Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jannaaa

jakich facetów od razu skreslacie

Polecane posty

Gość klaudia1617
studencików:) kurcze facet powinien byc meski a nie jakiś placek niezaradny!!! wybierze jeden z drugim jakąś informatyke i co potem z takim typem robic!!! raczki nie moga sie ubrudzic... w ogole najgorsi sa tacy chudzi. w ogole faceci "drobni" to jakas porazka takie cioty

Gość karolina z garwolinaa
synów alkoholików w ogóle pochodzących z rodzin patologicznych na wózku niewidomych itp brzydkich źle ubranych, biednych moli ksiązkowych nieśmiałych

Gość ja67568568585688
wszystkich, którzy nie są żołnierzami, chińskimi najlepiej

Gość Luiza27
NISKICH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość ania z kielieckiego....
niepełnosprawnych bandytów dresiarzy pijaków brzydali prawiczków

Gość bystraap
brzydkich,biednych,ktorzy duzo przeklinaja...rpyszczatych i z duzymi nosami,niskich

Gość rfefef
jak w rozmowie cwaniakuje,filozofuje,przynudza,powinien być miły i nadawać na tych samych falach co ja

Gość TO PO CO GO CHCESZ SOBIE
niskich niezaradnych palących cwaniaczków nierobów

Gość Amandaa17
Takich napakowanych mega męskich albo brudasów. Oraz dresów :-P To nie moj typ i tyle. Mi się podobają własnie szczupli i bardziej delikatni : ) Albo tacy bladzi goci też są ok. Lubię facetów, którzy interesują się muzyką, mógłby grac na gitarze... a nie tylko sport czy inne takie.

równiez synów alkoholików bo nie dodałam

Gość arletkaa
niskich brzydkich rudych głupich niezaradnych

Gość samanta..
pijaków mających jakiekolwiek ułomnosci fizyczne

Gość najgorsi to
wlasnie jak wyzej -nieroby -naduzywajacy alkoholu -popalajacy jakies swinstwa -niscy -maminsynkowie -oszczedni,skapi -zapuszczeni,nie dbajacy o higiene -madrali,nudziarzy,nachalnych

Gość silvergirl
ryżych blondasów z czerwoną twarzą oraz otyłych z piwnym brzuszyskiem :o

Gość konkIawe
A po czym poznać, że ktoś jest synem alkoholika?

Gość fdgdgdgd
ogólnie wszystkich bo mam męża a jak byłam wolna to skreślałam: z tłustymi włosami, brzydkim zapachem z ust w t schirtach za 10zł z targu wciśniętych w pasiaki lub kraciaste spodenki nieśmiałych zbyt chudych nachalnych wrażenie na mnie robili faceci zadbani (nie chodzi o markowe rzeczy itd, po prostu wyczucie smaku, nie żaden kiczowaty strój, wystarczy czarne polo i dżinsy i jest klasa) zdecydowani, inteligentni, niezbyt wychudzeni - szerokie silne ramiona to jest to :)

Gość fdgdgdgd
aha i nienawidze facetów o takiej kobiecej sylwetce, wiecie pulchny jędrny okrągły tyłek :o facet powinien mieć chudy, mały tyłem a silne bary żadne dupsko w kształcie gruszki :D

pijakow dresiarzy nieodpowiedzialnych głupich brzydkich bardzo religijnych ktory zawsze tylko sie modli przed posilkiem czy jak to tam studentow-zalezy jeszcze jakich bo jak tylko caly czas gadaja jaka ta fizyka jest i jaka jest sila to ja dziekuję dzikusow-jak caly czas jest niesmialy,malomowny to nie ma szans.. niesmialych i to chyba tyle..jak cos to bede jak przypomne :D

Gość TO PO CO GO CHCESZ SOBIE
jak ja się cieszę,że trafiłam na swój ideał i w slipach też nie było zawodu:P

Gość jaonna sdfg
chudych chorych ubranych w tanie ciuchy oczytanych bo to straszni nudziarze miłych, spokojnych bo to cioty

Gość rfefef
i oczywiście musi mieć szacunek do kobiet to podstawa

Gość vanessssssssssssssa
mi się podobają: - szatyni/bruneci - męska kwadratowa szczęka - amerykanski pełny usmiech - wysoki - przypakowani ale bez przesady - troskliwy - dobra cera - zadbane zęby - średnie włosy nienawidzę: - piwnego brzucha - dresów z biednych blokowisk - brudasów niedbających o siebie - potwornych chudzielców niskich/lub z przesadzonym wysokim wzrostem - zgrywusów zbyt pewnych siebie - gości za bardzo zadbanych z dłuższymi włosami, którzy wyglądają powoli jak dziewczyna a takich jest sporo szczególnie ci którzy słuchają mrocznej muzyki, myślą że są fajni - łysych zezów z krzywym ryjem (a takich u nas sporo w kraju)

Gość konkIawe
Ponawiam pytanie o cechy charakterystyczne "synów alkoholików" Dodam, że ciekawie ujęty temat: ..."skreślacie":) Skąd skreślacie? Z notesików? Najpierw musiałbyście ich tam mieć zapisanych...Noa ale po co skoro "skreślacie od razu" Pomyslcie czasem nad logiką wypowiedzi...Szczególnie te, które preferują tych inteligentnych...bo mogą was skreslić inaczej

jestem kobieta i nie będę zadawac się z synem pijaka chocby był najlepszy, nie chce wchodzic do patologicznej rodziny

Gość vanessssssssssssssa
- aha i jeszcze pedałków ze wsi, który kochają remizy :) żel ściekający z wlosów na ryj, łażący w jednej koszuli, świecące okularki, żółte zęby, dżinsy z targu, chamski styl bycia że mogą mieć każdą

Gość konkIawe
Nie wszyscy alkoholicy tworzą "patologiczne rodziny" Niektórzy "synowie pijaków" nie maja już rodzicow.

Gość konkIawe
poza tym alkoholizm jest uznany za chorobę Jeżeli uważasz, że chorzy rodzice to patologia to powinnaś skreslić również wszystkich synów cukrzyków, chorych na raka i inne przewlekłe, patologiczne choroby...kobieto