Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PPOOMMOOCCYY

POMOCY!! Zrobila mi sie taka czerwona kula na czole!!

Polecane posty

Gość PPOOMMOOCCYY

JW! Nie jest to pryszcz, jest to dosyc duze tak z 1-1.5cm srednica, czerwone i boli jak dotykam! prosze o pomoc

czesc, 1sza rzecz, bron boze nie wyciskaj tego! mam 21 lat, cere ogolnie ladna jednak tak raz an 1.5miesiaca robi mi sie taka kulka ktora w dodatku boli. To przechodzi po paru dniach jednak pamietaj aby tego nei wyciskac!!! Posmaruj moze mascia cynkowo, powinno pomoc NIE WYCISKAJ tylko!!!

Gość ja poradzę cośśśśś
Wez 3 ząbki czosnku. Pokrój je drobniutko,następnie rozgnieć na miazgę do tego utrzyj na tartce cebulę,zbierz jej miąższ rozmieszaj z czosnkiem,nałóż delikatnie na kule i zaklej plastrem. Resztę specyfiku schowaj do lodówki w szklanej miseczce. Po dwóch godzinach przemyj czoło wodą utlenioną,odczekaj 10 min i ponownie nałóż mieszankę na kulkę. Na noc przemyj czoło naparem z rumianku (ziele można kupić w aptece) . Możesz przed snem zrobić letni okład z rumianku na kulkę. I od rana to samo.

Gość prawdooooopodobnieee
wyszedł ci na czole wrzód rumianek,cebula ,czosnek dobry pomysl bo odkarza ale idz z tym do lekarza niech ci zapisze odpowiednie masci

Gość A to chyba nie jest
Najpierw proponujesz odpowiednie naturalne mozliwości a pozniej jak mantre powtarzasz igz do lekarza to przypisze Ci maści???hmmmmm