Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak oczyscic

jak oczyscic dusze

Polecane posty

Gość jak oczyscic

mozna oczyscic orgamizm, cialo ale jak oczyscic dusze ze zlych emocji jak ktos sie zle czuje psychicznie ma doly...macie jakies pomysly propozycje?

Gość KATOLICY STOSOWALI STOSY
.

Gość jak oczyscic
nie jestem katoliczka

Gość clean&clear
modlitwa tylko i wylacznie,pomaga 100%, przetestowane🖐️

Pomyśl sobie o ludziach, którzy wyrządzili Ci jakąś krzywdę. Mniejszą lub większą. Zastanów się, czy im wybaczyłaś. Jeśli nie - postaraj się zrobić to teraz. Zanim zaśniesz, pomyśl o nich życzliwie i życz im wszystkiego najlepszego. Spróbuj przesłać jakby pozytywną energię. Nie myśl o nikim źle, bo myśląc w ten sposób, wzbudzasz w sobie złe emocje, które później mają nad Tobą władzę. Jeśli ktoś wyjątkowo Cię irytuje, życz mu wszystkiego dobrego. O ludziach bezczelnych, chamskich, nieużytych, pomyśl, że mają problemy natury psychicznej. I tak jak ludziom z problemami fizycznymi współczujesz (np. niewidomym czy kalekom), tak chorym na duchu współczuj i życz jak najlepiej. Nie denerwuj się i myśl pozytywnie, emocje, które w sobie wzbudzasz, powracają do Ciebie i rządzą Twoim życiem. Wstań rano i powiedz, że czeka Cię wspaniały dzień, wszystko Ci sprzyja i szczerze w to uwierz.

Gość To co powiedziala pindzia, a
dodatkowo kup tyton (lub uzyj z papierosow) i szalwie (w zielarskim lub herbate z szalwii). Podpal jako kadzidlo , obmyj sie w dymie

Gość Pierdolnac sie w glupi leb
J.w.

przebaczenie , spowiedź , potem komunia która jest pokarmem duszy słowa jezusa do Faustyny Córko, kiedy przystępujesz do spowiedzi świętej, do tego źródła miłosierdzia mojego, zawsze spływa na twoją duszę moja krew i woda, która wyszła z serca mojego, i uszlachetnia twą duszę. Za każdym razem, jak się zbliżasz do spowiedzi świętej, zanurzaj się cała w moim miłosierdziu z wielką ufnością, abym mógł zlać na duszę twoją hojność swej łaski. Kiedy się zbliżasz do spowiedzi, wiedz o tym, że ja sam w konfesjonale czekam na ciebie, zasłaniam się tylko kapłanem, lecz sam działam w duszy. Tu nędza duszy spotyka się z Bogiem miłosierdzia. Powiedz duszom, że z tego źródła miłosierdzia dusze czerpią łaski jedynie naczyniem ufności. Jeżeli ufność ich będzie wielka, hojności mojej nie ma granic. Strumienie mej łaski zalewają dusze pokorne. Pyszni zawsze są w ubóstwie i nędzy, gdyż łaska moja odwraca się od nich do dusz pokornych. reszta słów http://www.misje.diecezja.kalisz.pl/Faustyna/Slowa.htm

Gość annia.....................
Nie myśleć o tym paskudnym zyciu. Z tym dymem papierosowym rozwaliłaś mnie .Dobrze się czujesz??? :D

Gość jestes ciut toksycznamaz za gr
modlitwa, medytacja. techniki relaksacyjne.

Gość bezzzzdomnaiiibezrobotnaiiiiix
Witam na kafe z powrotem, po chwilowej przerwie postanowilam znowu cos tu napisac, zeby nie bylo, ze sie wystraszylam i ucieklam stad. Po prostu przemysliwuje sobie swoje postepowanie i musze troche przestac - tak wypada. W sumie zastanawialam sie CO TU NAPISAC na kafe tym razem. Ale watek znalazl sie sam - i pisze tu pan merkaba - dobrze wam pisze, dobrze wam robi to ja sobie moge isc bo to forum wykorzystalam tak jak mozna bylo. Jedyny sposob w jaki mozna bylo je wykorzystac to zgnoic wszystko tu , a nastepnie probowac poprawic cokolwiek i tylko napisze, ze bardzo zaluje, ze W OGOLE tu pisalam. Nie docenilam ludzi, ktorzy tu pisza -zdecydowanie - a oni nie docenili mnie - w pewnym sensie. W tym watku chcialam napisac tylko ze jesli merkaba pisze cos to nikt sie nie smieje, a nawet jesli ktos ma inne wartosci w zyciu - na kafe zwlaszcza to to moze byc.Ale jak ja cos napisalam to byla taka nienawisc, ze mnie tez opetalo nienawiscia, a czy o to chodzi? A na swoje uspraiwiedliwienie mam tyle, ze kafe jest MIMO WSZYSTKO forum dziwnym - choc nawet nie o to mi chodzi bo dziwna jest ta OGOLNA DYSKUSJA i niby kazdy moze byc, ale cos nie tak i tyle. No i to wszystko co mam do napisania. Przyszlam tu OCZYSCIC swoja opinie osoby niepowaznej co najmniej a ogolnie zegnam kafe na zawsze i nie tylko. Obecnie mam czas w zyciu rozmyslan egzystencjalnych wiec do watku sie dopisalam - jakby ktos chcial wiedziec, gdzie sie podzialam. Czy uciekam przed odopowiedzialnoscia za swoje uczynki. No coz...tyle ile. Merkabie polecam uwazac na to forum. Inne fora w necie jakos sie wyrazaja i cos mozna z tego nawet po polsku zrozumiec - byle nie kafe i byle nie o2.pl wiecie . I to jeszcze taki moj apel - poszukajcie sobie ludzie ROZNYCH FOROW a ogolnie unikajcie netu - cv wyslac jak nie macie pracy jak ja, idzcie zobaczyc co to warte i tyle. To wszystko. Pisanie na forach to zmarnowany czas to to jest NIC. Jedno swinstwo i agresja i nienawisc. I wy dostaniecie tylko do glowy z tego pisania BO TAKI JEST UKLAD, ze tak skonczycie i tyle. I ja jestem tego przykladem i koniec. Dla siebie najlepszym. Dlatego postanowilam ten list napisac, ze jak wiedzialam NIBY??? jak oczyscic swoja dusze to obecnie nie wiem juz nic, ale jedno wiem -byle bez netu i byle bez kafe. I moze dlatego przyszlam na ten watek. I odradzam tez forum wiara.pl. To jest tez DAREMNE FORUM - nie chodzcie tam pisac po ZADNE PORADY i koniec. Beznadzieja. To od tego forum juz kafe lepsza, ale ogolnie z kafe tez polecam odejsc i normalnie zyc.Ta dyskusja ogolna opanowana jest DLA MNIE przez szalencow, ktorzy naprawde powinni uprawiac gimnastyke sportowa a nie pisac w sieci. A o2.pl jest po prostu tendencyjne jak wiara.pl. Ale takiego stwora jak DYSKUSJA OGOLNA na kafe to nie widzialam W CALEJ SIECI. Ze tez tu musialam przyleźć, ale BYCMOZE - tak sie pocieszam po latach pisania tu - z takiego samego dziadostwa szlam i tyle. Takie cos to jest. No i pisze ten watek - moze komus na cos sie to przyda. Pozdrawiam wszystkich, ktorzy przylezli tu tak bez sensu jak ja, bezdomnaibezrobotna....

Gość a;lsdjalsjas
o kurwa ale zes sie opisala, szkoda ze bez ladu i skladu. przeczytalam wszystko.. z ciekawosci i do zanych madrych wnioskow nie mozna dojsc. napisz jeszcze raz, byle bardziej zrozumiale.

ps.jeszcze tylko napisze, ze na swoje posty O TEMATYCE takiej a nie innej dolaczajac sie do takich ????? no niekoniecznie takich watkow spodziewalam sie reakcji - 1 osoba to MAKSIMUM na kafe, a tu pelno osobm a co ja pisalam? No i jeszcze sobie gnoilam rozne osoby na innych watkach, ale to juz bylam ip. A czy pisalam jako ip? No to o pracy. Bez pracy osoba. No i tyle. Dla siebie wiec tu moglam pisac bo bylam bez pracy i jestem. Nie moglam.No coz... to nie rozumiem tego do dzis i koniec i tyle. Dlaczego mam rozumiec? Takie rzeczy to sa. I tylko chcialam to napisac, ze pozostaje do dzis bez pracy i to jest dla mnie istotne, a kiedy jakas znalazlam to -no wlasnie - tylko piszac tu jako pracownik Z PRACY moglam byc IP dla siebie, a tak to nie i sie nie zgodze z tym co sie stalo, ze to moja wina. Ja sie przyczepilam tu DO WATKOW i nie spodziewalam sie , ze ktos mi sie w zycie wtraci. Co robilam dla siebie wiedzialam, a tu sie nagle okazalo, ze ja jestem zerem i tyle. Ja tylko pisalam tu i ostrzegam przed tym forum,ale moze cos w nim jest. Kto wie?Jak oczyscic dusze? Moze zmienic prace. Ja na przyklad szukam teraz pracy -dalej - ale to skomplikowany temat i dzis zrozumialam ze tak chyba mialam czyscic swoja dusze w POLSCE zwlaszcza, a nie np.wiara co mi sie wydawalo. Bo taka jestem. A tak? Doprowadzilam do wielu nieszczesc, ale wiecie -ja tu nie pisalam o pracy tylko o wierze, o ukladach rodzinnych swoich i co o nich sadze i jeszcze pisalam o rencie oraz o ukladach w pracy, do ktorej wyjechalam, ale sensu to nie mialo.To znowu skomplikowane i co dalej? No wlasnie I CO DALEJ? Takie pytanie me. Jeszcze ostatnio odkrylam - poczytajcie sobie COS DOBREGO - dobre wiersze. To dobrze oczyszcza dusze takze. Moze takie cos napisze jeszcze? Czemu nie? Pozdrawiam, bezdomnaibezrobotna.

Jesli to bylo domnie to nie jest to najlpeszy tekst :(Wybaczcie i tyle. Ja pisze tu dalej tylko o rente, ze nie pracuje i szukam pracy, ale siedze w domu bojac sie o swoja rente i tak sie w sumie rozstaje z tym forum, ze swoja racje mialam no ale... znaczy - walczylam tu na tym forum o te moja rente JAK DZIKI ZWIERZ i poleglam. Obecnie w sumie w zyciu jestem na etapie oczyszczania duszy i tak sobie zyje bo niby jak mam zyc i tyle. Wszyscy na mnie, a ja swoje dalej i koniec. A tu pisze, zeby nie bylo, ze ja sobie zartowalam. Ale juz bez komentarzy JAKICHKOLWIEK KOGOKOLWIEK z tego forum rowniez i koniec. I pisze zeby ktos nie myslal, ze ja sobie siedze w domu OCZYSZCZAM DUSZE i jestem zwyklym nierobem - taka mam opinie niestety w tym kraju, a znajde te prace powiedzmy a co z renta? A zreszta wiecie jakie ja mam zdrowie. Takze moja sytuacja mnie TO NAWET NIE ZE WKURZA ja nawet nie mam slowa , zeby oddac moja NIENAWISC do obecnej mojej sytuacji w zyciu, ale wiecie nie pojde do pracy, zeby to FORUM i jego wartosci ale w sumie JAKIE? mialo racje. I nie sprzeniewierze pieniedzy po matce. Dlatego po przemysleniu sprawy dzis postanowilam tu napisac i tyle. No to wszystko. Moze ktos mi przyzna racje moze nie - w sumie - dalej pracy moge szukac TYLKO TYM FORUM. A czy ja tu pisalam o pracy? Choc 1 list o pracy. Przeciez to w ogole nie ma sensu. Wiec szukajac pracy rozstaje sie w sumie z tym forum bo po co mam tu pisac? I tyle. Ze MIALAM RACJE piszac tu w ogole? MIALAM PRAWO tu pisac jak kazdy inny, a czy to mialo sens? Nie za wielki. Tylko jeszcze wiecie-czy ja tu czegos szukalam? A kiedys wiecie pisalam listy, ze to sie na poczte nadawalo - do pracy na poczcie, a teraz - te tu? Jednych zal - np. bloga, inne bez sensu na poczte. Kiedys to jeszcze mialam listy na poczte, a teraz? Ot pisalam zeby cos robic. No czy to byl dobry pomysl? Jak oczyscic dusze? Moze bloga swojego zacznij pisac. Moze zacznij cos pisac i tyle. O czym? No wlasnie - O CZYM? Dlaczego nie masz ochoty na bloga? Naprawde nie masz o czym pisac? To sie POPATRZ dokladnie co sie dzieje wokol ciebie. A moze juz niebawem w ogole nie bedziesz pisac bloga bo taki jest ten swiat. Cokolwiek to oznacza i tyle :( Dziekuje za lekture niniejszego postu w poszukiwaniu ukradzionej renty :( bezdomnaibezrobotna.

ps2. wiecie JEDYNE co mozna mi tu zarzucic to to, ze nie poszlam od razu w bloga, pisalam cos tu w CUDZYCH watkach i padlam DLA SIEBIE ofiara autorow tych watkow, ktorzy mieli miec poglady takie jakie byly watki i tyle. Bo wiecie w sumie jedyny zarzut do mnie - tak uwazam. Ja juz o tym pisalam - blog na CUDZYM SERWERZE - nie polskim. Tyle mi zostawalo , a ja pisalam na polskim forum , po polsku i jeszcze na dodatek wiecie nie rozumialam tego cudzego bloga. A to jest przez poczte moim zdaniem. Ze mialam? chcialam? pracowac kiedys na poczcie i tyle. Takie cos ja mysle to jest. No bo co? Moze autor tego watku zacznie pisac bloga i podesle na kafe tego swojego bloga, nie? Moze akurat ciekawy jakis blog. Pozdrawiamy i zyczymy wszystkiego dobrego. bezdomnaibezrobotna.

ps4. powyzej bylo ps3 i to koniec moich WYPOCIN na kafe - przynajmniej dzis i tyle. pozdrawiam. bezdomnaibezrobotna. ps5. oczywiscie sarozne miejsca , w ktorych mozna sie oczyscic - nie tylko ekran telewizora. No ale dusze - to bloga pisac. Czy dusze tam mozna oczyscic to nie wiem? Zeby mi nikt nie zarzucal , ze ja sie wczoraj urodzilam. Nie - JAK OCZYSCIC DUSZE? taki temat watku, a zostaly jeszcze miejsca JAK STRACIC DUSZE? Bo to mi mozna zarzucic ze PISALAM w sumie na kafe a teraz tylko sie przypominam? po co? no ale tu niektorzy szukaja mozliwosci OCZYSZCZENIA DUSZY - to jakas racje mialam . Nie mialam? Przynajmniej chcialam miec? No widzialam cos w swoich pogladach, a jaki koniec? No a to wystarczylo je przeczytac i ...skreslic. Nie - za malo. Smutne lecz prawdziwe. Dlatego tym razem juz sie nie bede produkowac zeby sie nie skonczylo tak samo i tyle. bezdomnaibezrobotna. :(((

Gość gość
Spowiedz , komunia Swieta, modlitwa i post .

Gość gość
zrob hipnoze z youtube

Gość gość
Duszę oczyszcza się zła tak naprawdę szczera Spowiedź i Komunia Święta.