Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dommatorka

Jak DOMATORKA ma kogoś poznać?

Polecane posty

Gość dommatorka
elektronik to bylo pytanie do ciebie

Gość bohun ! it
ja zach pom . Ale nawet osoby ktore chodza i spotykaja sie towarzysko duzo , nie koniecznie maja latwosci zeby kogos poznac .Ja zawsze fakt ze duzo bo 2 lub 3 razy w tygodniu sie bawie , ale to w swoim starym towarzystwie I tez nie poznaje nowych osob . Ale typ kobiety imprezowiczki mi kompletnie nie odpowiada . Mimo tego ze ja jestem imprezowiczem kobiete chce miec inna , ale z drugiej strony taka co nie bedzie chciala zmienic mi mojego zycia .

Gość Wielki Elektronik
dokładniej to nie bardzo mogę powiedzieć, bo się ukrywam, ale jak by tak spojrzeć na mapę to centralne południe

Gość dommatorka
aha bohun dobrze to sobie wymysliłes, ty imprezujesz 3 razy w tygdoniu a kobieta w tym czasie lepi pierogi, prasuje koszule i czeka na ciebie w sexownej bieliznie na kanappie, sprytne:-D

Gość dommatorka
elektronik no tak żona zapewne lubi wpaść na kafeterię;-)

Gość Wielki Elektronik
jak bym miał żone to bym tu nie siedział

Gość dommatorka
kawaler:-) a ile ma lat??

Gość Wielki Elektronik
29

Gość bohun ! it
hmm mysle ze to dlatego ze potrafie sie obracac w bardzo roznych towarzystwach . Jestem czlowiekiem otwartym na ludzi i nie patrze na nich przez wyksztalcenie czy osiagane dochody tylko zawsze oceniam ich zachowanie wobec mnie . I tak glupio np wyjsc z pania sedzina do znajomych z biednej dzielnicy gdzie co 2gi to kryminal . Gdzie sciany odrapane a mury osikane . No i oni w zyciu moze tez wiele bledow popelnili i nadal popelniaja , ale mimo wszystko bardzo dobrze mnie traktuje i szanuja . A wiele osob nie jest to w stanie zrozumiec . Dlatego tez niechce aby kobieta mi wchodzila z butami do mojego zycia . Nasze zycie to nasze zycie a moje to moje . A nie jestem osoba ktora zdradza czy nawet flirtuje z innymi kobietami . Wiec niech kazdy robi swoje . Ale juz koncze bo zboczylem z tematu . :)

Gość dommatorka
i pewnie też domator?

Gość Wielki Elektronik
ja jestem samotnikiem, ostatnio staram się to zmienić, ale czasem zastanawiam się czy warto, czy po paru dniach, tygodniach, miesiącach mi się odwidzi i wrócę tam skąd zaczynałem

Gość dommatorka
bohun moim zdaniem nigdy domator nie zgodzi się z imprezowniczem i na odwrót, zawsze jedna ze stron będzie się musiała podporządkowywać tej drugiej.

Gość dommatorka
elektronik a co Ty taki zrezygnowany?jakiś zawód miłosn czy co?

Gość 34 latek :-)
Dommatorka, jesteś ze śląska? :)

Gość dommatorka
pudło:)

Gość Wielki Elektronik
odkąd pamiętam taki byłem, nie lubiłem przebywać zbyt długo z ludźmi, a poza tym to nie przyszliśmy tu rozmawiać o mnie tylko o Tobie, bo już kilka postów minęło i nadal nie wiem ila masz lat i skąd jesteś ani nie wiem jak masz na imię

Szkoda bo lubię ślunskie dziołchy :P

Gość Wielki Elektronik
i autorka uciekła

Ogląda "Akademię Pana Kleksa" żeby zobaczyć jak wyglądasz ;)

Gość Tak sobie patrze
Panna lat 25, atrakcyjna, pozna rozrywkowego kumpla, imprezowicza z samochodem, niezależnego finansowo. Domatorzy wykluczeni. Chcę się bawić i używać życia. Po 20 latach Panna lat 45 lat pozna mężczyznę wolnego, nieszukającego rozrywek i zabawy, wyłącznie domatora, kochającego dzieci.