Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochajaca za bardzooo

kocham za bardzo i sobie z tym nie radze

Polecane posty

hej, pisze, bo mam duzy problem... jestem od ponad roku w zwiazku i chyba kocham faceta za bardzo. czuje sie kochana itp. w tym zwiazku, ale mi wciaz malo. teraz np. chlopak pojechal sobie do kina obejrzec film, na ktorym ja zapewne bym sie wynudzila i mi juz jest nieswojo, juz zaledwie po dwoch godzinach jak go nie ma jest mi teskno, krece sie niespokojnie i nie moge doczekac az wroci:/ po prostu masakra. czy ktos ma podobnie jak ja?

Gość Przesadzasz troche
J.w.

nie mam kasy a on tez nie bardzo, zreszta sfinansowal mi cos innego, o wiele drozszego, wiec nawet nie pytalam czy by mnie nie zabral, tez nie zaproponowal ,w sumie nie wiem czemu, dotad tak nie robil. ale to nie chodzi tylko o to. ogolnie jak go nie ma chwile to zaraz swiruje patrze niespokojnie kiedy wroci, ogolnie mam tak z mama rowniez, jak dluzej jej nie ma, nie wiem czemu tak przezywam wszystko

Gość Mama_z_Chicago
Jak Mojego Nie Ma Od Rana Do 18 To Jest Ok Bo Wiem Ze Jest W Pracy. Ale Jak Idze Na Godzinke Lub Dwie Z Kolega Na Piwo To Do Polki On Nie Wroci To Ja Nie Zasne :) I Jesesmy Ze Soba 3 Lata A Mieszkamy Ze Soba Rok :)