Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poranny zombi

czy założy ktoś temacik , co porabiał w nocy , jakiś sex uprawialiście, może cos

Polecane posty

Gość poranny zombi

czy założy ktoś temacik , co porabiał w nocy , jakiś sex uprawialiście, może cos z rana , numerek , o nagości ,rozebraniu się , bawieniu się samym ze sobą , orhazmach podniecaniu się wpisy mogą być od obu płci

w zyciu bym nie pomyslała aby po upojnym seksie leciec na kafe załozyc o tym temat:O a byłoby o czym ;)🖐️

Gość poranny zombi
pochwalcie się , tylko stan rzeczywisty bez z ściemy

Gość Takafajnajaaaaa
No wiec ja mialam niezly orgazm,ale sama ze soba:) obudzilam sie okolo 3,poszlam sie wysiusiac,a pozniej chcialam zasnac,ale tak jakos dlon powedrowala pomiedzy nogi. Glaskalam sie delikatnie,pozniej skupilam uwage tylko na lechtaczce,rytmicznie masowalam,a kiedy sie powiekszyla znacznie,polozylam cala dlon wzdluz szparki,i szybko poruszalam zachaczajac jednym palcem o wejscie do cipki.Orgazmik pojawil sie predko,bardzo mocny i dluuugi. Zaraz powtorka:)

Gość Izabelllla
no Takafajnajaaaaa...z Twojego opisania tez mi sie morko zrobilo :-)

Gość poranny zombi
ps odraz pisze ,że pisze taki temat z rana dla poprawy chumoru bo godzina 7-8 to ino kawę wypić i sie budzić . A nie żeby konia walić jak się pojawi taki wpis jak Takafajnajaaaaa ps Takafajnajaaaaa ale napisze że po takim tekście to sie pozna pod jarać obojetnie laska czy facet Perwersja ( ps czemu nick perwersja z czego on wynika) Nie masz pod co tasować? - jakoś na czytaniu tekstów ciężko sie masturbować a w necie to z nudów to takie filmiki oglądał że pasują tylko pod twój nick hahaha v34 - masz rację - mnie obchodzi gdzie z kim ile razy? v34 to sobie nikt nie potasuje - w sensie ze mało wpisów ludziska dawajcie historie tylko prawdziwe

jakbym napisała to bys stwierdził że ściema :classic_cool: szkoda mi czasu 🖐️

Gość poranny zombi
v34 - no to jeśli napisałaś tak intrygująco to napisz , czy było tak intensywnie i szalenie , że aż niewiarygodnie

Gość Worekfantazji
Vee, prosimy prosiiiiiiimy!!!!! Dla mnie może brzmieć jak i ściema, nieważne hehehehe, pochwal się!!! :*