Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość evcia911906

Denerwuje mnie to że on mi odpisuje po 2-3 tygodniach

Polecane posty

Gość evcia911906

Utrzymuje kontakt z bratem mojej zmarlej przyjaciolki. Jest starszy o kilka lat i wiem ze na bieżąco czyta co piszę( zazwyczaj rozmawiamy o Niej,rodzicach,co u nas itp) jednak ma zwyczaj odpisywania po kilku tygodniach... :o Uwagi mu nie zwroce bo jak ale zaczyna mnie to irytowac. Ile mozna czekac na wiadomosc?;/ W takim tempie to nie wiem jak to bedzie

Gość Evvvvvka
Daj facetowi spokoj, moze nie ma ochoty rozmawiac z tobą o swojej siostrze i rodzinie. Z uwagi na przyjazn z jego siostrą odpisuje ale najwidoczniej nie che utrzymywac z toba kontaktu wiec wykaz sie odrobiną taktu i przestan sie narzucac

Gość evcia911906
Nie narzucam mu się. Gdyby nie chcial to by nie odpisywal a sam prosil zebym pisala.ostatnio opisalam mu swoj sen z nia to napisal po tych 2 tygodniach ze codziennie czyta ta wiadomosc.

jaka ty jesteś durna. jak chcesz to pisz,skoro ci to odpowiada. ja bym nie pisała gdyby ktoś mi odpisywał po 2 tyg rób co chcesz,twoja sprawa. skoro chcesz naszej opinii to po co odpierasz to co ci piszemy?

Gość evcia911906
Skoro sam mnie prosil zebym pisala to mam nagle przestac? ile razy pisal ze sie cieszy czytajac wiadomosci..

Gość evcia911906
komu truje dupe? chcesz to sie udzielasz,zmusilam cie?