Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monikamona

do mamuś na początku ciąży WAZNE!

Polecane posty

Gość monikamona

czesc, wczoraj dowiedzialam sie ze jestem w ciazy, to 6 tyd. dzis na bieliznie zauwazylam krople krwi, czy mam sie bac i isc z tym do lekarza? zdazalo wam sie takie cos?

Gość niuu
każde krwawienie w ciąży trzeba skonsultować z lekarzem

Gość flora pro aktif
idz do lekarza, zazwyczaj krwawienie we wczesnej ciąży wymaga leków podtrzymujących i leżenia. idz jak najszybiciej

Gość monikamona
ale z tego co czytalam i slyszalam to duzo kobiet na poczatku plami, to byla tylko jedna kropelka..:( boje sie

Gość xdcvf bgnhmjk
więc idź do tego lekarza. może sie trafić niegroźne plamienie- ale ty nie wiesz jakiego typu trafiło się Tobie. Wizyta u llekarza nie zaszkodzi a może bardzo pomóc

Gość niuu
Może to nic takiego ale pomyśl czy wybaczyłabyś sobie gdyby coś przez twoje odpuszczenie sprawy stało się z dzieckiem? Zrobisz jak uważasz. Ja to zadzwoniłabym choć do swojego gina i powiedziała co się stało.

Gość to psiakrew
nie idz do lekarza bo wiele kobiet....ble, ble. Najwyzej poronisz, nas to nie obchodzi, cudza ciaza i cudzy ewentualny bachor. Nawet moze lepiej jak poronisz bo po co kretynka ma geny powielac i nastepnego idiote na swiat sprowadzac.

Gość hahalyna
Idz do lekarza. kazde krwawienie w ciazy trzeba skonsultowac z lekarzem. Na pocieszenie ci powiem,ze ja w obu ciazach kolo 6tc mialam lekkie plamienie i lekarz mi mowil bo zbadaniu,ze to pewnie macica sie rozciaga i to sie zdarza. ale to moze byc tak samo dobrze cos gorszego,wiec idz do lekarza

Gość hahalyna
Idz do lekarza. kazde krwawienie w ciazy trzeba skonsultowac z lekarzem. Na pocieszenie ci powiem,ze ja w obu ciazach kolo 6tc mialam lekkie plamienie i lekarz mi mowil bo zbadaniu,ze to pewnie macica sie rozciaga i to sie zdarza. ale to moze byc tak samo dobrze cos gorszego,wiec idz do lekarza

Gość hahalyna