Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pigunia276

Swiniaki morskie...

Polecane posty

Gość Pigunia276

witam, od 5tyg mamy u siebie swinki morskie, maja obecnie 9 mies.... wydaja sie bardzo aktywne - caly czas podskakuja i ganiaja sie...czy to normalne?? :P poza tym czy swinki morskie sie tak często czochrają?? dzieki za odpowiedzi... to nasze pwierwsze swiniaki i dopiero sie tych zwirzatek uczymy

Gość też miałam
to są żywe zwierzęta, jak puścisz samopas to możesz długo ganiać za nimi

Pozwól im się trochę wybiegać po mieszkaniu :) Tez miałem, jako dziecko, świnki morskie. W nocy gruchały do siebie :D

Gość Pigunia276
2 samiczki :) mamy ogród i kupiona duza siatke wiec sa puszczane na trawke gdzie moga sie wybiegac :) nie spodziewalam sie ze zwierzaczki na takich krótkich nóżkach moga tak prychac i skakac :) :)

Fikanie oznacza, że sa szczęśliwe i radosne. Tak robią zwłaszcza młode warchlaczki :) Mam świnkę morską, jest już dorosła i cały czas jak wstaję z łóżka rano, to zaczyna fikać w akwarium. To samo jak przychodzą ludzie, też fika i daje buziaczki na zawołanie wszystkim :) Można wytresować świnki. Fajne inki na dole :) http://www.youtube.com/watch?v=pUV1oTciznE&feature=relmfu http://www.youtube.com/watch?v=_W-wCg7dJ9Q

Gość Pigunia276
:) nasze maja zupełnie inne charaktery... jedna jest spokojniejsza i zodminowana jak sie ja bierze na głaskanie to lezy i sie rozkoszuje czasami nawet nóżki wyłozy do tyłu...a druga po 2 minutach zazcyna juz po nas biegac i łazic :P wiec jest bardziej niecierpliwa...można jeszcze cos z tym zrobic czy juz zawsze taka bedzie? nasze swiniaki wskakuja nawet na daszek domku który maja w klatce :P ciesze sie ze oduczyły sie załatwiac gdy mamy je na reku bo wczesniej to była seria kupek a teraz jakos sie nie zdarza zeby cos im sie wyksknęło :) słodkie zwierzaki