Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wszystkomuszerobic

zwariowałam? ślub w styczniu!Ktos jeszcze?

Polecane posty

Gość o co kamann?
ja byłam w tym roku na ślubie w lipcu i było tak gorąco że makabra...makijaż spływał, faceci popoceni w tych garniakach jak nie powiem co...nie szło wytrzymać....

Gość wszystkomuszerobic
No ja księżniczką też nie będę bo szukam raczej skromnej sukienki, na głowie marzy mi się woalka :) Jestem wysoka i w sukience typu księżniczka wyglądałabym nieładnie

Gość o co kamann?
ja będę miała toczek na głowie:)

Gość do weselniczki
O co kaman prosze daj namiary na twojego fotografa. Prosze pomozcie mi.

Gość o co kamann?
a Ty skąd? będę za jakąś godzinę, dwie z powrotem, jak się uprzesz to Ci dam namiary, teraz muszę wyjść

Gość do weselniczki
O co kaman prosze, bardzo prosze. Jestem na pograniczu woj malopolskiego a swietokrzyskiego.

Gość wszystkomuszerobic
Toczek? lol!pięknie

Gość o co kamann?
nom, toczek...zobaczymy jak to będzie wyglądać. skoro podoba Ci się toczek to może kup taki z woalką- takich jest najwiecej. ale Ty mieszkasz strasznie daleko, przecież On Ci policzy kupę kasy za dojazd! nie mozesz poszukać kogoś ze swojego województwa? wejdz na stronę: www.fotograf-wesele.pl i tam jak wpiszesz województwo to wyjdą Ci wszyscy z Twojej okolicy. nie lepiej tak?

Gość wszystkomuszerobic
Dziewczyny czy jeszcze któraż z was bierze slub w styczniu 2013r.??

W kwestii zimowych ślubów: cena za salę raczej nie ulega diametralenj zmianie, jendnak dostepność terminów owszem. Zimą duzo łatwiej o wolny termin w niedalekiej przyszłości. Wiele pięknych sal weselnych ma jeszcze wolne terminy np na grudzien tego roku. Jesli szukacie wyjątkowego miejsca na wesele warto zajrzec na stronę http://www.gdziewesele.pl/ - przy okazji macie mozliwosc sprawdzenia wolnych terminów interesujacego was obiektu ;)

Gość ju ar soł krejzi
ja myślę, że faktycznie trochę zwariowałaś ;-) ale nie z tym styczniem, tylko z planowaniem ślubu po zaledwie 10mies. w 10 miesięcy nie poznasz człowieka...

Gość Brałam slub w lutym 2010
Na duży plus: -dostępność terminów i usługodawców -możliwość negocjowania cen -na sali nie ma potwornego upału , więc potrawy nie zeschną się szybko Na minus: -mroźne powietrze-bo samej pogody się nie przewidzi nawet latem -raczej nie Masz co liczyć na spektakularne wyjście z kościoła bo raczej każdy będzie patrzył by jak najszybciej znaleźć się w aucie -ograniczony plener zdjęciowy Z perspektywy czasu powiem Ci, że dobrym rozwiązaniem są życzenia składane na sali, oraz by w restauracji byla palarni, by goście nie wychodzili na zewnątrz, bo złapie przymrozek, zrobi się slisko-troche alkoholu i kontuzja gotowa. Zauważyłam też , że nam w zimę poszło o ok 25% więcej alkoholu niż na letnich weselach (w 90% Ci sami goście) Mimo, że podoga nas nie rozpieszczała, to w zyciu nie chiałabym czekać na wesele latem np. 2-3 lata. Po pierwszej euforii pamieta się wszystko co dobre i miłe a nie pogodę , która nie dopisala.

Gość diewocka
n0 właśnie...mowi sie ze po co chodzic ze soba latami, ze sie zwiazek przechodzi itd...ale tak naprawde to wiadomo ze w pierwszych miesiacach jest najlepiej bo to jest zakochanie-motyle w brzuchu itd a z biegiem lat zaczynamy widziec wady itd i wtedy zaczyna sie prawdziwe poznawanie sie, docieranie, akceptowanie siebie lub nie akceptowanie....potem po takimszybkim ślubie nagle bedzie szok, ja go nie poznaje1 on jest inny niz myslalam...ach....zycie

Gość kasiaosowskaphotography
Witam, jeśli króras z Was szukałaby fotografa na ten wyjątkowy dzień to poleca swoje usługi www.kasiaosowskaphotography.pl bo wiadomo, że nikt nie zrozumie kobiety bardziej niż druga kobieta :)

Gość na wielu ślubach byłam
ale najbardziej utkwił mi ten w zimowej scenerii. Byliśmy przygotowani na zimowe atrakcje -kulig z pochodniami, ognisko, pieczone prosię - niezapomniane przeżycia.

Gość piotrzawada.pl
Witam, Jeśli ktoś jeszcze szuka fotografa na termin styczniowy, to zapraszam. mam przygotowaną bardzo ciekawą ofertę. www.piotrzawada.pl Pozdrawiam

Gość sluby sluby :)
moj sie oswiadczyl 30 sierpnia tego roku i planujemy poki co cywilny tylko:) w lutym :)

Gość piotrzawada.pl
w lutym tez pracuje :) pozdrawiam