Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaśka.....m

dałam kosza niepełnosprawnemu facetowi i smutno mi

Polecane posty

Gość kaśka.....m

:(

Gość kaśka.....m
uwielbiam gofry :)

Gość yhy hm ty
a na co choruje ??? ja bylam kiedys tez z niepelnosprawnym

Gość geergergaev
:( nie chciałabym być w takiej sytuacji :( trzymaj sie

Gość kaśka.....m
no ten miał zespół downa

Gość kaśka.....m
nie jest całkiem niepełnosprawny ma porażenie i utyka na nogi jest bardzo sympatyczny, miły,szarmancki

Gość 123231
No i czym się przejmujesz? Masz prawo chcieć pełnosprawnego.

Gość yhy hm ty
hmmm moze mowimy o tym samym , tez utyka i ta choroba sie jakos nazywa ... a ile lat ma ten ktoremu dalas kosza ????

Gość kaśka.....m
27 lat

Gość yhy hm ty
kaska jakie ma porazenie ?? czasem to nie jest stwardnienie rozsiane ??

Gość kaśka.....m
napewno nie ma sm on ma porazenie od narodzin

Gość wiesz, pelnosprawni tez
dostaja kosza, takie jest zycie. Potraktowalaś go jak normalnego faceta, a o to chyba chodzi. Czasem dziewczyny nie chca nawiazywac blizszej znajomiossci z niepelnosprawnym, zeby w razie ropzstania nie czuc sie podle. uwazam,ze to blad, wlasnie takie specjalne traktowanie jest upokarzajace.

Gość yhy hm ty
aha , moj byly tez byl sympatyczny szarmancki i wiesz to on mnie zostawil , on choruje na sm wlasnie , ma 29 lat i wlasnie utyka na nogi , niektorzy znajomi jego wlasnie mysla ze ma porazenie, bo nie znaja co to za choroba

Gość yhy hm ty
do pani/pana wyzej - przykre jest tez to ze facet niepelnosprawny wybrzydza kobieta ktora go kocha , no ale coz ...

Gość simian raticus 666
Niepełnosprawnym każdy się może stać! Nie ma na nic reguły w tym życiu! Choroby nowe tylko z wiekiem dochodzą! I tak wszyscy poumieramy! Zdrowi dzieci chore rodzą! Wszystko może wystąpić u każdego z przeróżniastych przyczyn!

Gość simian - zgadzam sie i dlatego
uwazam,ze niepelnosparwnych nalezy traktowac tak , jak sprawnych - kochac, rzucać, najnormalniej na swiecie!

Mam kumpla chorego na zespół Klippla-Trnaunaya. Chodzi o kulach, niedługo czeka go wózek. Od urodzenia ma chora nogę, całą w żylakch. Cudny facet, starszy ode mnie o 4 lata. Od trzech lat próbuję go zdobyć a on w ostatniej chwili się wycofuje. Ostatnio próbowałam zerwać z nim kontakt i prawie mi się udało :/ Ale ja nie o tym chciałam napisać. Wszystko cacy, nigdy nie traktowałam go jak człowieka drugiej kategorii ale - on jest kompletnie niedojrzały emocjonalnie. Całe życie uwaga rodziny skierowana była na niego i przyzwyczaił się do tego. Podczas ostatniej kłótni wykrzyczałam mu, że powinien się udać na terapię jeśli chce kiedykolwiek stworzyć związek z kobietą. Serio, mniej przeraża mnie wizja życia z facetem na wózku, niż z maminsykiem przekonanym, że cały świat sprzysiągł się przeciwko niemu :/

Gość okno na swiat musi sie otworzy
fiorelinio ! - dokladnie ja przezywam, bo kocham chorego faceta , ale on mnei nie chce, jego matka nie pozwala mi wchodzic do jego domu , on jest cacy dla wszystkich innych a mnie niszczy psychicznie , bylismy razem