Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdalena mrozik

Związek z RUMUNEM -wasza opinia .!.

Polecane posty

Gość magdalena mrozik

właśnie dziewczny która z was by się związała z rumunem?

Gość magdalena mrozik
i czy rumuni są SexY?

Gość paninairo
tak, ale tylko o cygańskich korzeniach

Gość magdalena mrozik
nikt nie chce sie wypowiedzieć

Gość magdalena mrozik
ja osobiści nie lubie ich ogladałam o nich program to sie okazuje że oni kraść ino potrafią i młode rumunki wykorzystuja

Gość magdalena mrozik
szok totalny szok

Gość magdalena mrozik
i jeszcze te ich zwyczaje i okultyzm paranoja

Gość ggggggggrrreewsdfssaaqqaq1
jestescie tepe. straszne. rumun nie znaczy cygan. rumunia to kraj gdzie zyja NORMALNI ludzie, religijni, smieszni i czesto faceci sa przystojni. to ze jest tam duzo cyganow no coz u nas w polsce tez sa.

Gość magdalena mrozik
oni przjeżdzają tu tylko kraść niejednokrotnie miałam sytułacje że rumun czy też rumunskie dziecko podlatują i obrażaja polskie kobiety teksty typu"DAJ MI DUPY""ALE KURWA"

Gość 2Aga
Odradzam jestem z Rumunem (z rumunii) już 4 lata. Mamy 2 letnie dziecko. Kochalismy się bardzo na samym początku. Pierwsze 2 lata były cudowne. Pomijam fakt że byłam bita Podczas ciąży :-( każdego dnia mieszkając z jego rodzicami i bratem bałam się o siebie i dziecko. Wszystko pod jego dyktando. " ucz się gotować,patrz jak mama to robi" kiedy zaszłam w ciążę już zaczął nazywać mnie swoją żona. Teraz- poniża mnie,olewa. Mieszkamy w moim domu Rodzinnym. Teraz mniej się boję. Jestem sama. Nie mam znajomych koleżanek przyjaciół. Nie mam przy Sobie nikogo,tylko moje dziecko zdane tylko na mnie. On tylko przynosi pieniądze do domu w dodatku nie zawsze mi je zostawia co schowam zaoszczedze to moje. Jest nachalny każdej nocy kiedy wróci wcześniej z pracy. Widzę go rano może 3 godz przez cały dzień . Wraca o 1-3 w nocy kiedy śpię. Zaś on śpi do 12 popołudniu ( ciężko pracuje" i o 15 wychodzi z domu. Czasem i wcześniej. A na mojej głowie. Zakupy dom,pranie prasowanie lekarze dziecko. MaSakra mam dość. Chce odejść nie umiem boję się że zostanę Sama. Choruje na depresję :-( nie umiem Sobie z tym Poradzić. Zdradziłam go. Myślałam że mnie zostawi. Myliliam się. Od tego czasu jest jeszcze gorzej...

Gość gość
Trzeba było dawać d**y Polakowi i mogę to być nawet ja. Pieszczoch

Gość Monika081082
Kilka lat temu byłam w baaaardzo luźnym związku z kilka lat młodszym Rumunem. Petrica to świetny facet. Dla wszystkich - dusza towarzystwa, dla mnie również. Nie raz śmiałam się przy nim do łez. Nauczył mnie spontaniczności i cieszenia się tym co dzień przynosi. Jak byliśmy sami poznałam go lepiej. Szczery, serdeczny chłopak szukający prawdziwej miłości. Kiedyś jakaś panna będzie miała z nim dobrze w życiu. Seks był fajny bo Petrica to prawie 190cm wzrostu, same wypracowane mięśnie, duże dłonie, usta takie namiętne, że na sam ich widok robiło się mokro w majtkach :D Wszystkie kobiety były pod jego urokiem haha. W każdym bądź razie Rumuni to fajni kumple, ewentualnie do bzykania. Otwarci, lubią się bawić. W ich narodzie nie istnieje temat tabu. Zdradzają się wszyscy na potęgę. Wiem co mówię, bo nie tylko jednego Rumuna znam. Mieszkałam z nimi, pracowałam całe lata. Nigdy nie będziesz jedną z nich. Czy to tylko Rumuni czy rumuńscy Romowie - nigdy nie będziesz częścią ich społeczności, choćbyś nie wiem jak im się zasłużyła. Mają też we krwi krętactwo, lubią wykorzystywać naiwność innych, większość wie jak się nie przepracowywać. A faceci potrafią kobiety bić :/ nie jedna mi się żaliłą jakiego to ma podłego faceta. Szczerze - nie polecam się wiązać z Rumunem. Nie chcę Ci doradzać na jego niekorzyść, mówię tylko to co zaobserwowałam przez ponad pięć lat życia wśród nich. Powodzenia życzę :)

Gość gość
up up

Gość gość
choć byś się umył psiuknął perfumem jesteś rumunem jesteś rumunem ahhahahaha

Gość gość
Nie dziwcie sie że bija kobiety i są leniwi . To kraj daleki od kultury europejskiej do XIX wieku byli poddanymi Turcji nasiąkli turecką kulturą . To przetrwa jeszcze z 10 pokoleń .

Gość gość
Ja tam nie narzekam.Zyje w szczesliwym zwiazku z rumunem i w zyciu bym go nie zamienila na POLAKA!

Gość gość
Ani ja nie narzekam ;) za to w Polsce ciemnogrod

Gość gość
Jejku, ale macie doświadczenia. Moje są zupełnie inne... bardzo polecam związek z Rumunem, mój to anioł, nie człowiek! Żaden polski facet nie traktował mnie jak on, jest uczynny, kochający do szaleństwa, oddałby mi wszystko co ma, poza tym jest towarzyski, wygadany, ma świetne poczucie humoru i bardzo obszerną wiedzę z geografii i historii, umie kilka języków. Naprawdę żaden polski facet nie dał mi tyle przyjemności w łóżku, co on. Myśli na pierwszym miejscu zawsze o mnie. Poznałam paru Rumunów i to naprawdę bardzo fajni ludzie, rodzinni i gościnni nawet chyba bardziej niż Polacy. Ja bardzo dobrze czuję się w ich towarzystwie. Za parę miesięcy biorę ślub ze swoją miłością, ale zamieszkamy w GB, bo w Polsce niestety nadal cemnogró, jak napisała poprzedniczka. A po moich studiach, na których duży nacisk był właśnie na edukację o globalizacji, multikulti, tolerancji i sytuacji w tym względzie w Polsce, wiem, że mogłoby się to skończyć dla nas źle, gdybyśmy tu zostali. On generalnie dużą część swojego życia spędził we Włoszech i ma nawet urodę Włocha albo Hiszpana, ale wystarczy kilka lektur i statystyk, żeby wiedzieć, że Polska to kraj największej nienawiści w Europie do wszystkiego, co inne... a ludzie? Be znaczenia czy Hiszpan, Rumun, Szwed, Hindus, Niemiec, czy Amerykanin, to po prostu OBCY, a to znaczy zły. Przy dzisiejszym rządzie myślę, że jest jeszcze gorzej, panuje od górne przyzwolenie na rasizm. Życzę Wam wszystkim szczęścia i naprawdę polecam związki z Rumunami :)

Gość gość
Autorko musisz byc strasznie zdesperowana wspolczuje

Gość gość
Chcecie obcych to prosze bardzo tylko potem nie wracajcie z podkulonym ogonem i bekartem jakiegos brudasa co was zle traktowal!

Gość gość
Ludzie to temat z 2012

Gość gość
No i co z tego ? Ja mam chłopaka Rumuna i nie jest żadnym brudasem : / ładny czysty blondyn na dodatek

Gość gość
Dobry pomysl. Przynajmniej bedziesz miala czyste szyby w aucie ;)

Gość gość
Nie wiem, co za dno tutaj wchodzi... hejterzy pisowscy czy rasistowska młodzież wszechpolska? Płacą Wam za te komentarze? Dramat

Gość gość
a co myslicie o arabach?

Gość gość
Jestescie tepi co niektorzy, jak narzedzia pierwszych ludzi:) ja jestem z rumunem i nie zamienilabym Go na zadnego innego.Jak sobie poscielicie tak sie wyspicie, widac co niektore „zle szukaly“. Do kultury tureckiej to im bardzo daleko wbrew temu co ktos tu napisal. PS. Bylam tyle razy w Rumunii i nic mi nigdy nie zginelo:)

Gość gość Lewandowska
Jestem z Rumunem i dobrze mi z nim. Całe życie byłam przekonania Rasistowskiego. Mam nadzieję że każdy będzie walczył za nasz kraj i nikt nie s*******i chociaż znajdą się tacy.To gdzie oni uciekną jak sami nie chcieli innych wpuścić

Gość Gość Jola

Moja córka mieszka z Rumunem w Londynie 6 lat, planują ślub. Chłopak jest bardzo dobry niczym nie różni się od Polaków. Polaków tych dobrych, normalnych. Obydwoje pracują i nikt się nie obija. Nie kradnie, nie chodzi brudny, w domu sprzątają razem. Nawet na ile może pomaga innym.