Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cherry cherry

jestem dominujaca, czy faceci to lubią??

Polecane posty

Gość ludzki przedmiot
Możesz sobie lubić dominować, ale to czy to potrafisz, to już inna kwestia. Pewnie nie, ale niech będzie, że nie podważam.Cherry.

Gość SVEN SIEGAKOLANA
Jak dla mnie to leniwy facet jest uległy nie chce mu się dupą ruszać to powie że ulega

Gość Piotro098
:-) Myślę że wiekszośc facetów to lubi, a ja bardzo lubie :-) uwielbiam :-) chociaż niestety nie miałem jeszcze tej przyjemności..

Gość mysle
kaze ci ruchac moja zgrzybiala cipke a potem zeskrobac z niej mech i go zjesc olll jeea

Gość wysokiczarny
Zapewniam że lubią...

Gość dominująca...
zależy o co mianowicie w temacie chodzi...mnie bardziej pociaga dominacja psychiczna... naturalnie ostry,perwersyjny sex ma swoje miejsce, ale mnie satysfakcjonuje gdy męzczyzna o władczym uosobieniu,znający swoja wartość,stanowczy itd... walczy ze mną... wydaje mu się, że mnie ułożył po czym uświadaqmia sobie kto tu qrwa gra 1 skrzypce...

e, pisać to każdy potrafi prawda wychodzi jak juz stroją przed sobą 2 osoby.... 1 potrafi czasem spojrzeniem bez słów wymusić swoje...

Gość Piotro098
:-) jasne Pomorzanko, że łatwo się pisze... ale uległy jest tylko uległym :-) domyślam sie że masz spore doświadczenie, może napiszesz coś cielawego dla wszystkich? :-) pozdrawiam

ja lubię być zdominowany przez dziewczynę i mam już nawet w tym jakieś doświadczenie...

Gość ciekawy16
cherry cherry napisz do mnie na maila proszę