Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patryccjAAAa

objawy ciazy? czy to mozliwe?

Polecane posty

Gość patryccjAAAa

Hej, ja wiem ze bardzo duzo tu wątków o objawach ciąży ale może mi doradzicie co to może być jeśli nie ciąża? Bo trochę się niepokoję, że to może być coś związanego z jakąś chorobą. Okres dostałam tydzień wcześniej niż zwykle, ostatnio bardzo skróciły mi się cykle, trwają około 23-25 dni. Od tygodnia mam non stop mdłości, jeden dwa dni nic kompletnie nie jadłam bo było mi niedobrze, do tej pory nie chce mi się wcale jeść bo mi niedobrze, spałabym najchętniej całymi dniami, mam niesmak w ustach. Okres miałam taki jak zwykle, ale trwał 3 dni - zawsze trwa 5-6 i jest dużo bardziej obfity. Odrzuciło mnie od mięsa w każdej postaci, wędliny, parówki, kiełbasa - no na myśl o tym wszystkim mi niedobrze, o zapachu nie wspomnę. Test ciążowy zrobię za tydzień, ale zastanawiam się czy to czasem nie mięśniaki, ponieważ mam bardzo bolesne miesiączki. Ta ostatnia była tak bolesna, że nie mogłam wstać z łóżka. Czytałam, że to może być przez mięśniaki lub endometrioze. Do ginekologa mam termin w przyszłym miesiącu, ale może jakaś dziewczyna, kobieta mi odpowie, coś doradzi ? może któraś miała podobne objawy i coś u niej wykryto ? z góry dziękuję.

Gość patryccjAAAa
aha no zapomniałam dodać, że jestem teraz na wakacjach za granicą i nie mam jak iść do ginekologa wcześniej niż w przyszłym miesiącu, dlatego się tak martwię. Nie wiem co myśleć.

Gość junnn
zmiany hormonalne albo ciąża

Gość adinnaaaa
moze zmiana klimatu spowodowala rozstrojenie twojego organizmu?

Gość patryccjAAAa
raczej nie, jestem tu od 4 dni dopiero a to wszystko zaczęło się ponad tydzień temu.

Gość adinnaaaa
moze to niedobor magnezu? kup sobie w aptece moze akurat pomoze

Gość patryccjAAAa
ok spróbuję, dziękuje za radę:)