Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zatroskana28latka

czy to zblizajacy sie okres..a moze jestem w ciazy???POMOCY

Polecane posty

Gość zatroskana28latka

mam do was pytanie..kochalam sie z chlopakiem w dni plodne bez zadnego zabezpieczenia z koncem we mnie..pare dni po stosunku mialam delikatne ale czeste bole w podbrzuszu,w jajnikach,takie jakby klucie,czesto chodzilam siku,mialam okropnie twardy i wzdety brzuch i mega duzy apetyt..wydawalo mi sie ze to owulacja..ale pewna nie jestem!!tydzien po stosunku zrobilam test ciazowy ale wyszedl negatywny..od razu 1 gruba kreska..wiem ze na test bylo za wczesnie ale nie moglam sie powstrzymac... teraz po ponad tygodniu od stosunku zostal mi tylko OKROPNIE WZDETY BRZUCH...twardy i jakby ciezki...(normalnie nie dopinam sie w swoje spodnie) i POTWORNY APETYT...najchetniej jadlabym i lezala na lozku..nic mi sie nie chce...przez ten wzdety brzuch normalnie az mi sie ciezko oddycha,chodzi...okres mam dostac za ok 4-5 dni...tylko zastanawiam sie czy te objawy swiadcza o zblizajacym sie okresie a moze to jakies pierwsze oznaki ciazy?zagniezdzenia zarodka?? Czy ktoras z Was miala podobne objawy przed @ albo na poczatku ciazy??dodam ze nie bola mnie piersi ani brzuch...pomocy!!!!!!

Gość ze jak cooooo
masz urojenia:O:O jakies kobito

kochałas sie bez zabezpieczenia w dni płodne i teraz sie stresujesz nie rozumiem cie z tego co widze masz 28 lat i chyba powinnas wiedziec czym to sie moze skonczyc,chyba ze chcesz miec dziecko to inna kwestia ale nie piszesz o tym, ja nie miałam w sumie zadych objawow na ciaze jedyne co to mnie ciągnelo po lewej stronie w pachwinie juz zaczelam sobie cos wmiawiac ze jakies torbiele czy co a okres sie spozniał ale okazalo sie ze to ciąża :) kazda jest inna pamietaj o tym nie wkrecaj sobie poczekaj do tego okresu jak nie dostaniesz to wtedy zrobi test.ale objawy jakie podajesz moga tez swiadczyc poprostu o zblizajacym sie okresie

ja tez tak mialam,kochalam sie z chlopakiem w dni plodne ale nie z finale w srodku...wyjał...mialam te same objawy, piersi mnie nie bolaly itd, zrobilam sobie dzisiaj test i wyszedl negatywny,radze powtorzyc za jakis czas test.

Gość gmarciaaaaaaaa
hej dziewczyny ja mam takie pytanie bo sama juz nie wiem co o tym sadzic , kochalam sie ze swoim facetem w dni plodne i nie plodne @ powinnam dostac 20.08 jak narazie 2 dni mi sie spoznia co wczesniej mi sie nie zdarzalo cykle mam raczej regularne 28 , boli mnie brzuch jak na @ kuje mnie lewy jajnik ciagle chce mi sie spac w dzien w nocy budze sie co chwile , temperature mam normalna 36.6 odczuwam zmeczenie po przejsciu kawalka drogi nie iwem czy robic teraz tes czy jeszcze poczekac prosze was o rade pomoc co kolwiek

wiesz rozne sa przyczyny okres moze sie opoznic z roznych przyczyn nie musi to byc zaraz ciaza ale skoro ci sie juz spoznia to zrób test co ci szkodzi a tak bedziesz tylko sobie cos wkrecac i wymyslac co róz nowe objawy

Gość Perw podglądająca
"co róz" :o Miało być co róż czy co rósz? :o :o :o

Gość nie no chyba zemdleje
Czy wy powariowalyscie jedna ma już brzuch druga sie męczy Ciąża jak nic Żeby zajść w ciążę trzeba najpierw sie bzyknac a z tego co tu piszecie to wygląda jakbyscie miały po 13 lat i nigdy nawet golego fiutka nie widziały