Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wytrwała dziewczyna

Mam dość być świadkową

Polecane posty

Gość Wytrwała dziewczyna

Mam dość funkcji świadkowej! tydzień temu urządzałam wieczór takie babskie party. Upiekłam ciasta, zrobiłam sałatkę, nóżki w galarecie i kupiłam wino. Dziewczyny czyli rodzina i dwie koleżanki wraz z przyszłą panną młodą zebrały się u mnie w domu. Myślałam, że zjemy napijemy się wina i potańczymy wspólnie. One na dzień dobry krzyknęły tylko jedno wino! wynajęłaś jakieś ciasteczko? a ja co? Na to usłyszałam to będzie stypa bez facetów nie można poszaleć. Powiedziałam im, że zjemy coś i potańczymy wspólnie przy muzyce a one na mnie popatrzyły jak na idiotkę. W sobotę ślub a ja słyszę za plecami jak tam stypa?

Gość jestem zadowolona***
Oj tam, nie przejmuj się. Mogłyście wybrać się do klubu po beforze i tam potańczyć, każdy byłby zadowolony.

Gość Wytrwała dziewczyna
Tyle się napracowałam a one myślały tylko o picu i męskim striptizie! Teraz słyszę za plecami ironicznie jak tam stypa

To ci powiem niezłe masz koleżanki ale z 2 strony powinnaś sie dopytać czego oczekują to byś wiedziała co robić.

Gość Wytrwała dziewczyna
To rodzina właśnie sprawdza się przysłowie z rodziną dobrze wychodzi się na zdjęciu

Gość To się odwróc
i głośno powiedz, że masz inne podejście, niż przyszła panna młoda widocznie i dla ciebie do dobrej zabawy nie jest potrzebny tańczący samiec; a jak chciały ciacho, to mogły rzucić pomysł, że robicie zrzutę. Z jakiej racji świadkowa ma to finansować? Phiiii:-o

Gość Wytrwała dziewczyna
Dokładnie ale tak kto jest z rodziną. Tylko wymagania!