wakacje - mieszkalismy razem od paru miesiecy.

Gość nie. nie byl.
rzeczywiscie, nie powinien tak sie zachowac, ale wydawalo sie, jakbys sie droczyla. nie. nie byl.

Gość justkikol
Jesli juz jest ten temat, to byłam lekko podpita. A popłakałam się dlatego, że szczelił mi prosto na nową fryzurę zamiast na twarz.

Gość fgsfhgg
nie. nie byl. jak ktoś Ci wsadzi na siłę w dupę kij od szczotki to pewnie też będziesz siez nim droczył.

Gość nie. nie byl.
nie byl, bo gdyby byl nie pytalaby TUTAJ, czy to byl gwalt. jesli ktos zostaje zgwalcony, to wie o tym, czuje je, bo to przezyl i nie potrzebuje pytac osob 3 o to. nie przezyla,na jej szczescie tego piekla.

I tu się mylisz. Przmoc nie jest jedynym znamieniem gwałtu a samoświadomość ofiary nie ma tu żadanego znaczenia. art. 197 1. Kto przemocą, groźbą bezprawną lub podstępem doprowadza inną osobę do obcowania płciowego, podlega karze pozbawienia wolności od lat 2 do 12. 2. Jeżeli sprawca, w sposób określony w 1, doprowadza inną osobę do poddania się innej czynności seksualnej albo wykonania takiej czynności, podlega karze pozbawienia wolności od 6 miesięcy do lat 8. art. 198 Kto, wykorzystując bezradność innej osoby lub wynikający z upośledzenia umysłowego lub choroby psychicznej brak zdolności tej osoby do rozpoznania znaczenia czynu lub pokierowania swoim postępowaniem, doprowadza ją do obcowania płciowego lub do poddania się innej czynności seksualnej albo do wykonania takiej czynności, podlega karze pozbawienia wolności od 6 miesięcy do lat art. 199 1. Kto, przez nadużycie stosunku zależności lub wykorzystanie krytycznego położenia, doprowadza inną osobę do obcowania płciowego lub do poddania się innej czynności seksualnej albo do wykonania takiej czynności, podlega karze pozbawienia wolności do lat 3.

Gość justkikol
no coz widze ze ktos sie podemnie podszywa tak wiec podkreslam, ze alkoholu nie bylo.

Wiemy. :) Kobieta zawsze ma prawo powiedzieć nie. Facet, który nie potrafi tego uszanować, nie uszanuje w przyszłości niczego. Wykop go ze swojego życia

Gość justkikol
No dobra. Byłam pijana. Ale nie chciało mi się ruchać. Przez cały wieczór próbowałam poderwać jego kumpla, ale byłam pijana jak świnia. Chłopak zabrał mnie do domu, dosłownie zaniósł. Zebrało mi się na amory, chciałam aby mnie wyruchał, ale rozbolała mnie głowa. Ale on się rozochocił. I tak dalej. Dopiero rano do mnie dotarło jak on mógł.

Gość Tycjant
To nie był gwałt, gwałt jest wtedy gdy przynajmniej jedna strona coś z tego ma. To był po prostu beznadziejny seks.