Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość potrzebującapomocy

Spóźniająca się miesiączka.

Polecane posty

Gość potrzebującapomocy

Jak temat wskazuje spóźnia mi się miesiączka. Mam zaledwie 14 lat. Miesiączkuje od około 2 lat. Cykle jak dotąd były bardzo regularne, tzn. miałam co 28 dni miesiączkę. Ostania miesiączke miałam w dniach 13-17 lipca 2012, jak dotąd nie widać miesiączki. Od wyznaczonego terminu na kalendarzyku mija ponad tydzień. Nie wiem co już robić. Przez to bardzo się stresuje i nie mogę wytrzymać już. Myślę , że nie jestem w ciąży , bo nigdy jeszcze nie współżyłam. Ostatniego czasu bardzo często się masturbowałam. Boję się , że na rękach które mogłam włożyć do pochwy były plemniki , chociaż to bardzo mało prawdopodobne. Przedmioty którymi się masturbowałam zawsze myłam pod bieżącą wodą. Przez pare dni raz dziennie skakałam na skakance po 200 skoków , czy to może być powód? Oraz ostatnio z pochwy wydobywa mi się niemiło pachnący śluz. Brzuch tak jak zawsze przed miesiączką dzień bolał mnie raz 2 tygodnie temu. Czy może ktoś mi pomóc? Boję się . Najbardziej o to że mogę być w ciąży. POMOCY!

hahahhahahah Boze widzisz i nie grzmisz hahah po pierwsze: jestes w takim wieku, ze miesiaczki sa nieregularne i moze nawet zdazyc sie tak, ze w danym miesiacy miesiaczka nie wystapi, dopiero na przyszly miesiac dostaniesz, lub po prostu spozni Ci sie nawet i 2 tyg, to ten wiek... a po drugie to hahah jakim cudem mialyby byc plemniki na rzeczach, ktorymi sie masturbowalas haha....raczej malo prawdopodobne, eby przyszedl jakis chlopak, spuscil Ci sie na to cos, czym sie masturbowalas i sb poszedl hahaha boze dziewczyno....nawet nie pisz o takich rzeczach na forum....hahaha