Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

okropnieprzestraszona

czy jestem w ciąży ?

Polecane posty

Witajcie! Strasznie boję się że jestem w ciąży, dostałam miesiączkę 1.08 kochałam się ze swoim partnerem w nocy z 5/6 .08 mniej wiecej dzien po miesiączce i boję się że mogę być w ciąży . Miesiączkę zwykle dostaję pod koniec miesiaca albo wlasnie 1dnia . Bolą mnie piersi od zewnątrz , szczególnie lewa : ( Pomocy!

hmm bolące piersi mogą być oznaką zbliżającej sie miesiączki. moim zdaniem nie ma się co martwić a najlepiej to zrobić test bedzie wszystko jasne

Gość niuu
kiedy? Po min. 2tyg. jest wiarygodny już.

Gość fionka8
Nie jestes w ciazy

jutro spróbuj zrobić jeszcze raz jesli wyjdzie jedna kreska nie jestes w ciazy. Moim zdaniem nie jesteś w ciąży

hmm bol piersi nie musi oznaczac ciąże to może być ból przed misiaczka ja tak miałam . ale zeby sie upewnic zrob ten test nawet teraz powinien ci wykazac ciaze jesli oczywiscie jestes w ciazy

nigdy nie robiłam tego testu ale wydaje mi się że powinien być dobry zrób go teraz. dni płodne mogą się przesunąć nie należy na to patrzeć dużo osób właśnie taką metodą się wpieprzyło

Jakby naprawdę tak było to byłabym dawno w ciąży :P Jeśli rzeczywiście 01/08 miałaś @, a stosunek 5/6 to nie powinnaś być.

a czy możliwe że rośnie mi już brzuch ? Bo zaczynam świrować... przyjaciółka twierdzi ze sobie wkręcam... powiększyła mi się też otoczka wokół sutków jednak moja przyjaciółka na 100% nie jest w ciąży a miała to samo. sprawdzałam tez temp. rano mialam 35,8 godzinę później 36,3

temperature najpiej mierzyć od razu po przebudzeniu a brzuch na pewno ci nie rośnie ja jestem juz w 14 tyg ciąży i jeszcze nic nie widać

Gość niuu
temp. mierzy się tylko raz -rano po obudzeniu przed wstaniem z łóżka. Już sobie wynajdujesz cuda niewidy.