Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asdsafdf

Przerwa w tabletkach i brak okresu! Czy to moze być ciąża?! POMOCY!

Polecane posty

Gość asdsafdf

Witam, jestem po drugim opakowaniu tabletek antykoncepcyjnych Microgynon21, a okres jeszcze nie wystąpił. Aktualnie mam 7dniową przerwę choć to dopiero 3 dzień i mam jeszcze całe 4dni to mam pewne obawy. W tym miesiącu przy braniu tabletek jedną ominęłam, nie wiem kiedy gdyż są wakacje i dużo imprezuje, aczkolwiek doszło do tego. Zorientowałam się przed tym jak uprawiałam sex z moim chłopakiem, doszedł we mnie. Czy jest duża możliwość ciąży? Dodam, że zamiast krwawienia, męczy mnie biegunka.. Ból piersi mam zupełnie jak przed okresem, ale brzuch mnie nie boli. Ktoś miał tak? Prosze o odpowiedź.

Gość Perw w przelocie XV
Po co zakładasz kolejny temat?

Gość w najgorszym wypadku jeśli są
skoro dużo imprezowałaś i nie pamiętasz kiedy nie wzięłaś to równie dobrze możesz nie pamiętać że któreś zwymiotowałaś, zgubiłaś, wyplułaś.. no cóż, tabletki są dla ludzi z głową :(

Gość asdsafdf
Jestem pewna, że tylko tej jednej nie wzięłam, niepamiętam kiedy ale później wzięłam tą zaległą, i drugą którą powinnam wziać tego dnia i dalej przyjmowałam tabletki normalnie. Imprezowałam ale nie piłam alkoholu, wiec żadnej tabletki nie zwymiotowałam. Po za tym brałam o tej samej porze codziennie