Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zestresowana zeschizowana

Potrzebuję porady

Polecane posty

niestety mega świnia z niego. Najchętniej to bym poszła do lekarza ale boje sie że będzie on mi wkręcać ciąże.

Gość Pomarańczowaaa
e nikt Ci nie będzie nic wkręcał szczególnie lekarz.. ale napewno tak szybko ciąży by nie zauważył ( jeżeli wogole byś była) idź sobie zrób badanie beta hcg z krwii, ja płaciłam 30 zł i będziesz pewna bo to badanie jest bardzo czułe i napewno już wykaże. Chociaż normalne testy też są wiarygodne, po to są :)

Gość o dżizas
3,5 tygodnia to już test wiarygodny wyszedł ale nie daj sobie wkręcić że test ci wykryje ciążę po tygodniu od stosunku. Test najbardziej czuły może wykryć po 2, 3 dniach i to nie u każdej kobiety a samo, zagnieżdzenie trwa od od 6 do 12 dni po owulacji, do tego doliczamy żywotność plemników. To jest minimum 10 dni gdzie test może, ale nie musi wykryć. Przy tabletkach mogą się schizy dziać dopiero jakiś czas po odstawieniu. Czytałam o kobietach które dopiero po pół roku zaczęły mieć problemy. Jakby mi coś takiego mój facet powiedział to bym go chyba boleśnie walnęła.

Gość Pomarańczowaaa
dziewczyny najczęściej robią w dniu spodziewanej miesiączki lub po terminie i im wychodz. Bo przed okresem to różnie bywa..

Mam nadzieję, że był wiarygodny. Jeszcze jeden zrobię za kilka dni. Wydaje mi się że dostanę za jakiś tydzień obserwując siebie. Niestety to już nie mój facet tylko były...

Gość Pomarańczowaaa
BĘDZIE DOBRZE :* A WEŹ Z TAKIMI IDIOTAMI..

Gość o dżizas
no bo miesiączka jest jakieś 2 tyg po owulacji więc wychodzi. Nie odkryję tu hameryki że prawdopodobnie u ciebie doszło do przesunięcia owulacji i pewnie z tego powodu nie masz okresu. Ja bym się na twoim miejscu udała na badanie hormonów. Antyki ponoc podnoszą poziom prolaktyny (co może w efekcie blokować owulację), albo całkowicie zbijają działanie naturalnych hormonów, a bez hormonów to nic nie będzie działać (trzeba je pobudzać na nowo) A jeszcze tak zapytam czy po tym stosunku o którym pisałaś były kolejne stosunki o których nie wspomniałaś? czy tylko był ten jeden.

Ten stosunek był jeden jedyny od stycznia...

Gość Pomarańczowaaa
kurde ja bym się wybrała do lekarza i mu powiedziała, ze Ci się spozniaja okresy a teraz sie stresujesz bo mialas niebezpieczna sytuacje i zeby zrobil ci jakies badania..w

Gość Pomarańczowaaa
nie sądzę, lepiej będzie jak pojdziesz do lekarza albo zrobiz badanie z krwii beta hcg i wtedy już Cie to nie będzie dręczyć :*

Gość Pomarańczowaaa
i jak ten test wyszedł? jej idź do lekarza jeżeli nie wiesz o co chodzi.

Gość Pomarańczowaaa
eno to napewno wiarygodny. Myśle że musisz sie udać wkońcu do lekarza i mu powiedzieć to wszystko :)

Gość Perw mobilna
Czekaj do przyszłorocznego urlopu z wizyta u lekarza. :o 🖐️