Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ikea 28

Mój mąż ma mnie dość

Polecane posty

Gość ikea 28

Wiem, że nie powinno się grzebać w komputerze, ale to było silniejsze ode mnie. Znalazłam korespondencje mojego męża z jego przyjacielem, który teraz przebywa w USA. Żali mu się, że jest rozczarowany małżeństwem (jesteśmy po ślubie 2 lata). Boli go, że nie odzywam się do jego rodziców i rodzeństwa, że źle prowadzę dom,że tylko ciągnę od niego pieniądze, że kupuje za drogie rzeczy na które nas nie stać, że nie umiem gotować, sprzątać, że w domu jest brudno, że miewam humory, że ciężko mnie wyczuć i że chyba odejdzie ode mnie, póki nie mamy dzieci. Że myśli o tym już pół roku. Najgorsze jest to, że mi nic nie mówi a przyjaciel jeszcze go popiera. Nie chce mi się żyć.

Gość musisz jak njaszybciej zajść
w ciąże!

Gość derfa
to mnie pociesza ze te ktore wyszly szybko za maz szybciej sie rozwioda cos w tym jest

Gość AS26
To się zmień, zamiast marnować czas i prąd.

Gość to jak błlogosławieństwo
No widzisz, jak dobrze, że jesteś taką wścibską babą oprócz wielu innych wad. Dzięki temu masz szansę jeszcze wszystko naprawić. Zaczynaj od dziś i bierz się za robotę leniu śmierdzący!

Gość Druga szansa :)
Z tego, co piszesz musisz być bardzo nieciekawą panią domu :\ Może jakiś kurs kulinarny? Sprzątanie to prosta sprawa, tylko trzeba sobie wpoić że porządki robi się codziennie, a nie raz na miesiąc. No chyba, że chodzi o mycie okien, trzepanie dywanów czy odkurzanie dalszych, trudno dostępnych zakamarków. Tak oczywiste sprawy, że nie warto się rozdrabniać - w domu nigdy nie pomagałaś, że mąż uważa Cię za fleję? Skończ z zakupami. A jeśli już musisz coś kupić, jedźcie razem i omawiajcie potrzeby przed podjęciem decyzji. Oszczędność to cenna zaleta w nadchodzących ciężkich czasach. Co do jego rodziny, to utrzymanie dobrych relacji leży w Twoim interesie, bo to dla niego ma znaczenie. Skoro nie dogadujesz się z jego najbliższymi, to pewnie i oni poprą pomysł rozwodu.