Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezzzzdomnaiiibezrobotnaiiiiix

oto moj kolejny watek na kafe...

Polecane posty

Witam, postanowilam napisackolejny swoj watek na kafe. O czym? to sobie prosze przeczytac. Dlaczego nie? Nie - juz nie truje??? o religii. Slownictwo juz mam na poziomie - jak zwykle. O czym wiec chce napisac? Zastanawiam sie nad swoja sytuacja w zyciu i uwazam, ze watek mozna napisac na kafe, ew. na bloga dac - zalezy czy ktos mnie bedzie czytal i tyle. Chodzi tutaj o sytuacje w zyciu osoby niepelnosprawnej umyslowo czyli mnie, ktora PODOBNO??? tak wszyscy uwazaja NIE MA MATKI. Ja jestem osoba wiecie, ktora no czy ja nad tym rozmyslam to nie wiem - po prostu nie chce sprzeniewierzyc pieniedzy matki, ktore obchodza mnie tyle co zeszloroczny snieg, ale przez te pieniadze matki nie mam. To jestem adoptowana sie dowiem i wszystko moja wina. Znaczy co? Konkretnie - tu jest kafe , tu sie pisze o takich wlasnie tematach. No to nie mam tej matki, ale mam rente po matce. I czy te matke mam czy nie to jest jedna sprawa, a druga to adres na paczce z renta. I jeszcze takie spostrzezenie - uwaga - skad kto wie, ze ja nie mam matki? Z mojej opini? Ale ta matka taka sama opinie. A nawet moja babcia. I co kto na to? I co dalej?No tyle chcialam napisac w moim najnowszym watku na kafe dotyczacym mojej renty. Nie umiem stwierdzic jakie relacje byly pomiedzy moja babcia a jej biologicznymi rodzicami czyli moimi pradziadkami, a kto potrafi to stwierdzic bo w sumie tyle zostalo. KTO TO POTRAFI DZIS OKRESLIC jakie relacje miala moja babcia biologiczna ze swoimi biologicznymi rodzicami. Bo to jest taka historia i tak sobie tu pisze NA SPOKOJNIE domagajac sie swojej renty bo agresje juz stosowalam. To zostal mi spokoj tylko i spokojne pisanie listow, prawda? Bo ja jestem najgorsza. No to juz kultura zostala tylko i to wszystko. Moze ktos cos napisze w temacie - co to znaczy MIEC CZY NIE MIEC MATKE? I tyle. Gdzie jest moja renta???? tyle odpowiadam na pytanie czy cos sie zmienilo w moim zyciu odkad poszlam z kafe w sumie na zawsze. No tyle. GDZIE JEST MOJA RENTA???? i dlaczego nie u mnie. A takze - co mialam zdaniem wielu osob zarzucajacych mi takie a nie inne zachowanie robic , zeby te rente dostac? No co mialam robic? Byc dobra? No to jestem. Za pozno. Na co za pozno? Na co? GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

Gość hoihohoih
ooo a juz myslalam ze opuscilas nasze forum a tu prosze

Gość whedif
a gdzie jest Twoja czarna obecność? nie przyjęła się na forum?

Gość Czesio z Wrocławia
gdzie byłaś jak cię nie było? ban na ip czy kaftan? :D

ps. jeszcze na chwile tu przyszlam zobaczyc czy ktos cos odpisal. Ale stety niestety nic.No ale w sumie - nawet moglo byc zero odpowiedzi i tyle. I koniec. Tak tez moze byc? Musi byc. Takie rzeczy to sa. No ale wiecie JAKA JEST PRAWDA? Kamelia to nie wiem - 15 lat ona zarabiala w Szwecji - co tam robila? Zbierala jagodki - borowki czy cos tam. I tyle. Janina S. corka BIOLOGICZNA sprzataczki - ktora wykonczyla - JAK? nie wiem - nastepnie powinna isc JAKO CORKA SPRZATACZKI isc do DOMU DZIECKA. Czy wy to rozumiecie? Nie poszla. Poszla do katechetki. Ja jej matki juz nie mam. Jej w ogole w Polsce nie bedzie tej kobiety no ale sluchajcie - ktos mial pomysl i tyle. Kto? I koniec. Czy to jest moja sprawa? A co te osoby wiedzialy o moich problemach w zyciu zaczynajac traktowac mnie jak CHORA UMYSLOWO w tym necie? Co wiedzialy? No moze mialam problemy psychiczne, ale w kaftanie nie skonczylam. Zreszta czy ja mialam problemy - takie, ze CO TU ROBIC? Do nikogo nic nie dociera i tyle. A w jakiej ja zostalam postawiona sytuacji w zyciu? Co ja mialam myslec o moich klopotach w pracy? Jak Janina S. chciala cos dla mnie zrobic to sie mogla dowiedziec za co ja wylecialam. NIE UMIALA sie tego dowiedziec, zrozumiec i tak dalej. Umiala? Nie umiala. A czy do niej DOCIERALO , ze ja NAJWIDOCZNIEJ mialam PRZERAZAJACE klopoty w pracy, ze siedze w domu, nie chce wyjsc za maz - czy do niej to docieralo. I tyle. I dalej nie chce bo nie wiem na czym stoje i to wszystko. I z tego wszystkiego tez dostaje do glowy. Nie mam przesadzac z praca. Wiecie - ja zostalam tak przyjeta, ze naprawde nie rozumiem o co chodzi. I to wszystko. I w sumie przegralam z corka sprzataczki i tyle. I wiecie TAK SKONCZYLA ta Janina S. poslugujac sie mna jak ja zaczelam prace w polskiej szkole w roku 2000 A SKAD TO MIALAM WIEDZIEC TO NIE WIEM. Postanowilam tylko przypomniec sie na kafe, ze zalezy mi na rencie MATKi, ktora prosilam z PANSTWA DO PANSTWA, z banku do banku. Tak prosilam. Nie z kariery - wiec wiecie - ja jestem chora umyslowo. Popatrzcie sie na siebie. Dlaczego nikt nie wreczyl mi renty po matce tak jak prosilam. I to wszystko. Bo matki nie ma w tej paczce sie dowiem. A przepraszam - jak ta paczka dojdzie O ILE. Z panstwa do panstwa, z banku do banku? Tak ja dostane? To jest KOLEJNA WOLA ZMARLEJ - tak prosila matka zeby paczka przyszla. DLACZEGO KTOS TEGO NIE ROZUMIE? Czy ja jestem uposledzona umyslowo? Przemyslcie to sobie czytelnicy tego watku. Decyduja o tym osoby, ktore nie robia NICZEGO OPROCZ karier jakichs. NICZEGO. PANSTWO I BANK to sa slowa, ktorych ktos nie rozumie. Podobno ja. No wiecie... bo ja wszystkie kobiety wyzywam od prostytutek. PANSTWO I BANK - no przykro mi - swoje zasady tez mam TAKA TO JEST PACZKA. Bo one sie PO PROSTU nie umieja do tego dobrac. Prostytutki. I SIE NIGDY NIE DOBIORA bo przez nie i przez caly uklad taka opinia pewnych osob jest, ktore z prostytucja NIC WSPOLNEGO NIE MIALY i nie maja i nie beda mialy. Ja to pisze - moze ktos jest normalny i przez bank jakis ta paczka do Polski przyjdzie. NIESTETY dalej bez kariery - nawet imienia i nazwiska matki juz bo NIKT NIE USZANOWAL JEJ RODZICOW ADOPCYJNYCH -moich dziadkow, zebym te pieprzona dla mnie rente dostala wiecie przez ktora mam cale zycie zjebane -pracyniemam, dzieci, siedze w tej Polsce jak deb cale zycie z opinia kurwy i wiecie NIE DOSTANIECIE TEGO W SWOJE LAPY bo tak to jest i tyle. Tak to wyglada. Takie sa zasady, ale nie - no i tylko pisze moze ktos sie zlituje i po prostu kasa przyjdzie DO BANKU przez poczte ze takie mialam szanse w calym ukladzie na prace stala BEZ TEJ PACZKI, a teraz czekajac na nia W SUMIE W TAKIM UKLADZIE jakiej pracy stalej mam szukac? Prosze mi powiedziec. Bo ja jestem LENIWA. No a jakiej pracy mam szukac tak czekajac na rente z paczka. JAKIEJ I JAK? Pozdrawiam, bezdomnaibezrobotna.

Gość pawełłooooo pacan
gdzie byłas owca jak cie nie było?

Wiecie jeszcze tylko tyle napisze DZISIAJ bo juz ide - czy ten Zachod jest normalny sie dowiem. A wy? To jest wszystko WASZ POLSKI UKLAD jak dla mnie. A CZY WY JESTESCIE NORMALNI? Bo cala ta afera z ta renta to w sumie jest POLSKA i tylko Polska. I te prostytutki z NIEMIEC musialaby te paczke OD RAZU DAWAC, ale Polki. Bo z takim ukladem jaki mam w zyciu NAWET NA POCZTE NIE MIALAM SZANS, ale do babci nie. A czemu? Czy ja bym tam miala jakis miod? No nie wiem - chyba POLSKI i tyle. Po prostu pieniadze.No i renta i tyle. A ja jestem nieslubna wiec od razu morda w kubel. Moja babcia to jest to cos skomplikowanego i byc moze jest PODMIENIONYM dzieckiem - byla - bo skad ten uczen 2 razy porwany. Cos mi to za duzo tego wszystkiego. Prawdopodobnie podmieniona ze smiechem i zeby sie nie wydalo to reszta taka a nie inna i tyle. Bo to cos i tak za duzo tego - powieszone szkoly w USA. TAka historia NORMALNIE to jest. I wiecie do banku w Polsce paczka i poczta do mnie i to wszystko. Tyle. I takich kont jest kilka - 2 znam co najmniej i wszystko opanowane przez prostytutki JAK TO JEST MOZLIWE? Mnie to OBRZYDZA. Ale pieniadze sa HONOROWE i nie dostanie ich nikt. Jest tam jedna historia osoby 40 letniej z taka kasa i jeszcze jednej Niemki - na tym bazuja. No to jej pieniadze. A co robia z renta mojej matkI? I wiecie ja sie im nie dalam. Zwyzywalam - no troche za duzo wyzwisk i to wszystko. No ale tez nikt niech niczego ode mnie sie juz nie spodziewa, ze ja sie CZYMKOLWIEK przejme. Skad taki uklad? I tak wszystkich zarazacie TAKIM ZERSTWEM. Ja swoje zycie spisalam na straty, ale to nie znaczy, ze z pracy rezygnuje i jej poszukiwania i takim ukladem BLOKUJE WAM TE RENTE i szukam pracy. Bo wiecie no co ja mam robic? 37 lat. Jeszcze poczekam, a jesli nie to szukam KAZDEJ PRACY - no jakies tam mozliwosci sa i co dalej? I to jeszcze nie jest koniec tej historii.Oczywiscie nie w szkole. W szkole juz nie bede pracowac - to chyba OCZYWISTE. I tyle. Dla mnie - wybaczcie :( GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn :( :( :( :( bezdomnaibezrobotna.

No wiesz oczyszczalam swoja dusze i tyle ci napisze. I ze chyba zaczne szukac dalej pracy, a rente przyblokowalam bo to jest tylko uklad z wladza. Jakim prawem KURWA W BURDELU decyduje sobie o czyims zyciu czy czy ktos mial rodzine czy nie -jeszcze w NIEMIECKIM burdelu to nie wiem - ale cos tego za duzo. Kto to mial te matke kto nie mial. Taka Agnieszka Smieszka - MOJA OFIARA - jak juz to Janina S. - choc tez tyle ile. Co tak pojechala po mnie za wyzwiska i tylko tyle. I nie tylko ona. I wiecie powiem wam w Polsce tyle - JAK WY SIE LUBICIE KURWIC. I to wszystko. Skad wy to macie? I po co wam to jest? Bo wiecie taka prostytutka to wiecie one czasami maja takie zasady , ze normalna kobieta moralna nie da rady bo to wiem. A co wy zrobiliscie z takimi wlasnie osobami? I z tych super zasad zawsze zostawala MATMA na pewno takim osobom honorowym i sie wynosic. Ale jest np. historia - nie np. waszej gwiazdy najwiekszej choc tez to jest kontrowersyjne, ale Niemki 19 letniej, pozniej 22 letniej BEZ MATURY. I sluchajcie - to jest wszystko tak jakby z Polski. Na zachodzie takie rzeczy sie nie zdarzaja i prostytucja na zachodzie jak dla mnie przez Polki jest JEDNYM CHAMSTWEM I DZIADOSTWEM I ZLODZIEJSTWEM I KRYMINALEM to jest kryminal, ale zwlaszcza w Niemczech zajechaliscie JAKIEKOLWIEK ZASADY,a zwlaszcza w Niemczech MATKA to jest cos takiego , ze wy w Polsce tego nie rozumiecie. I co wyscie zrobili tym Niemcom? Ja tego nie rozumiem. Po co oni wam sie dali? I tyle. Mnie to juz nie obchodzi, ale no to wszystko takie jest dziwaczne. A te banki jak tam wygladaja? I wiecie to nie jest myslenie Zachodu - takie jak wasze. Albo np. prace fizyczne - TAKIE COS. Oni was wszystkich powinni WYRZUCIC - to jedno swinstwo - przynajmniej ja bylam w takich i co dalej? I burdel i swinienie i tylko kasa. I wiecie takimi kurwami ich zrobiliscie, ze naprawde RZYGAC SIE CHCE i tyle. A oni wam sie tak poddali jak swoim ZBAWICIELOM - to ich zbawcie i tyle. Bo wszyscy dla mnie macie NASRANE W GLOWACH. Ja tyle ze znowu tu pisze ZE RENTA JUZ TYLKO, a reszta? I zbawcie ten zachod bo tacy sa pierdolnieci i oni i wy. No zbawcie ich. To wszystko co mam do napisania. Tak oto rozmyslam off line. Czy mam racje? Pozdrawiam, bezdomnaibezrobotna.

Wiecie co tak naprawde moze zrobic BYLA PROSTYTUTKA ,ktora poszla ZEBY URODZIC DZIECKO? No tyle - wyjsc za maz na dziecko w sumie i uszanowac to dziecko, ze sie WYDALA. Takie cos to jest, nie? No napiszcie mi CO NORMALNIE ZOSTAJE BYLEJ PROSTYTUTCE a zwlaszcza na Zachodzie. I ile moze prostytutka. No napiszcie mi. Prosze mnie oswiecic. Ile moze prostytutka z burdelu, nie? Bo inne to stoja i czekaja na klientow - przy drodze, a te? I tyle. I czy to wszystko na pewno jest myslenie Zachodu bo ja tego nie widze. I ja wiecej nie napisze. Tylko tyle wiecie bo nie chce wam niczego zaburzyc bo mi napiszecie ze 40 lat zyje w Polsce a sie nie umiem dostosowac. Wy SAMI DO SIEBIE sie nie umiecie dostosowac a skad tak naprawde byl Adolf Hitler to sie kiedys okaze. Tylko tyle napisze - skad ten idiota byl w sumie. Cos to tez jakies takie - nie chce mi sie wierzyc, zeby to nie bylo podmienione dziecko. I to z Polski. Jakiejs prostytutki. Cos w tym stylu. Bo czego ja tu szukam na tym forum?Ja tylko pisze, zeby nie poszla mi renta i zeby nikt jej nie dostal BO TAKIE TAM SA WARTOSCI i to wszystko. Jedyny powod. GDZIE MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

Gość wo ist owcy renta?
Owca,Janina Cie szukała

Gość wo ist owcy renta?
No i czesc oczywiscie :)

Jeszcze wam napisze ze jak kurwy sa w burdelu to powinny byc trzezwe, a moim zdaniem one sa TOTALNIE SCHLANE i tyle. To te przy drodze jak nie ma takiego skwaru jak ostatnio.No to jak np. kurwa ja - to przy drodze i czekam na klienta - nie pasuje mi za bardzo. Ale reszta to SLOWA NIE UWIERZE bo MOIM ZDANIEM Smieszka jest olana bo chlala i tak sie powiesila i tak nie mozna mi nic zrobic. A Janina S. sie bala dyscyplinarki bo by wyleciala. Reszta? Nie wiadomo co o was wszystkich myslec. Taka prawda. Bo za co szanowac byla prostytutke sie dowiem? ZA POGLADY. Zmienila poglady i przestala byc prostytutka. A jakie ma teraz? No i albo ma jakies albo nie. Powinna miec poglady. Bo skad sie wziely brygidki i mogly byc. Tak - ze najwazniejsze sa poglady. Takie cos to jest. Masz takie poglady, a pozniej mozesz zmienic poglady. Dlaczego nie? I taki byl Zachod. A jacy oni sa teraz wiecie. I tyle. No ale jesli Polska ma ich zbawic to ja im dziekuje bardzo. I wiecie przykro mi ze wzgledu na swoje zachowanie, ale praw czlowieka na Zachodzie obecnie nie uswiadczysz i to wszystko co mam do napisania. A to chyba tak nie powinno byc i bardzo mi przykro i tyle. Zbawiciel Zachodu Polska. No coz... to chyba Armagedon juz sie zbliza -naprawde. MOJE ZDANIE:( bezdomnaibezrobotna.

Wo ist renta? No wiesz - ja sobie te rente w banku przyblokuje, a czemu ja jej nie mam to zapytaj syna prostytutki i alfonsa,ktory mnie KURWA MAC - zasadniczo niezle ogral. Myslenie Polaczkow. Tak - ale ja jego tez. I tyle. Ze se mial rok biologie postudiowac i zonie swojej umozliwic rok studiow katechetecznych w Polsce takze. Bo ta zona jest wiele wiecej warta od niego, a zostala ONA niezle ograna - ja sie tu poslugiwalam nazwiskami , ale czy to mialo sens? Juz sobie na to nie pozwole i to wszystko. I wiecie bo ale mnie zgnoil - niezle, niezle. No rzeczywiscie. Ale ja nie bylam w takiej sytuacji jak jego zona i wiecie kto jest bardziej zgnojony to nie wiem. Ja nie mam z tym nic wspolnego bo ta kobieta tez DLA MNIE normalna nie jest i wiecej bym uszanowala niemiecka BYLA prostytutke co wyszla za maz i dziecko urodzila po zmianie pogladow wyszla za maz - wtedy w sumie swoja firma zostaje. I bardziej bym uszanowala taka kobiete niz te kolezanke dawna oczywiscie katechetke. Bo tak i juz. I wiecie to jest myslenie Zachodu. Czy raczej bylo. Bo obecnie rzadza nimi PIJANE KURWY Z POLSKI. Bo kto by to chcial robic. No wiecie to takie osoby czasem wydobywano i mialy np. kariere , 3 dzieci, mialy byc moralne, a to jest JAKIS OBLED KARIERY. To nie jest myslenie Zachodu w ogole. No i co z ta kariera? Zesmolic sie? No ale coz... zbawienie przyjdzie z Polski. Tak pisze w kazdej ksiazce religijnej, prawda? W przepowiedniach krolowej Saby czy jakiejs tam innej. Zbawienie przyjdzie z Polski dla nich. No coz... :( bezdomnaibezrobotna.

No jeszcze napisze ze z takimi pogladami zostalam bezdomna i bezrobotna, no ale coz... i tyle. Tej katechetce w Niemczech tez sie nie dam. Od kiedy ona taka pobozna sie zrobila? I ona chciala za duzo jak dla mnie i ten jej maz. Bo wiecie jak to mam wybaczyc? On syn bylej prostytutki I KLIENTA i tak mogl byc w tym banku tyle ile. Nie za duzo on chcial z tej Polski? No to rok na studia. Matura. On jest po maturze - zona po studiach. Ja sie nie dam wiecie nikomu. Bo to jest moja wina - znaczy co? Znaczy co? Sklonowane dzieci katechetek tu na miejscu. I tez 1% a sie nie przyznam bo nie ma do kogo za matke A TO? TO JEST MOJA WINA? Przestancie . Piekni 20sto letni. A ja mam caly rok nie zyjacy. I co? To w Polsce jest moja wina. A jest to moja wina? Pomyslcie. Jest to moja wina? Przyznalam sie bo musialam. Bo niczego nie rozumialam. No takie studia... i wiecie no nie wiem - to niby tak wszystko moglo byc, ale cos za duzo, ze ten rok moj nie zyje. Ja tez sobie to przemysliwuje. W koncu 5 lat z ludzmi sie uczylam i jak ja sie teraz czuje. A czemu oni przegrali? Pomyslcie. Ja razem z nimi, ale ja zyje. I tyle. No czemu oni przegrali od razu? Nie znali mnie? Cos tam takiego? Oni mieli bardzo duzo racji wiecie MIMO WSZYSTKO. Ale z kim oni przegrali? Tak naprawde. :( bezdomnaibezrobotna.

Jeszcze wam napisze ze tyle moge zrozumiec, ze temu tej paczki nie mam, ze te dzieci SKLONOWANE katechetek tu na miejscu mialam tego zalowac. I tej kolezanki to nie musialam - tu na miejscu , ze zaczelam lazic na spotkania religijne jako dziecko i to nie jest koniec i tyle. CZY MIALAM RACJE? Ha - no widocznie nie i tyle.A czemu? A tego to nie wiem. No to tego moge zalowac ze tam polazlam tak, a tak? A to tez sobie musze przemyslec. I wiecie syn prostytutki i alfonsa z Polski BEZ 1 roku studiow - po maturze. No to klienta, nie? Alfonsa. Ja sie nie dam. Ja jestem z roku, ktory nie zyje. CIEKAWE CZEMU? I tyle :( cdn. bezzzzdomnaibezrobotna

Wiecie ja w Polsce mialam 2 siostry, ktore nie zyja. W liceum. Byly jakie byly, ale te siostry bym miala. Jedna z bardzo waznym rodowodem, a druga tez i tyle. Te siostry sie powiesily. Ja wyjechalam na Zachod PO JAKIMS ja nie wiem czym w Polsce i spotkalam tam 2 braci i oni nie zyja. I jest to HORROR. Bo ja rozne rzeczy rozumiem, ale czegos takiego na oczy nie widzialam. I mimo calej mojej madrosci lub glupoty w zyciu czemu te siostry nie zyja bez tych dzieci i ten koniec moge zrozumiec - chociaz - ale nie samobojstwo. Taki a nie inny ich uczynek i do dzis zyja albo zamordowane - stracily sie. Tyle moge zrozumiec TYLE ILE ale jeszcze tyle. Ale to co one zrobily to tez nie i ile mialy lat wiecie. I ja wszystko zwale na gnoja w Niemczech - meza tej katechetki i wiecie - moze mam taka a nie inna opinie, ale jak on cokolwiek znaczy w tym banku to niech te paczke z renta matki mi wysle bo teraz cokolwiek bedzie dalej to idzcie se DOKLADNIE DO NIEGO. Nie do jego zony - do niego. I ja sie nie dam. Bo ja wiecie rok nie zyje ze studiow- to jest dziwaczne rowniez, ja tak zgnojona, ze to w ogole ja nie wiem co to mialo byc, ale sie tak makabrycznie, ze raczej nie ma na mnie szans. BO NICZEGO NIE ROZUMIALAM. Bo wiecie rozumialabym cos i tez bylabym inna. A tak? I to jest takie pytanie jak zyc. No ale ja sie nie dam. To ta renta niech tam w banku bedzie, w razie co na adres i ...to wszystko. Zadnego banku w Polsce nie chce, zadnej poczty, zebym JA niczego nie zasmolila wam. JA TAK ZYJE - bo takie mam zycie, uklady i ZAWSZE MUSZE SIE Z TYM LICZYC. A z czym musi sie liczyc syn bylej prostytutki i alfonsa w banku w Niemczech. Mam nadzieje Zielony Swiatek bo wiecie siedzialam w lawce z ta kolezanka - jego zona iles lat - jest ta katechetka - bo sobie po niej pojechalam i mialam tez swoja racje bo wiecie dzieki za takiego meza. I jesli on jest normalny, a ja sie go boje czy cos bo ta paczka od Niemcow moze byc tylko przez niego- taki jest potrzebny. A do czego? PAN W OKULARACH to jest i tyle. A do czego? Bo sie teraz dowiem - teraz sie okaze jakie ja NAPRAWDE MAM ZASADY. I sluchajcie tak ogolnie - to wszystko jest myslenie... NIEMIECKIEJ PROSTYTUTKI. Naprawde. Bo Niemcy to jedno pedalstwo. No coz... nie wiem tego o mezu tej katechetki wiecie, ale zeby sie nie okazalo, ze tez, a czemu? I tyle. I wiecie jak on nie chodzi do burdelu to tez sobie chyba kpicie bo paczka juz NIE MUSI W OGOLE przyjsc. A w sumie powinna MUSIEC przyjsc bo w takiej sytuacji sa Niemcy. I wiecie - TO JEST NIEMIECKI BANK. Ale ja nie moge tam pracowac. Bo nie mam studiow w Niemczech. A ten pan ma. Naprawde :( bezdomnaibezrobotna.

Wiecie moim zdaniem ich WZOROWY PRACOWNIK - bo jakie ja mam papiery teraz bedzie - ja sie z tym nie licze. OD KOGO? OD KOGO? i tyle. i koniec. Zapytal sie ktos cos czy moze wiecie cos bylo JEDNAK NIE MOJA WINA. Nikt. No to ja na tym pozostaje. Mnie nie jest potrzebna znajomosc wiecie z NAJLEPSZYM PRACOWNIKIEM BANKU NIEMIECKIEGO - ja tego oceniac wiecie nie bede, nie mam prawa - sama chcialam za duzo. A CO? Ja mialam rodowod na szkole - tylko tyle. I moze wlasnie z tego rodowodu cala historia CO ON ROBI W TYM BANKU, a ta zona po STUDIACH KATECHETYCZNYCH W NIEMCZECH - no wybaczcie jak ja wygladam w tej Polsce, a jak wyglada ta kolezanka w tych Niemczech z tym mezem wiecie GRUBSZYM NIECO. Utylo mu sie. A co on robi tak naprawde i w czym widzi sens zycia. Czemu ja nie mam tej paczki? Czemu wszyscy maja to w dupie? I mnie od dziecka? No czemu? Zastanowcie sie. I dostane odpowiedz. I to jest jakas odpowiedz, ale to nie jest prawda bo ktos by mi w zyciu pomogl choc 1 dobrym slowem, a tak? I w sumie wiecie jako dyrektorka banku wyrzucam tego gnoja za niemoralnosc i co teraz? Dostaje list dyscyplinarny - tam sa chyba listy dyscyplinarne i taki mu daje i tyle mnie idiota obchodzi. TAK POWINNO BYC, a jak jest? I tyle. I sie dowiecie - no on to rzeczywiscie rozne rzeczy, ale zone ma idealna. No i bez niego w banku ta zona niech dalej jest ta katechetka. Bez niego w banku po prostu. Nie ze bez pracy. Jakis tam list dyscyplinarny. Bo czy ja rozumiem jakie ja mam papiery w zyciu? No chyba bardzo dobrze, moze za dobrze. TYLKO ZA CO? i tyle. Kapujecie? I to tyle mam do Niemcow uwag - 2012. I tyle :( GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!!! :( :( :( :(

Prawdopodobnie wiecie on chcial isc na studia, ale nigdzie gonie chcieli na dzienne wiecie bo by powiesil caly rok. No to poszedl do Zielonych Swiatkow - bo do czego ja zmierzam - do tego. CO ON MA ROBIC? to byl gosc, ktory nie mial szans na nic bo byl synem prostytutki i alfonsa. No i niestety mial sie do tego przyznac. To poszedl do Zielonych Swiatkow robic kariere. I wiecie poniewaz ostatnio bylam off line i powody mialam to sie za to juz tez nie dam bo kto w tych Zielonych Swiatkach jest w banku i to w Niemczech to wiecie WYBACZCIE. Naprawde WYBACZCIE i tyle :( BO TAK I JUZ :( bezdomnaibezrobotna.

I wiecie JAK ON SIE ZNALAZL w tym banku? Bo ja nie mam paczki bo zrezygnowalam w Polsce z rodziny. A NIE MIALAM RACJI? Sluchajcie ja mialam 5 lat dziennych studiow. BIOLOGII. Czy wy to rozumiecie? CO ONI CHCIELI ZROBIC WIECIE W ZYCIU WIECEJ niz byc jacys tacy wiecie tacy jacys - no hurtowni lekow kazdy nie moze miec, ale PO TAKIEJ UCZELNI ONI SIE POWIESILI? No to prawo, ekonomia, medycyna. Choc ta medycyna to tez takie. BIOLOGIA!!!! Czy wy to rozumiecie? przeciez to jest MAKABRA!!!! a co mozna robic po biologii jak ci nie wyjdzie - pieprznac wszystkim, swoje biznesy i do konca zycia owadki zbierac i co to zrobiles? A w sumie zostaja nastepne studia - 24 lata. No wiecie 5 lat siedzialam z tymi ludzmi i DO GLOWY BY MI NIE PRZYSZLO , ze ja za chwile bede z powieszonego roku. Wybaczcie. A ja bez pracy? A czemu? Wiecie - kto sie da? i tyle :( Bo na najgorszego losia w tej szkole mialam wyjsc. A nie? A czemu nie? TAcy ludzie - inteligentni, oczytani, w ogole - tacy blyskotliwi - no BIOLODZY. Dajcie spokoj :( GDZIE MOJA RENTA????!!!! :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

Oni wiecie jako SWINIE powinni zyc do dzis i teraz powinnam ich znalexc na KLASA.pl i mieli mi powiedziec BO TACY BYLI - wiesz co - sorry, ale... i z petem na mnie. TACY BYLI. I ONI SIE WSZYSCY POWIESILI. Nie obraz sie , ale wiesz gdzie ty zylas ty nikt normalny pojecia nie mial. No w sumie tyle powinnam uslyszec a tu co? i tyle. A ten bankier w Niemczech? On jest trzezwy? Na pewno? Wiecie to wystarczy miec alkomat i tyle. I zaraz ze ja pijaczka w tej Holandii - bo tam reszta to pieprze - praca fizyczna - co to ma byc? Ale to pijanstwo - nie za duzo tego? Nie uwazacie tak? Ja siedzialam rok w domu - ja to wszystko mialam ograne. I tyle :( GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

wiecie ja na razie ide a wy sobie myslcie co chcecie. Jak ten pracownik banku sie w nim liczy to niech mu przysla paczke po matce. Tyle mu zostaje i tyle, no nie? Jak odzyskalam SAMA SIEBIE. Temu rokowi mojemu ani tyle. Ale jako swinie powinni zyc, a ja powinnam Z NICH, WIELKICH MARGRABIOW dostac jakas zdechla robote - przy na przyklad inwentaryzacjach. No oni swoje biznesy a ja jakas zdechla praca bo od nichnie dalo sie wyniesc. Wrecz powinni oni mi cos polecic. Oni nie zyja. No coz... i tyle :( A ten bankier niech idzie co ma robic do osob, ktore mu polecily tak mnie zajechac. A kto to mu mogl TAK W ZYCIU POMOC? Bo ja siedze w domu, nic nie robie, a inni pracuja, moze i maja klopoty gorsze i sobie radza. No to niech sobie radza dalej, a zwlaszcza ten bankier w Niemczech. Kto mu to powiedzial co on ma robic w zyciu, zeby w Niemczech w banku dostac prace. Tego to nie rozumiem w ogole. Ale ktos myslal dobrze - byle ja nie do banku, a paczki nie dostane nigdy. Bo on nic do mnie nie ma- on ma chorobe alkoholowa i jest NIETRZEZWY bo by nie rozmawial z nikim jak dla mnie , ale jak chce cos zrobic to niech mi wysle te paczke bo wiecie jakby nie ta paczka to zostawalo mi samobojstwo, a co jemu zostaje to ja nie wiem. I wiecie CZY JA JESTEM SWINIA? A czy to sa jego pieniadze? Czy on nie rozumial jak pisalam ze to sa pieniadze SAMOBOJCZYNI przez te pieniadze? i tyle. Czy on zyje i ta jego zona? I tylko tyle. Czy on i jego zona zyja? A ja mam to gdzies bo ja mam dziadkow wiecie ZAMORDOWANYCH przez brygidki i tyle. No i czym sie mam przejac. W tej historii szkoda???? tylko 1 osoby po historii sztuki, ale tez juz za nia oberwalam i sie nie dam wiecie. No ale przepraszam ja nie odpowiadam za to kto w Zielonych Swiatkach siedzi w banku w Niemczech i tyle. No wybaczcie - a takze za moja rodzine w Polsce. Jak chcialam rente? Zrzekam sie rodziny i WYPROWADZAM. Czy tak pisalam? Bo tyle obelg , takie slownictwo brzydkie - no coz... i tyle :( To tez dostalam w leb. A w sumie to jak mialam pisac, zeby NIC NIE BYLO NA MNIE, ze tej renty nie mam do dzis. No jak ja mialam pisac po TAKIEJ OPINI i tyle :( GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

wiecieja ju sieuspokoilam BO MOIM ZDANIEM ta katechetka - ja tu lecialam nazwiskami i NAPRAWDE darlam MORDE oddawac te cholerna paczke ALE NIC - no to ta katechetka i jej maz NIE ZYJA. Powiesili sie w lesie moim zdaniem i kto wie czy nie sa znalezlezi i zbiorowa mogila. Kto wie. Bo policja pasuje do calosci. I ja DARLAM RYJA, wyzywalam i wiecie omal mi sie cos strasznego ostatnio nie przydarzylo i ja chce te rente juz kulturalnie bo nie obejda Niemcy tego malzenstwa - to byla calkiem niezla para i wiecie - to jest slaska uczelnia i powieszone domy dziecka na Pomorzu plus powieszone szkoly w USA ale PISALAM, ze zaczna sie w Niemczech BANKI WIESZAC - zobaczycie , ze nie pasuja i tyle. Z TEJ PACZKI WLASNIE - nikt sie nie dal po prostu tak to wszystko jest od zalozycieli bankow i tyle- tam jest panstwo polskie, a sie powiesili bo paczka jest BARDZO WYSOKO np. jest tam JOHN LENNON czy wy to rozumiecie? JOHN LENNON - skoro nie np. Wallis Simpson czy Edward 7 to JOHN LENNON. Na te pieniadze NIE MA SZANS - to sa takie historie, tacy ludzie. Oni tez byli niezli to malzenstwo. W sumie zostawalo tez sie do nich przyznac jak do 2 swin i tyle. No ale ja mam powieszony rok, a ubiegam sie o rente. Kapujecie? bo ja jestem leniwa i leciwa i wiecie tak sobie leca 2 zywymi osobami z roku. Jest wiecej osob,ktore zyja. Tyle mam do napisania. A ja na razie tez zyje. I co teraz? Nie pasuje im renta? I kto powinien na nia isc? TAKIE SA TO HISTORIE - i teraz UWAGA - niech mi to oddawaja bo jest tam Gosia, z ktora mieszkalam na 1 roku studiow i od niej UCIEKLAM i to jest USA i Niemcy w to nie wierza a jak wierza to sie POWIESZA bo TAK NIE WIERZA ze tak sie zaczyna WLADZA USA POWAZNA i juz nie maja szans. Tak jest ogrywany kredyt wiecie i oni od 3 Janow Ewangelistow po ADOLFIE HITLERZE. No coz... takie cos to jest ze USA jest gora jakby. I tyle. Na chwile? No zalezy co dalej. Zalozyciele bankow z czasem do ogrodnictw? No wszystko zalezy i tyle. I dalej. taka jest historia i tyle. bezdomnaibezrobotna.

Oni niech juz zmadrzeja ci Niemcy i albo sie wieszaja za powieszone szkoly w USA w tych swoich bankach wiecie - co to jest bank w Niemczech i zostaja banki w USA i USA i wladza tam ZE NICZEGO INNEGO JUZ NIE MA. I ta Gosia z Polski tez, ale jaka ta Gosia byla. I koniec. Moralna osoba, z rodziny wielodzietnej, dziecko ksiedza chyba. takie cos. Tez makabrycznie powieszona. No wiecie - to tez bylo do przemyslenia, ale ten rok byl taki , ze to cos strasznego. W akademiku dzialy sie dziwne rzeczy i tak dalej. I tam sa takie rzeczy, ze NIE DADZA RADY i juz tylko PROSZE KULTURALNIE o zwrot renty z Niemiec i maja USA i beda miec banki i tak poleci wszystko no ale... czy tak musialo byc nie wiem. Dziekuje im pieknie za opinie. Ja NIE UMIALAM ICH ZANIZYC, zeby nikt do mnie pretensji nie mial , ze do takich zerek pojechalam i siedzialam z Polsce z 3 Janami Ewangelistami ich. Uczylam w szkole - to nie jest Jan Ewangelista. Uczynki ich sa dla mnie skandaliczne. Co tam moglam osiagnac? LIZANIE PODLOGI z petem w ustach albo gdzie indziej na amazonie. de i jeszcze zachwalanie tego. A czemu lizanie? Bo taka to firma i tyle. Kapujecie i tyle :( GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

wiecie ja napisze wam jeszcze, ze ja moge isc do banku. Mam rente to mi nie pasuje. I wiecie ja sie za to malzenstwo nie dam - za te katechetke i jej meza i tyle. Ona myslala, ze sama moze byc i chyba zostala zmuszona do samobojstwa i jest wolne mieszkanie i mozecie isc do banku. Ale nie ode mnie. Ja sie tak do pracy nie przyjelam. Ja sie wiecie w szkole przyjelam na FENOL. W szkole w Polsce 12 lat temu w tym koraliku. Nie kapowalam tego bo do banku to jeszcze. Do szkoly. Bo czemu ja mam spokoj od pani biolog. Malutkie dziecko i fenol. No wlasnie - CZEMU JA MAM OD NIEJ SPOKOJ? Nigdy w zyciu by nie sadzila, ze ona W SZKOLE taki koniec bedzie miala. Kobieta wiecie , ktora w wieku 35 lat urodzila dziecko W ROWIE!!! Nauczycielka wiecie. To juz tak przemyslala - postawila na wiedze. I wiecie - ona byla milosniczka lasu, ale takie cos to sie nie dala. A poza tym ja bylam bez lasu w szkole bo to tez takie - musiala wrocic. Nikt sie nie dal. No i ona nie wroci wiecie nigdy do szkoly i czy ona byla ofiara ofiara mojego rodowodu na szkole? A swojego nie miala? Nie obchodzilo jej to - ja las na pewno interesowal. Czy byla Zielonym Swiatkiem nie wiem. Ale taka OK byla. Ona sie miala DO BANKU wyniesc i olac glupiego meza. A ta katechetka w Niemczech - to samo. Co ona robila w tej katechezie? Co wy. I tyle :( GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

ten ma tej katechetki powiesil sie chyba z miesiac temu a ona teraz - ze nie moze uczyc, a myslala, ze bez niego sama zostanie i tyle. A tu nic. I ona chyba sie kropnela bo nie mogla uczyc, a on sie powiesil bo wiecie zeby nie bylo, ze bank niemiecki to jedna kurwa bo kazdy tak mowi - jeden biznes z kurwami.Bo taka prawda. I tyle. Sie UPERMUFUJA bo wiecie ja mialam brata w Holandii - to wam pisalam - syn Katarzyny Figury waszej wielkiej gwiazdy. I sie uperfumowal i wszystko. I z kim on to przegral? Syn bylej prostytutki i alfonsa. CZY on nie mial takiej opini i U KOGO? U kogo i tyle. I tak dalej. I to wszystko. No bo z kim on to przegral na tym WIELKIM ZACHODZIE. Z polska kurwa? To by juz mogl byc jako ofiara ukladu. Niestety - nie moze byc. A moze nie chce byc? A moze nie moze, ale CZEMU? i tyle. I wiecie jak on mial pokonac te klase Stalina toja pojecia nie mam. Naprawde. JAKO KTO? Jako Adolf Hitler czy Kevin Poniatowski bez krzyza rodowodowego na 2 skrzydla? Ityle.No wiecie co- a czy on byl Adolfem? Saddamem to po podstawowce ze byl. No ale mature mial. No i ja mialam po 2 tygodniach w wieku 35 lat z opinia ostatniej szmaty wydac sie za niego. I on sie rozwalil pila spalinowa.wiecie. I cale magazyny borowek rozwalil w Holandii, a co on robi w USA to nie wiem. Mnie to nie obchodzi. Ale msciwy to byl. I tyle. Nic nie chca go. Mnie to juz nie obchodzi. Naprawde. I tyle. :( GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

Wiecie on z ta pila przesadzil bo on pil. Dlatego tego zalowal. Chcial zeby go do rzeki w kawalkach wrzucic. Nie wrzucili go. I tyle to warte. Bo co to warte? tyle. On mial zwolnienie dyscyplinarne tak jak ja. I tyle. Co prawda dawno temu ale mial. A inne rzeczy to LO MATKO. Istny syn Katarzyny Figury no ale wiecie o ile matka byla prostytutka to ojciec byly ALFONS? Ten jego ojciec? i to wszystko. BYLY AFONS - to ojciec tego ojca, a on? i tyle :( A ten ojciec jest W AFRYCE za te opinie. I tyle. On nie byl NIGDY ALFONSEM a kto wie czy sobie nie jechali po nim wiecie w Londynie bo byl z Londynu, ze nim kropali czy cos na ksywke. Albo opinie zrobila mu telewizja w USA. Bo tam pracowal i tyle. Bo co po mnie zostaje. Praca w telewizji w USA. I tyle. W USA. Czemu nie? Ale juz ostrzegam - swinie z nich rowne jak czytacie. Tam gdzie ten ojciec tego brata pracowal to NIKOGO NORmALNEGO. Nikogo. No i tam sie znalazla wasza gwiazda - taka mial opinie za to ze sie tym synkiem przejal. To go nie dal. Mnie poswiecil - zaraz pijaczka bylo bo reszta to bez wiekszego znaczenia - nie gwiazda, panstwo mialam ale to tam nie. A on mial sprawe w sadzie - no takie przekopy jak ja i tyle. No a reszta to tez nie bede komentowac. Zachod. A on swoj urok mial . I tyle. No wiecie jemu na niewielu rzeczach zalezalo, ale jakis tam swoj urok mial. GWIAZDY na magazynie. Ale to wszystko i tyle. Tyle. GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

Gość CZY CHORUJESZ NA SCHIZOFRENIĘ?
zdradź nam, bardzo proszę...

Ja na razie ide -jest 2.30 OMc - cdn. CO MOZE BYC DALEJ? Jak uwazacie? I czemu. No wiecie - Iwone Z. juz przerobilam tez. CO MOZE BYC DALEJ? Ja po siostrach!!!! moge isc do banku. DLACZEGO? Dlaczego nie wczesniej? To powinny jak to malzenstwo w Niemczech byc dwie znajome KANALIE i tyle. Zalezy czy mialy jeszcze passy USA. Ale chyba pod koniec podstawowki mialy i tyle. No i tak wszystko ogrywam zeby nie zostalo po nich nic. Czy mialy racje okradajac mnie? No najgorsze nie byly i mialy zyc do dzis albo byc sprzatniete. To wszystko. A one sie powiesily i maja grob jak berlin z tego co wiem i tyle. Ja tam nie bylam. Codziennie swieze kwiaty, a ze one sie powiesily to bym w zyciu nie powiedziala. I jeszcze ze JA JE OLALAM wiecie. Takie cos. No i one sa na zachodzie , znikniete - za pogrzeb MANIFESTACJE jakie te banki sa. Ale wiecie o ich klopotach wiedzial byle kto i kto im pomogl? I to sa dobre bankierki, ktore tak skonczyly w polskich bankach. Ale wlasciwie to jak? I tyle. WLASCIWIE to jak? I wiecie to jak tu nikt ich nie chcial to tez - passu niemieckiego nie mogly miec , do Niemiec do banku nie. I tak dalej... takie cos. A takie chytre. Co prawda duzo z rodzin, nie znaly jezyka jak ja. Ale w Niemczech - nie mogly byc. One BYC MOZE nawet chcialy bo chcialy byc razem. No ja do nich nie pasowalam, ale wiecie - te niemieckie banki w Polsce. Jak one tu sa? i tyle. Zeby nie bylo ze ja jestem jakas naiwna czy cos tam. I tyle. GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

No to nic tylko chcialy isc do niemieckiego banku i nie mogly. One byly straszne. Bo tu sie nie da. Ta jedna w ogole miala dobre studia, ta druga wyglad. Ja biolog ze wsi w tym. Tez bylam godna. Jeszcze z takim ojcem. I powiem wam - dowiedzieli sie o tym i zrobili sobie NIMI niemieckie banki w Polsce a one - ta jedna dobrze mowila po angielsku, ta druga tez. I je tak ograli i zostalo im sie POWIESIC i tyle. Ze to wyszlo, ze chcialy wyjechac. A wydac sie nie laska? I tak one sa na tym zachodzie. Co prawda nie w Niemczech, ale widzicie takie siostry mialam. Czy sa znikniete nie wiem. No ale fajna historia. Co prawda mnie wygryzly jak kazdy, ale tez dziwne ze nie zyja. Takie byly. Tego nie wiedzialam wiecie. To juz wiem. I tyle. A czego ja jeszcze nie wiem? A te rodziny ich tu? Dobrze sie maja. No ale to juz kichac, a one po Niemczech pracy szukaly, TAKIE RODOWODY i nie bo nie znaja jezyka. To by poszly na kursy. Co to bylo to nie wiem, ale to jest prawda. Bo one dostaly forse. Spadla im z nieba wiecie. No takie rzeczy sie nie zdarzaja, ale takie cos to bylo i DLATEGO NIE bo mialy co jesc. No ale wiecie- mialy co jesc. A czyja byla ta kasa? I co to bylo? Bo istotnie mialy co jesc i tyle. I opinie nie taka jak ja. I tak sie powiesily. Zeby nie bylo, ze jak 2 obwiesie a tak je zrobili i tyle :( W koncu chodzily do najlepszej szkoly w miescie MOIM ZDANIEM. Co prawda innej nie znalam, ale mogla byc ta szkola chociaz... no ale cos trzeba robic i tyle. Jak wam sie podoba ta historia? No i wiecie te siostry a ci bracia na Zachodzie. Wybaczcie :(Nikt im sie nie da za te kase, ale... no ten ogrodnik ale bez matury, od ojca wszystko, a one? Jedyne ze mnie okradly i poszlam na BIOLOGIE.Na biologie - rozumiecie to? To w ogole sensu nie mialo i tyle. Nie tylko to, ale niech bedzie glupiej szkole. I tyle :( Powinni byc ta najlepsza szkola w miescie. Czemu nie? :( GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(