Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fanatyk brunetek

PRZEWAGA BRUNETEK NAD BLONDYNKAMI

Polecane posty

Gość Ania - szatynka
Brunetki mają czarne włosy a szatynki brązowe,kasztanowe.

Gość Luis de Hermoso 2
Jak laska jest pusta ,to kolor włosów nic nie zmienia :O

Gość IMO12358
Kogo moje kaprawe ślepia widzą - toż to (ex?)miłośniczka księży! :classic_cool: Sierściuchu - jesteś szatynka i basta! A ja jak mówię, to powiadam. :P

Gość dźordż klunej
ja tam wolę brunetki blondynkami rzygam szczególnie tymi z żołtymi włosami :o

No ja wiem, że szatynka ma brązowe włosy, ale dla facetów kobiety mają albo jasne (czytaj: blondynki) albo ciemne (czytaj: brunetki) włosy :) KW, bądź blondynką :) Bo przecież kobiety z natury i tak są puste, więc przynajmniej będziesz mieć powodzenie ;)

Gość kiedyś brunetka$$$$$$$$
Jak laska jest pusta ,to kolor włosów nic nie zmienia no i musi być w miarę ładna :P zgrabna ,uczuciowa ,dobra w łóżku....... :P a ja jestem wypłowiałym rudzielcem i dobrze mi z tym

'Jak laska jest pusta ,to kolor włosów nic nie zmienia ' Jak mozesz takie bzdury opowiadac! Przeciez to jasne ze kolor wlosow kreuje nasz charakter:classic_cool: 'Sierściuchu - jesteś szatynka i basta! A ja jak mówię, to powiadam.' Lepiej brzmi niz ciemna blondynka co?:P

Gość IMO12358
Ave Rokk - cóż to za pesymizm - przefarbowana brunetko. :classic_cool:

Gość IMO12358
Krwawa Wilczyca "Lepiej brzmi niz ciemna blondynka co?" Sierściuchu - kierujesz te słowa do MĘŻCZYZNY...czyli istoty, która rozpoznaje góra trzy kolory (jeden, to niestety jest rudy). :classic_cool:

Gość IMO12358
A teraz żegnam się drogie panie (i niemal-nastolatki), obowiązki wzywają. ;)

Gość nie wspominając już
o zayebistym zaroscie łonowym

Gość ADRIAN33
JA JESTEM BLONDYNEM ALE ZRAZIŁEM SIĘ DO BLONDYNEK BO WIĘKSZOŚĆ LECI NA MAKARONIARZY HISZPANÓW I TURASÓW A BRUNETKI WYBIERAJĄ POLSKICH FACETÓW !

Gość Ło matko,
ta z prawej ma nos, jak wieszak na ręczniki.. :P

Gość blondynkaona1
inteligetniejsze brunetki. przestan. ostatnio jechalam na szkolenie busem było mało miejsca. jechalam razem z koleżanka no to wsiadlysmy do busa patrzę dwa wolne miejsca myślę chodź siadziemy. ale widzę na siedzeniu jednym leży blyszczyk, myślę pewnie ktoś zostawił. i wołam moja kumpele żeby usiadła obok mnie. w pewnej chwili zjawia się brunetka i wypada z takim tekstem nie wiedzis ze to moiejsce jest zajęta. a ja się pytam niby jak a ona zostawilam blyszczyk to chyba o czymś swidczy. normalnie myślę ale tepa strzała. wkońcu moja kumpela tez bladynka nie chciała się klucic zt ta brunetka o miejsce więc jej odpuscila. no i tak jechalam z bruneta przez całą drogę i jedyne co mi się rzucalo w oczy to to ze tu była wymalowana ale nóg to juz sobie nie ogolila. długie czarne włosy na nogach mimoze tipsy na paznokciach i mega tapeta. wtedy pomyślałam sobie koniec ze stereotypami o blondynkach

Gość buhahahahaha
Dobra dobra chcialaś jej zwinąć blyszczyk !

Gość Wiaczesław Szczypiorski
Ta pierwsza bruneta jest super i ma piękne oczy!

Gość pani łydyrydryrydy
ja j.ebie co wy ku.rwa macie za teorię?! je.bne zaraz na twarz! Jestem blondynka i jestem kur.wa mądrzejsza od niektórych je.banych pustych brunetek! Ostatnio stojąc w kolejce usłyszałam co brunetka mówi do sklepowej cytuje: "o jakim smaku są te markizy CYTRYNOWE" kur.wa leże i kwicze!!!! brunetki są po prostu zazdrosne!! nie wszystkie blondynki to tapeciary po solarium! ja jestem bardzo jasna blondynka z niebieskimi oczami i nie opalam się na solarium, ani też nie robię przesadnego makijazu! i co? i niby mam być głupia?? bo jestem blond? po prostu inny kolor włosów mi do oczu nie pasuje! a wy sobie ta teorię wsadzcie głęboko w du.pe zazdrosnice!!

Gość Dziewczyny z ciemnymi wlosami
Generalnie maja klase, elegencje itp. (sa wyjatki).

Gość wykładowca pwsz
Mam na roku blondynki,brunetki i szatynki.WIĘKSZOŚĆ brunetek i szatynek skupia się na przyswajaniu wiedzy natomiast większość blondynek na wyrywaniu przystojnych panów i zaciągnięciu ich do łóżka.Takie są moje spostrzeżenia.

Gość ładny sierpień
"-są bardziej uczuciowe i wierniejsze " Bzdura. Wszystkie moje kochanki (mężatki) były brunetkami. Ale cała reszta to prawda. Dlatego wszystkie moje kochanki były brunetkami :->

Gość ooo_o
A co to jest PWSZ? Kolejna wyższa szkoła czegoś i czegoś, jak nie w Pcimiu, to w Szczebrzeszynie (Dolnym) :))) P.S. Jaki wykładowca, takie studentki - nie skupiasz się na przedmiocie, tylko gapisz się na dziewczyny. Jakiż to musi być POZIOM merytoryczny :))) "Filozofia pedikiuru" (powtarzam za kimś)

Gość brunetwieczorowapora
Ja też wolę czarnule i szatynki.Inteligentni faceci zawsze wybiorą ładną czarnule niż blondynkę :)

Gość lubię Was brunetki
Brunetki mają ciaśniejsze c*pki. Wiem bo miałem i brunetki i blondynki. Blondynki były jakieś takie luźne i to z brunetkami był lepszy seks.

Gość guftr7y
a ja mam gdzieś twoje zdanie ! Znam naturalne brunetki i mozna by nazwac je pustakami KOLOR Włosów nie wpływa na charakter !!!

Gość Jejuńciuuudkdkd
Co za idiotyczne klotnie z mało znaczącego powodu. Mój naturalny kolor włosów to b.ciemny blond przefarbowałam je na jasny blond i co to znaczy ze wraz ze zmiana koloru zmienil mi sie charakter i inteligencja? Ludzie czy wy jestescie az tak ograniczeni czy tylko udajecie i prowokujecie? Bo zaczynam powatpiewac w ludzi. Innym podobaja sie sie blondynki inny brunetki. Moj byly nigdy nie ukrywal fascynacji ciemnowlosymi, nie powiem nie bylo mi milo z tego powodu.I kazalam szukac mu innej. Wieksze powodzenie mialam po przefarbowaniu czyli w blondzie i nie zaluje tej decyzji. I nie przejmuje sie takimi glupimi komentarzami na temat blondynek jakie tu wypisujecie. Powiem wam jedno nic sie nie znacie.

Gość ambroży co cudzołoży
Byłaś blondynka i dalej jesteś blondynka więc niby czego ma się zmienić twój charakter sama tak napisałaś.Farbowane blondynki to szmatki moim zdaniem dlatego 100 razy bardziej wolę brunetki :)