Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panna nikt ;)

W jakim sklepie najlepiej kupić komputer?

Polecane posty

Gość marekkott
Myślę, że spokojnie znajdziesz idealny dla siebie model laptopa w firmie Computer Alliance w Warszawie. Ja tam ostatnio nabyłem Della na procesorze i7 za całkiem konkurencyjną cenę. Sprzęt objęty jest dwunasto miesięczną gwarancją i nie widać w ogóle , że był używany. Ofertę znalazłem na stronie pod adresem www.computer-alliance.pl .

Gość gość
Warto też wejść na ta stronę www.shoplet.pl. Znajdziemy u nich praktycznie wszystko co z komputerami związane.

Gość gość
Właśnie patrzyłam na ofertę tego sklepu i znalazłam u nich część której praktycznie w żadnym sklepie wysyłkowym i innym nie mogłam znaleźć.

Gość raaffik
Wiesz, może nie szukaj gdzie najtaniej, ale gdzie najlepiej to zrobią bo w tym też będziesz miał gwarancję, że dobiorą najlepsze podzespoły w Twoim budżecie, ja składałem kilka lat temu w sferisie i do tej pory jestem mega zadowolony

Ja polecam sklep sferis... miałam problem z kupnem komputera bo się tam tym kompletnie nie znam i sprzedawcy fachowo mi doradzili :)

Gość gość
Jak szukasz laptopa po prostu do biura to nie przepłacaj za nowe, tylko bierz poleasingowe. Nigdy nie zawiodłem się na ofercie www.computer-alliance.pl , a współpracuję z nimi od 2014 roku. Kompletowałem u nich wyposażenie całej pracowni. Laptopy normalnie z systemem, na gwarancji rozruchowej. Nie kupujesz w ciemno. Każdy laptop przed zakupem możesz zobaczyć w salonie. Udało mi się trafić na laptopy używane tylko przez 2 lata. Oszczędności w tysiącach liczone, jeżeli bierzesz nieco więcej sprzętu.

Gość gość
Ja polecam komis

Gość wiechu
Mi komputer pomogli złożyć w sferisie, nie chciałem kupować takiego gotowego i jestem bardzo zadowolony.

Można się też pokusić o samodzielne złożenie komputera :) Ja sama się na tym nie znam ale w takich sytuacjach korzystam z informacji i poradników znalezionych na zaufanych stronach. Polecam ten artykuł https://ithardware.pl/poradniki/polecane_zestawy_komputerowe_na_czerwiec_2017-2991.html. Myślę, że te informacje przydadzą się przy wyborze komputera :)

Gość Joanna191817
A co powiedzielibyście na zakup komputera z http://zikom.pl/ ? Nie jest to sprzęt nowy, raczej "odświeżony", ale dzięki temu ceny są bardzo okazyjne a i gwarancję dają :)

Gość gość
Ja swój kupiłem w Media Expert. Nie miałem jakoś sprecyzowanego pomysłu, ale tam doradzili mi co wybrać ;)

Gość Robertl

Ja wolę w internetowych, ostatnio kupiłem w Korzystneit.pl  HP Workstation, super sprzęcik. Niecale 5 tysięcy zapłaciłem, a komputer mam na długie lata.