Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

loleko123

Seks bez zabezpieczenia.

Polecane posty

Witam , na wstępie nie wiem czy to dobry dział ale musze zaczerpnąć fachowej porady/informacji. Otóż dziś razem z partnerką uprawialiśmy sex 'przerywany' bez zabezpieczenia. I to był błąd ale emocje tak nas poniosły. .Co prawda do wytrysku nie doszło ani w pochwie ani na zewnątrz ponieważ w trakcie powiedzieliśmy sobie ze jednak sie boimy lecz było chyba już za poźno. Jak wiadomo na penisie był płyn ejakulacyjny i w tym cały problem . naczytałem sie tego na internecie i dostaje gorączki od tego jedni mówią ze dosyć często zachodzi sie tak w ciąże inni natomiast ,że szanse są znikome. Prosze o odp. Jesteśmy młodzi więc o dziecku razej nie myślimy. Pozdrawiam.

Gość 123qaz
Skocz do apteki po test ciążowy, najlepiej dwa. Poczekaj dwa tygodnie daj dziewczynie test i będzie wszystko jasne. Wszystko zależy od tego czy miała owulację czy nie w momencie bzykanka i od tego jak jurne są twoje plemniki.....

Gość 123qaz
OK! Spokojnie czekaj za około 9-mc będziesz wiedział. Dzieci ogólnie są fajne. Mam dwójkę więc wiem co mówię, zaufaj mi.