Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Uległa25

Kocham być uległa...

Polecane posty

Gość i love pi
gdybyś nie była uległa to byś ołysiała

Gość że nie została w Londynie w
TAK ,MNIE BY SIE TO SPODOBAŁO. ja mojego nieraz przyciskam do sciany w przedpokoju i sciągam mu slipki bez ceregieli i zajmuję się jego cudownym penisem,a on rośnie i rosnie mi w ustach. tak cudownie odbija się o policzki,czuje jaki jest ciepły i twardy;)

Gość taka se sucz
Do Tego co napisałaś => to to mnie podnieca, nie wiem czemu i 'dlaczemu', ale lubię to. Nigdy w życiu nikt nie podniósł na mnie ręki w dzieciństwie, raczej byłam wychowywana bezstresowo, a jednak mi się to bg podoba (oczywiście nie wszystko, ale jednak) i jestem od tego chyba uzależniona. Nie znam źródła moich skłonności, a bardzo chciałabym je poznać. Najbardziej kręci mnie policzkowanie, nawet w miejscu publicznym, jeszcze daleko mi do prawdziwej suki :P i nawet gdy jestem bita, poniżana np. śpiąc piętro niżej n materacu, a mót Pan na wygodnym, dużym , cieplutkim łóżku, to i tak wiem, że mnie kocha. Skoczyłby za mną w ogień. :)

To co mnie rusza w tym temacie byloby zboczeniem. Jak ktos w topicu o dominacji uzywa slow z serii 'paluszek,jezyczek,pisiulek' czy inna 'sperminka' to :D Chyba bym umarla ze smiechu slyszac cos takiego w srodku akcji:D

Gość kalalaak
niebiesko zielona ale kobieta wcale nie ma byc uległa, wręcz przeciwnie , to ja mam ją zdominować a im bardziej się opiera tym bardziej to jest fajne , oczywiście w ramach gry

Gość kalalaak
exkjuzmi dawaj , najwyżej cie sponiewieramy co zreszta może ci się spodobać wieć tak czy tak ktoś na tym skorzysta :)

Gość nawigator
ulegla25 podaj maila albo moge podac sowjego zrobie z ciebie prawdziwie ulegla suke

;) Nie no...tak calkiem serio to staram sie ograniczac gawedziarstwo erotyczne. Suka w pelnym tego slowa znaczeniu nie jestem. Glownie dlatego, ze Pana nie mam:D Poniewieranie tak.Wiazanie tak.Ponizanie tak.Bicie tak.Najbardziej jednak...kreci mnie zaleznosc psychiczna.Bu:P

Gość taka se sucz
Exkjuzmi :D

Gość Uległa25
mam swojego faceta i maila nie podaję :)...ale serio za dużo pruderii na świecie...przecież kobiety też powinny mieć coś z seksu...a niestety u mnie wygląda to tak, że to ja muszę bardzo często działać by było miło, a mój partner zaniedbuje moje potrzeby...a szkoda...

Gość kalalaak
zależnośćpsychiczna ? moja specjalność :)

Seks nie może być monotonny, dlatego wymyśla się coraz to różne zabawy. Moim zdaniem wskazana jest zmaiana wszystkiego, miejsce, osoba, sposób kochania się itp itd. Seks jest dla ludzi. Grunt to sprawiać partnerce i sobie przyjemność.

Gość Uległa25
w byciu uległym chodzi o zaufanie...myślę że skoro z moim jestem 2 lata i szykuję się powoli do hajtnięcia to mogę sobie pozwolić na otwartość w łóżku...a co mi tam, a nóż mu się spodoba :)

Ulegla no widzisz to masz podobnie jak ja. O ile kajdanki i wyzwiska u mnie w lozku sa na porzadku dziennym ( tyle wywalczylam w ciagu 9 lat zwiazku), tak cala reszta moich skromnych fantazji erotycznych juz nie ;)

Gość kalalaak
uległa najfajniej to by było gdybyś go sprowokowała i on by zadziałał , ale to może byćniebezpieczne skoro nigdy tak nie robiliscie więc może pogadaj a nuż , też to lubi ?

Taka se sucz...po tym policzkowaniu glaszcze Cie czule?Serio pytam. Kala...ilu juz bylo samozwanczych specjalistow od uzalezniania i innych takich...az sie lza w oku kreci;)

Gość kalalaak
exkjuzmi spokojnie, z mojej strony nic ci nie grozi :)) :D

Gość Uległa25
spoko...fajnie, że upewniłam się w przekonaniu że warto, bo na serio wariuję, gdy pomyślę o byciu związana, pozbawioną wzroku i pieszczoną...a ile można oglądać filmy erotyczne o tejże tematyce :) rzeczywistość na pewno jest bardziej przyjemna :)

Gość Uległa25
na pewno tak zrobię :)...za godzinkę wraca z pracy to się zdziwi hehe :P... spadam i dziękuję za pomoc ]:->

19:27 [zgłoś do usunięcia] exkjuzmi Taka se sucz...po tym policzkowaniu glaszcze Cie czule?Serio pytam. Kala...ilu juz bylo samozwanczych specjalistow od uzalezniania i innych takich...az sie lza w oku kreci To gdzie ich zgubilas?

Gość kalalaak
zboczony maz to była ironia , nawet ja się zorientowałem :)

Ja swojej kobiecie "SUKO!" nie powiem bo się obrazi a z chęcią bym to czasami zrobił. mmmmmmm ale fajnie , tylko pozazdrościć niektórym :)

Gość kalalaak
a co do zdominowania przez kobietę w ramach np takiej gry ,że ona jest lususowaą albo i zwykłą dziwką , ja napaloną na nią klientem i robię to co ona chce czy poprostu mi pokazuje a ja jak niedoświadczony chłopiec , zdenerwowany i nieobeznany robię co mimówi ale sytuacja szybko może się odwrócić :)