Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piotrek Piotrowski

Jak delikatnie spławić laskę z pracy ?

Polecane posty

Gość Piotrek Piotrowski

Brzydka nie jest ale absolutnie nie jest w moim typie.Podszczypuje mnie w dupę na korytarzu,cały czas mi mówi że wpadłem jej w oko,wie że mam żonę bo jej sam kiedyś mówiłem ale nic sobie z tego nie robi a najgorsze jest to że powtarza wszystkim naokoło w pracy że "prędzej czy później go odbiję jego żonce".Dla mnie jest sympatyczna i życzliwa ale naprawdę nie mam ochoty na romans zwłaszcza że mam od 3 lat super żonę.Co mam robić żeby dała mi spokój ?

Gość whedif
przelec ja w kiblu i po bolu

Gość Piotrek Piotrowski
Napisałem przecież że nie mam ochoty na zdradę.Nie jestem z tych co zaliczają panienki jedna za drugą bez względu na wygląd!

Gość boski Rajjjjjjjjj
jesli masz taką możliwość, to wystaw na biurku jej fotkę (format duży) najlepiej w takiej pozycji gdy jesteście razem przytuleni. Często zaznaczaj, że moja kochana zonka to czy tamto... a najlepiej powiedz jej wprost, że ma sie odwalić

Gość whedif
a po ile kilo cukru u Ciebie?

Gość Piotrek Piotrowski
Znaczy już dawno posunąłbym ją w kiblu, ale raz na imprezie w pracy powiedziała mi, że ma penisa :(

Gość uladana
to bedziesz bzykal shemale :P

Gość Piotrek Piotrowski
Post wyżej to podszyw. Ale z tym zdjęciem to dobry pomysł choć wątpię żeby przyniosło to skutek bo laska jest przebojowa i ma ogromne poczucie humoru!

Gość Piotrek Piotrowski
Nie będę jeździł chujem w gównie!

Gość Piotrek Piotrowski
Poza tym ona ma 60 lat.

Gość uladana
shemale 60 lat :D

Gość Piotrek Piotrowski- podszyw
Ja mam 19 lat i jestem dziewczyną :classic_cool:

Gość Piotrek Piotrowski
Ja pierdzielę ale tu niepoważni ludzie siedzą. Sytuacja 1000% prawdziwa!

Gość uladana
A ja mam 72 i jestem obojnakiem, miło mi :classic_cool:

Co jak co, ale na % to ty sie nie znasz 🖐️

Co jak co, ale na % to ty sie nie znasz 🖐️

Jeśli będziesz działał delikatnie, to raczej nie uda Ci się Jej spławić, skoro postawiła sobie za cel zdobycie Twojego tyłka i jest tak durna, ze uparcie do tego celu dąży.. Po prostu Ją ignoruj, jak tylko możesz. I na każdym kroku zaznaczaj, jak bardzo kochasz swoją żonę i jak Ona jest wspaniała. Może twoja adoratorka w końcu się znudzi..

Gość malineczka blondi
Powiedz jej, że nie jest w twoim typie i nic oprócz pracy między wami nie bedzie, bo masz seksowniejszą i wspanialszą żonke i na koleżanki się nie rzucasz, nie jesteś zdesperowany i przygód nie szukasz.

Gość ale jaja...
laska jest chamska więc delikatne działania nic nie dadzą. Obraź ją. Niech sie odczepi bo rozwali ci zwiazek. Nie mówiąc juz o tym ze naplotkuje o tobie w pracy. to osoba bez zkrupułów więc tez ich nie miej. Delikatnośc jest dla delikatnych a nie szczypiacych po tyłku. Za duzo sobie pozwala. obraź ją- powiedz, że szmaty cię nie interesują.

Gość EGZEKUTOR MATOŁÓW
POWIEDZ JEJ, NAJLEPIEJ NA GŁOS, ABY SŁYSZELI WSZYSCY WSPÓŁPRACOWNICY, ZE JEST PASZTETEM, A TY JESTEŚ ZONATY I MASZ PRZESLICZNA ZONĘ.

Gość monisssssssiiiiiiiiiiaaaaa
jest tylko jeden sposób- uwierz mi niezaleznie od tego jaka ona jest pewna siebie twoja niezłomnosc powinna odnieśc porządany skutek - widocznie traktuje ciebie jak zdobycz, trofeum, mysli sobie że może miec każdego, może oblookała juz twoja żone na facebooku i chce jej utrzeć nosa - baby sa dziwne (głupio to brzmi skoro sama nią jestem :)) Po pierwdsze powinieneś być bardziej szorstki - uprzejmy ale taki troche zdystansowany, jak możesz dac się podszczypywac w tyłek ??!! Powiedz jej (najlepiej przy wszystkich, że jest fajna i zabawowa jak widać, ale ręce ma trzymać z daleka od twojego tyłka), postaw tą fotę z żoną, nie wdawaj sie z nią w rozmowy na tematy osobiste, na temat twojego małżeństwa, nie pozwalaj zapraszac sie na drinka zawsze tłumacząc że po pracy masz czas dla rodziny, bądż zdecydowany, jak już bedzie bardzo natrętna to powiedz jej wprost że lubisz ja jako koleżankę z pracy ale swoja żonę kochasz i szanujesz, że ona jest jedyną kobietą i jedyna pozostanie i żeby nie marnowała czasu bo NIGDY swojej żony nie zdradzisz. I tyle - i nie bądz taki nerwowy, postaraj się zachować spokój, nie daj po sobie poznac że się przejmujesz nią, bądź uprzejmy, ale zdystansowany, po każdej swojej odmowie dalej z nia gadaj jakby nigdy nic z zachowaniem wspomnianego wczesniej chłodnawego dystansu

a publiczne inwektywy odradzam - to źle o ludziach świadczy, nie wypada - ewentualnie można to ując inaczej, jeżeli ona jest z tych szurniętych i będziesz miał dość to powiedz własnie przy wszystkich że nie jest w twoim typie - że jest w nim tylko twoja piękna żona i już - nie wdawaj się z ną w zbędne rozmowy - chłodny uprzejmy DYSTANS

Gość Zuzanna Amelia & 21
Rokkk - Masz zepsuty link w stopce

Gość ja mialem podobna sytuacje
i delikatnie sie nie dalo. Byla bardzo zdetereminowana. Powiedzialem jej doslownie, ze z kurwami, lecacymi na zajetych facetow sie nie zadaje...

heh - no w ostateczności i tak można - zazdroszczę kobietom takich facetów - wiernych

Gość biczessss
subtelnie zawstydzić/upokorzyć przy wszystkich, to jej się odechce :D

Gość ja mialem podobna sytuacje
U mnie subtelnosci nie dzialaly. Teraz uchodze za kosmite. U mnie w pracy jakies 80-90% osob zdradza. Laski oczywiscie tez.

Gość moralna_morelka
no cóż panowie, poczujcie teraz jak to baby mają z naprzykrzającymi się delikwentami :) nie takie łatwe, co?