Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinowa125

Dni płodne

Polecane posty

Gość malinowa125

Witam mam pytanie odnoścnie czy można zajść w ciąże podczas 1czy 2dnia płodnego?, nie jestem pewna czy to płodne dni ponieważ okres skończył mi się 14, a współżyłam 18, dodam że zabezpieczaliśmy się prezezwatywą i mój partner nie wszedł we mnie głęboko i nie miał wytrysku we mnie. Z góry dziękuję za pomoc i odpowiedzi.

Gość malinowa125
przeźroczysty, taki klejący się..

Gość malinowa125
Bardzo bym prosiła kogoś o poważną odp, wiem że może to pytanie jest nie na miejscu ale mam pewno obawy a jak na razie nie chciałabym iść do ginekologa.

Gość malinowa125
a kiedy dokładnie występują dni płodne i nie płodne? mam nieregularne cykle i ciężko mi to sprawdzić.

Dziecko, tego sie nie da ocenić na podstawie szczatkowych informaacji. Wpisz sobie w google "test ciaazowy online" znaajdz ze dwa lub trzy dla pewności, odpowiedź na pytania i dostaaniesz odpowiedź jakie jest prawdopodobieństwo zajścia w ciaaze. Jeżeli będzie duże zrob sobie test ciaazowy z apteki za ok. 10 dni (sprawdz na opaaakowaniu jaki czas po stosunku zalecają) i doucz się jak się określa dni plodne na podstawie długości cyklu i objawów fizjologicznych (np wygląd sluzu).

Gość hamulcowy
zapytaj księdza na religii