Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ludzki przedmiot

Dlaczego tak dużo na świecie jest oziębłych osobników płci żeńskiej?

Polecane posty

Gość ludzki przedmiot

Podglądanie nie, bo to zboczone. Penis w odbyt nie, bo to chore. Sperma w uchu nie, bo to fuu. Mocz na twarz nie, bo tu buu. Bierze mnie w cipkę, uuu. 💤

Gość ludzki przedmiot
Ładna ta pani o skórze koloru hebanowego.:) Rzeczywiście podobne tzipki. O matko!:D

Gość ludzki przedmiot
Dalej nie rozumiem, Dek@.😭

Gość whedif
tutaj jest pełno pań które uwielbiają wymienione w temacie czynności :o:o:o:o:o więc autorze nie zawiedziesz się

Większość kobiet chce uprawiać seks, bo podświadomie chcą dzieci. Większość. Nie mówię, że wszystkie, ale zdecydowana większość. Dlatego nie zgadzają się na takie rzeczy, bo im to zwyczajnie nie pasuje. Nie mają takiej potrzeby. Chcą mieć dziecko albo zbliżyć się do partnera i koniec.

Gość ludzki przedmiot
Whedif, raczej nie ma.:(

Gość ludzki przedmiot
Deka@ czyli stosunek w celach prokreacji tylko? Nie chce mi się wierzyć w Twoją teorię. Mimo, że nie mam własnej na temat. A Może to wstyd powoduje, tą oziębłość?:(

Gość whedif
przewertuj erotyczny pozdro

Gość ludzki przedmiot
Whedif a tam będę wertował. Aktualnie widzę co się dzieje. :( Pozdrawiam.

W celach prokreacji i zbliżenia się do partnera, dania mu przyjemności (większość chce po prostu dać partnerowi przyjemność) oraz ewentualnie przyjemności dla siebie, co nie jest takie częste, bo orgazm jest o wiele rzadszym zjawiskiem, niż kafeteria usiłuje to wcisnąć. 😴

Gość ludzki przedmiot
Twierdzisz Dek@, że są osobniki, które mają problem z osiągnięciem orgazmu, czyli nie znają siebie na tyle, żeby doznawać uniesienia na zawołanie?:(

Rzucasz tym śmiesznym tekstem, który wywołuje u mnie tik nerwowy oka. Niektóre znają siebie i wiedzą co lubią wybitnie dobrze, ale orgazmu na zawołanie nie osiągają. Niektóre twierdzą, że osiągają. Niektórzy twierdzą, że mają piętnaście orgazmów pod rząd pod "damskimi nickami". A niektórym się wydaje, że kobieca przyjemność jest czymś oczywistym, bo im partnerka postęka nad uchem.

Gość ludzki przedmiot
Przepraszam za tik nerwowy oka.:( To do zobaczenia Dek@ może jeszcze za jakiś czas. Muszę opuścić forum. :(🖐️

Gość ludzki przedmiot
ja np. doznają uniesienia zawsze gdy każe mi mój partner seksualny zenek odziany w skórę gdy leżę spętany i nagi w nogach jego łóżka. w przeciwnym razie chłoszcze mnie bacikiem po jądrach. nie jest oziębły, nie narzekam

Gość wielokrotnywielokropek
ja tam uprawiam seks dlatego żeby mieć przyjemność. ewentualnie żeby mojemu facetowi było przyjemnie. to musi być straszne być oziębłym...

Gość ludzki przedmiot
no zenuś nie jest oj nie jest :classic_cool: