Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sasadsadd

Nocleg w Wiśle?

Polecane posty

Gość sasadsadd

Zna ktoś jakieś fajne miejsce na weekend w Wiśle? chodzi o pokój dwuosobowy na 3 noce 2-5 września. Tak w okolicach 30zł za dobę, najelpeiej z łazienką. Głównie chodzi o to , żeby właściciele byli w porządku i nie czepiali się. + palimy papierosy i to też jest ważne żebyśmy mieli możliwość zapalić. PROSZĘ O OPINIE.

Gość sasadsadd
zapłata może być też w naturze, oferuję obciąganie z połykiem + życzenia.

Gość sasadsadd
ktoś się głupio za mnie podszywa. ;/ Poważnie, szukam jakiegoś fajnego noclegu i prosze o opinie :)

Gość sasadsadd
ktoś się głupio za mnie podszywa. ;/ Poważnie, szukam jakiegoś fajnego noclegu i prosze o opinie :)

Gość sasadsadd
ktoś się głupio pode mnie podszywa :) proszę o odp. piss też w grę wchodzi

Gość Symkatoja971
Dużą bazę noclegów w Wiśle znajdziesz na stronie topnocleg.pl Wystarczy wpisać w ich wyszukiwarkę miejscowość i pojawi nam się spis obiektów noclegowych wraz z opisami, zdjęciami, cennikami. W ten sposób wyszukuję sobie noclegi od hmm.. 4 lat i zawsze jestem zadowolona :) Bo przedstawiona oferta jest w 100% zgodna z prawdziwymi warunkami, zresztą to nic dziwnego, bo wiele obiektów ma nadane przez stronę certyfikaty.

Gość Malgotz655da
Ja też kocham jeździć do Wisły :) Poszukaj noclegu tutaj: http://www.e-wczasy.pl/ Portal ma bardzo dużą bazę obiektów noclegów w Wiśle. I ważne obiekty te są sprawdzone, więc nie ma mowy o tym, że jedziemy gdzieś w ciemno :) Każdy obiekt na stronie ma szczegółowy opis, wiele zdjęć, jest cennik. Ja zawsze wyszukuję pokoi na wakacje w ten sposób, jest pewniej i szybciej :)