Emi z UK 0 Napisano Sierpień 21, 2012 Jestem Europejka i uwazam ze wszystkich muzulmanow powinno sie deportowac do ich islamskich krajow, dla nich nie ma miejsca w Europie, gdzie kobiety ginely wlaczac o wolnosc dla siebie. Nie chce zeby moja corka czy wnuczka byly zmuszane nosic chusty na glowie, albo siedziec o 20:00 w domu, zeby nie prowokowac tych zboczencow do gwaltu... A tutaj link dla glupich, tolerancyjnych kobiet, zeby im klapki opadly. Ktos tutaj pisal o rozwinietej Arabii Saudyjskiej... http://www.youtube.com/watch?v=1tAGnyNhejU&feature=plcp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja ci odpowiem powaznie Napisano Sierpień 21, 2012 jestem z toba, calym moim przekonaniem jestem europejka i jestem z tego dumna, czuje sie lepsza od tamtych nacji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość vbvbcv Napisano Sierpień 22, 2012 Emi z UK, w Europie sa tez kraje muzlumanskie.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie ciążą nie, nie boj sie Napisano Sierpień 22, 2012 vbvbcv,ale te kraje europejskie islamskie nie sa tak zjebane jeszcze jak te z afryki i azji i malo ich jest, jakis cypr,turcja,tyle, niech se bada, gorzej z ciapatymi zalewajacymi europe, problem turkow w DE, pakistanow po wyspach, murzynskich muzulmanow we francji..masakra, uwazam ze trza by zaoszczyc prawo by oni nie migrowali do EU i np w kazdym kraju zakaz zakrywania twarzy i za byle przestepstwo deportowac ich poza europe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ikeablabla Napisano Sierpień 22, 2012 autorka jest pierdolniete w leb tak samo jak muzulmany :D:D:D uciekaj szybko bo zaloza i tobie na ten durny leb chustke :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kapitsch Napisano Sierpień 22, 2012 I z czego jestes dumna, jak sobie niby zasluzylas na to, ze urodzilas sie w Europie? To byl czysty przypadek, moglas sie urodzic w takiej Syrii i kryc sie teraz przed bombami. Troche pokory dziewczyno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość yffgh Napisano Sierpień 22, 2012 jade wlasnie na rok na kontrakt do UK i to ja moge sie nazwac Europejkaa, bo wychowalam sie w 3 krajach, mowie biegle w kilku jezykach, skonczylam super uczelnie, mam dobrze platna prace, wysylaja mnie na kontrakty zagranice i jestem tolerancyjna. ty z twoja mentalnoscia, Emi z UK, jestes prymitywem i nieukiem. czujesz sie lepsza od muzulmanow? niby dlaczego? oni przynajmniej nie maja takich kompleksow jak ty. obym nigdy nie spotkala takich Polakow jak Ty w UK, bo bedzie mi naprawde wstyd! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach