Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pseudo pseudo 123

Znacie jakąś ładną dziewczynę z dużym nosem?

Polecane posty

Gość pseudo pseudo 123

Bo to niby taki ważny element twarzy... Czy możliwe jest zatem, aby jakakolwiek dziewczyna z dużym nosem była ładna? Znacie taką/takie?

Gość dlaczegoooooooooo
Dlaczego pytasz? Sam/sama masz duży nos czy widziałeś/łaś gdzieś dziewczynę z takowym była ładna a ci to przeszkadzało? Ja ostatnio widziałam.

Gość pseudo pseudo 123
Mam duży nos, ale nie szukam w tym pytaniu szansy dla siebie, bo uważam się za nieatrakcyjną też z innych powodów. Widzieć widziałam na zdjęciach kumpla dziewczynę z bardzo długim nosem, ale ogólnie wydała mi się obiektywnie ładna.

Gość nieneineienidnifns
dominika nahajowska wpisz w google

Gość dlaczegoooooooooo
A i jeszcze dodam, że Polki niestety mają problem z nosami, mało która ma symetryczny i odpowiednio proporcjonalny do twarzy. :( Obserwuje już od dawna...

Gość pseudo pseudo 123
Ja w sumie pogodziłabym się z moim dużym nosem, gdybym dostała idealną cerę. Jak się tak zastanowić, to cera jest chyba moim największym kompleksem. Dominika Nahajowska przeurocza i bardzo mnie zaskoczyła. Bo o ile wydawało mi się, że kobieta z dużym nosem może być ładna, o tyle nie wierzyłam, że może być delikatna, subtelna na twarzy. A ta pani jest.

Gość ckdsckajcx
ta, niech ci spierdoli chirurg nosek to będziesz jak potwór wyglądać. co za idiotyzm.

Gość hy8u9io
ja mam małe oczy, dlugi nos, wąskie usta męską twarz fatalną cerę, kurwa za jakie grzechy ;o

Gość dlaczegoooooooooo
Oj ile jadu, Polaczku. Mam kasę, nie chcę się użerać z nosem mam drobną buźkę to robię. Gdyby chirurdzy partaczyli to tyle by nie zarabiali ile zarabiają a na operacje nie czekałoby się z rok. :)

Gość dlaczegoooooooooo
Ja mam normalne (może i duże) oczy, duże usta, super cerę (nigdy nie miałam pryszcza), drobną dziecinną twarz i ten nos zjebany. Kurwa operacja musi być.

Gość łajka3000
też mam nie tyle duży co garbaty nos, a przy tym piękne pełne usta i fajne ciemne oczka. ogólnie mam fajną twarz i akceptuje swoją facjatę w 100 proc. boję się wszelkiego bólu i operacji, więc nie zamierzam, zresztą nie wiem po co :P jakoś mi to w stosunkach z mężczyznami nie przeszkadzało :D ktoś mi rzekł swego czasu, że mam dziką urodę, namiętnie było :D

Gość golamałpa
Wiele takich jest i było. Np. Barbra Streisand, nie będę wymieniał bardziej " współczesnych, bo często tuszują to albo wręcz operują, ale ta wybitna aktorka nie tylko nie miała kompleksów, ale wręcz umiała z tego uczynić element swego wdzięku.

Gość wirtualne_pierttolenie
u mężczyzn duży nos jest wręcz atutem :D taki orli, zadarty :)

Gość idontneedyou
uwazam sie za abrdzo ladna dziewczyne , a mam dlugi nos :) z przodu nie jest duzy, wrecz waski , maly, ale z profilu naprawde dosyc dlugi z lekkim garbem. wiekszosc ludzi ma tak,ze 'mostek' jest waski i poszerza sie przy nozdrzach. ja mam na odwrot: mostek szeroki, nos zweza sie ku dolowi oO ;D

Gość pseudo pseudo 123
idontneedyou, coś jak w Avatarze ;-P Przepraszam, nie mogłam sobie odmówić żartu ;-) Nie wątpię, że jesteś piękną kobietą. Z nas dwóch chociaż Ty :-)

Gość Czerwony ołówek z gumką
Autorko , zanim zdecydujesz sie na operację zastanów się czy naprawdę jest tak źle. Pamiętaj ,że nos to centralna część Twojej twarzy a i najlepszy chirurg może spartolić sprawę. Nie mówię Ci nie , ale przemyśl to czy jest to warte ryzyka. Bo z deszczu zawsze można wpaść pod rynnę. Ja też mam duży nos ale też mam ładne oczy i ogólnie spoko twarz i nie mam potrzeby dążenia do jakiejś chorej perfekcji choć mnie w sumie stać.

Mój post był do dlaczegooooooo a nie do autorki , sorki ;)

Gość pseudo pseudo 123
Ołówku, to nie ja pisałam o operacji :-) Mam problemy z samoakceptacją i być może problemy z realną oceną siebie, ale to dlatego, że "dokucza" mi wiele rzeczy. Mam brzydkie włosy, cerę (nie, nie pryszczatą, ale jakąś taką zanieczyszczoną i nierówną). Nie wiem, jak to zmienić, a nie śpię na forsie. A wszystko co we mnie ładne, niestety jakoś "dzieje się" w oddaleniu od twarzy. Nie narzekam np. na ramiona, dłonie, od zawsze mam też talię osy - naprawdę świetną (że tak powiem raz w życiu nieskromnie, ale niech usprawiedliwia mnie to, że wiele osób ją pozytywnie komentuje i zwraca na nią uwagę, no to chyba trzeba mieć serio niezłą talię, żeby często dostawać na jej temat komplementy :-) Ale wiele tego dobrego wymieniłabym na coś ładnego w twarzy

Gość pseudo pseudo 123
O sorki również, mój post dodał się za późno Zdążyłaś już sprostować ;-)

spoko;) przejrzyj te zdjęcia (a szczególnie to o nosie;) ) mam nadzieję ,że Twoje kompleksy od razu znikną :) http://justpaste.it/1ua

Gość krakowiak
Zycze wam wlasnie takich kobiet ! :D ;)A tak powaznie to kurwa szok te baby .Zajebisty link.