Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość santomarko

anal - ona nie chce w pupe :(

Polecane posty

Gość kochają bić coraz więcej i wie
równie dobrze można powiedzieć, że każdy facet który lubi w odbyt to gej. Po co się oszukiwać i żyć w nieświadomości, jesteście geje bo ja tak piszę 🖐️

' i tak stopniowo by się przyzwyczaiła i nie odczuwała dyskomfortu.' równie dobrze można lać kobietę po pysku, na początku delikatnie, stopniowo żeby przyzwyczaiła się do bólu, potem możemy walić mocniej, po jakimś czasie będzie miała tak wyprany mózg, że jeszcze zacznie odczuwać przyjemność :classic_cool: i po co się tak pierdolić? rozgrzewać, nawilżać, rozciągać i chuj wie jeszcze co jak cipka jest zawsze gotowa? :O

Gość eryk z drewutni
no nie wiedziałem, że należe do 0,0000000000001% facetów, których nie pociąga anal, straszne - co ja teraz zrobię ze swoim życiem

eryk z drewutni nie kłóć się z nimi, oni wiedzą lepiej. nawet jeśli mówisz, że nie chcesz to chcesz bo przecież oni wiedzą lepiej 🖐️

Gość do tych wszystkich
kochają bic - Ty to chyba z jakiegoś tematu o przemocy rodzinnej przyszłaś/przyszedłeś i widać ciężkie doświadczenia negatywnie Cię do tematu dupy nastawiły. Swoją drogą, jeśli tyle w tym swoim rodzinnym gniazdku mówiłaś/mówiłeś, nie dziwię się, że potem na forum u skrzywdzonych pocieszenia musiałaś/musiałeś szukać :O

Gość eryk z drewutni
sam się teraz zastanawiam, bo zawsze mi się to wydawało obleśne, ale teraz myślę, że wgłębi duszy jednack chcę, skoro takie są statystyki, najgorzej, że może jednak nie kręcą mnie kobiety, niech więc nikt nie przytacza statystyk, idę stąd

to był sarkazm czubie. idę spać, dobranoc wszytkom obsranym fiutom 🖐️

a mój "nick" to cytat z piosenki Kultu 🖐️

Gość luksferia
zawsze mnie to odpychało ale coraz częściej myślę o tym zeby przełamac lody...

Gość bo macie facetó pierdołowatych
,,Jak ma więcej kasy i trochę odwagi, to pewnie kiedyś zakosztuje analka z dziwką albo z kochanką. Inni będą skrycie marzyć do końca życia. Pozdrawiam wszystkie poszanowane.'' Ty piszesz o facetach czy o jakis nieudanych pizdusiach? Facet jest odważny bo pojdzie na dziwke albo do kochanki ale brakuje mu odwagi, zeby zaproponować anal zonie? Moj facet na szczescie nie jest taka pierdoła i mowi otwarcie, ze tego chce. A ja otwarcie odmawiam albo się zgadzam, zaleznie od nastroju :)

Gość do tych wszystkich
nie, ja nie mówię o żadnych pizdusiach, tylko o normalnym życiu. Kiedy jest już rodzina, z jedno dziecko, wspólny kredyt, kiedy wszystko jest już za daleko na to, żeby tak sobie po prostu móc mówić co się chce. Taka jedna z drugą zaraz facetowi na głowę siądzie, że zboczeniec i nie odpuści, a co taki ojciec/mąż/zarabiający na ratę zrobi wtedy? Co pójdzie tak po prostu sobie z domu? Przecież zostanie, bo faceci mimo wszystko są w miarę odpowiedzialni a potem przez najbliższe 20 lat przy każdej okazji ukochana żonka mu wypomni jaki to niewyżyty jest seksualnie, świnia i cham.

Gość acordeon
oczywiście,że facet ,który ma takie pragnienia i nie zazna tego w swoim związku pójdzie gdzieś indziej tego spróbowac i albo to mu sie spodoba i będzie nadal korzystał albo powie po kija mi to było

Gość acordeon
nie on tego wam nie powie bo po co to tak jak z tradycyjnym seksem nie ma w domu szuka wokół tzw komina (dotyczy obu płci) tak jest,było i będzie

Gość Cetherine Linton
Dokładnie! Brawo dla Pana powyżej :D

Gość nothingggggggggggggg
kawał whooya - to jest miecz obosieczny:) kobiety rowniez lustruja przystojnych facetow od stop do glow i marza o nich podczas seksu z wami, a gdyby taki przystojniak z ogniem w ledzwiach zaproponowal ze zerznie ja jak rasowa suke posuwajac ja ostro w kazdej pozycji i to nawet Twoja grzeczna i ulozona kobietka robilaby sie mokra na sama mysl...

Gość kawał whooya
Gosiia - BRAWO! bo jesteś prawdziwa kobietą a nie jakąś egoistyczną i zadufanąw sobie szmatą jak większość suk tutaj!!!! A najbardziej rozbrajają mnie tłumaczenia typu - doopa nie od tego jest, lub to boli :) o jeju jeju - wasze mordy też nie od tego są a pozwalacie się w nie grzmocić! a i wasze kapy też was szmaty bolą po ostrym waleniu a na to pozwalacie!!! po prostu jesteście niekonsekwentnymi rozniańczonymi rurami :)

Gość mini1992
nie kumam. dlaczego chcecie rzucic laske, bo nie chce w tyłek?

Gość jabłkowy sezon.
mini1992 bo dla nich kobieta to tylko otwór w który można się spuścić :)

Gość mistrzu 8911
kawałwhooya zrób się czarny bo ktoś się w twoim imieniu właśnie obok przyznał że jest gejem i idzie kumplowi zrobić loda