Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość smuuutekkk

juz tak nie mogę

Polecane posty

Gość smuuutekkk

mam 22 lata i mieszkam z mamą i 2 siostrami, starsza ma 26lat i nic nie robi w domu, do pracy chodzi co drugi dzień i taki leń, że mi to na nerwy działa. Ciągle siedzi przed kompem, zamawia mnóstwo rzeczy na all., nie dokłada się do rachunków, nie sprząta, nie gotuje, gada tak głośno, że słychać ją w 2 pokoju (3 lata pracy w call center to pewnie dlatego) głosno ogląda filmy na necie, że wieczorem jak chce spać to słyszę przez ścianę, tel. jak narzeczony do niej dzwoni to dzwonek wszystkich budzi... już nie mogę z nią wytrzymać... tata zmarł 3 lata temu, mama chora i wszystko jest na mojej głowie, prace na podwórku, w domu bo królowa nic nie robi tylko w kółko gada o kosmetykach i o sobie, nikt ją nie obchodzi, nie chodzi na cmentarz, mama miała niedawno operacje i woziłam ją do szpitala to nawet nie zapytała jak się czuje...czuję, że już niedługo nerwicy dostanę przez nią, tym bardziej, że nawet po sobie naczyń nie chce jej się zmyć. Ostatnio wywaliła śmieci, a segregujemy to za wywóz mniej się płaci, to oczywiście plastik do ogólnego bo jej się nie chciało worka otworzyć ,masakra jakaś...chciałam się wyprowadzić, ale mamy nie zostawię

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować