Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ale pogoda

Jak ustawić na stronę startową GOOGLE? Bo mam jakieś AVG Secure Search

Polecane posty

Gość Ale pogoda

i za każdym razem muszę wpisywać google, jak ustawic by zamiast tego AVG (jak się tu coś szuka to same reklamy wyskakują) normalnie były google? Że otwiera się stronę i od razu wchodzą google?

Gość szukaj stron internetowych z
poradą tego typu

Gość sdfsdfsdfsdf
narzędzia-opcje-zakładka ogólne i tam wpisujesz jaka ma byc strona startowa (mozilla)

Gość szukaj stron internetowych z
trzeba samemu być zaradnym, a nie kogoś pytać :classic_cool: o tu masz porady http://support.mozilla.org/pl/kb/Jak%20ustawi%C4%87%20stron%C4%99%20startow%C4%85#w_ustawienie-jednej-witryny-jako-strony-startowej

Gość Ale pogoda
sdfsdfsdfsdf dzieki bardzo 🌻 zadziałało ale tylko jak się włącza pierwszą stronę, a jak kolejne to jest dalej to AVG... A chciałabym się całkowicie tego pozbyć, żeby na górze po prawej stronie jak teraz mały prostokąt to większość osób tam ma google a ja to avg...

Gość Ale pogoda
iecie o co chiodzi? tak jak na górze jest pasek pisze nazwa strony, a po prawej w takim mniejszym prostakacie na tej samej wysokości jest AVG zamiast GOOGLE

Gość King.a
W tym "małym prostąciku" jest mały trójkącik, naciśnij na niego lewym przyciskiem myszy i wybierz Google.

Gość Ale pogoda
kinga dziekuje bardzo, poszlo! :) dzieki 🌻 p.s. jestem zaradna, bo po co mam marnowac czas na szukanie, zwlaszcza ze sie na tym nie znam, jesli ktos wie o co chodzi i mi napisze :)