Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NiezdecydowanaPerwersja

Pikantna gra planszowa erotyczna- jaka najlepsza?

Polecane posty

Poszukuję gry planszowej dla par z zadaniami zapisanymi na kartach, ale w wersji ostrej i najlepiej z małym wibratorem w zestawie. Zaintrygował mnie tytuł "Sekrety Nocy"- miał ktoś styczność i czy mógłby określić poziom erotyki i/lub zdradzić treść choć jednej z kart? Nie chcę wydać pieniędzy na grę, w której najpikantniejszym zadaniem będzie ściągnięcie koszulki z partnera... Z góry dziękuję za odpowiedź ;)

Gość w powszechnej i legalnej
sprzedaży nie ma gier, których poziom pikanterii, cóż za eufemizm, nawet w minimalnym stopniu spełniałby twoje oczekiwania.

Gość DŻORDŻ
ja kupiłem ta gre ale niestety lezy w szafie bo moja partnerka nie chce grac w nia

DŻORDŻ, ale zapowiada się ciekawie czy może jest aż tak beznadziejna, że ona nie ma na nią ochoty? Najważniejsza jest dla mnie opinia faceta, gdyż nie chcę żeby narzeczony się nudził ;)

Lepiej zwykle kostki z pozycjami. Albo Kamasutre sobie kupcie i gites. Ja bym byl zadowolony ze wspolnego wybierania pozycji.

w powszechnej nie, ale znalazłam też do kupienia wersję takowej gry w wykonaniu niejakiego dariusza rutkowskiego, która jest w formacie pdf i trzeba ją jedynie wydrukować, a kostkę złożyć z dołączonego szablonu (bądź też wedle gustu dokupić). Nie jest przez nikogo wydana, więc nie zawiera żadnej cenzury, ale mnie zależy także na jakości i trwałości zakupionego produktu, więc wolałabym coś co będzie też przy okazji ładnie wyglądało i nie będzie kartką papieru przyklejoną do kartonu i pociętą na kawałki. ;p

Jean, kostki już mamy, więc przydałoby się coś nowego i odrobinę odbiegającego od ogólnych schematów i tego typu "gier łóżkowych"... pomyślałam, że taka gra, w której losujesz zadanie, które wymaga wykorzystania kajdanek czy opaski na oczy to fajny pomysł ;D

Wizyta w sexshopie napewno pomoze, tam napewno coś znajdziecie. :p

Jest mały problem, gdyż wersja polska byłaby stanowczo lepsza mimo znajomości języka obcego, a jako iż mieszkamy za granicą to może być mały problem. I tutaj nie wiem co począć, pozostaje tylko internet...

Gość DŻORDŻ
niektóre zadania sa dosc ciekawe na wspólna zabawę

Gość Marek88 :(
DROŻDZU ja zagram z tobą

Gość DŻORDŻ
ale ja nie jestem gejem

Gość gość
proszę o ceny podawać od razu