Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 19rydzu20

Moja dziewczyna Jest Dziewicą jak ją zap.. czy jest gotowa

Polecane posty

Gość 19rydzu20

Elo Internauci Na wstępie Powiem że mam 21 lat ona 19 kochamy się mocno pytanie jak ją zapytac czy jest gotowa na swoj pierwszy raz oczekuje interesujących odpowiedzi nie typu: " nie pytaj działaj " bo takie odpowiedzi to światczą o niskiej fantazji erotycznej ... tak że wysilcie się trochę prosze :D

Gość z niemiec
ile ze soba jestescie?

Gość 19rydzu20
nom z 2 lata ,,, koło tego

Gość z niemiec
eeeeeeeeee to jak nie wiesz nawet ile dokladnie to ja to czarno widze zaproś ją gdzieś zrób rommantycczne bzdety i zapytaj czy jest juz gotowa ja pierdole chyba umiesz rozmawiac zwlaszcza ze tyle sie znacie

Gość 19rydzu20
Spokojnie jesli chodzi o to czy umie znią rozmawiac to nie problem tak samo z doś jesli chodzi o sex ale nie moge sie tak zap.. po prostu : " wiesz tak sie ostatnio zastanawiałem czy nie jesteś już gotowa na sex ze mną " prosze cie to jest nie na miejscu i nie dla mnie ja szanuje kobiety za bardzo .. i nie mam zamiaru aż tak sie narzucać

Gość kondom
rydzu z prpg?

Gość sfhdsf
zapytaj się czy kiedyś o tym myślała, czy się zastanawiała jak będzie wyglądać jej 1 raz i pewnie temat się jakoś rozwinie i wyczujesz czy ona tego chce.

Gość onawi
powiedz wprost,kobiety nie lubia owijania w bawelne "kochanie ,jestesmy juz dwa lata bla bla i mnie juz rozsadza ,moze juz jestes gotowa ???"